- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- losion za tqlo
kajete ot koi losion za tqlo ste nai-dovolni? :P aa i po kolko puti se majete s nego ;P
ami az izpolzvam ot avon i na nivea
аз ползвам на аван и на джонсанс
ne obi4am losioni,nai dobre mi e,kogato sled banq zaduljitelno se namaja s dulboko hidratira6t krem za tqlo.taka kojata ne se omaznqva izli6no i stava meka i elasti4na.
a mnogo mi e interesno kolko struva losiona za tqlo na djonsannqkoi znae li :P
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Доколкото знам на Джонсан е 6 и нещо
kum 7-8lv nqkude. az sum dovolna ot DoveПървоначално написано от tainstvenata
![]()
moq nevinnost i greh.....
на Avon но не съм мн мн доволна![]()
Джонсън ползвам и съм много доволна. Бебешкото олио също е доста подходящо за хидратиране и наистина ефективно
Cottage i Fruttini![]()
има едим лосион на Буржоа,който е със сжетлоотразяжащи частици и е просто невероятен,много сам доволна и от Escada-Pasific Paradise
аз съм супер доволна от Дав с кво ли не съм се мазала...маркови глупости нямат ефект...абе Дав е супер![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
polzvala sum kakvo li ne.po4ti vsi4ko spomenato do tuk i mislq 4e dove e leko mazen i ne popiva dostatu4no burzo...no vsi4ko e strogo individualno..ako znae6 kakuv ti e tiput koja(suha,mazna,smesena,4ustvitelna,normalna)moje6 lesno da nameri6 i podhodq6tiqt losion za tqlo..
otidi v nqkoq apteka i popitai aptekarkata za ne6to podhodq6to za tvoqta kojauspqh1
ползвам това което ми харесва ....иначе преди да излезна го ползвам и след капане наи вече !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi na avon sprei za tqlo s 4erna 4ere6a i indiisko oreh4e i na johnsons
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Аз имам някакъв на Insens,S`Nonas и Botanic на DeBa.Хубави са,ама не а от най-скъпите,все пак стават.Мажа се след всяко къпане.
Най-доволна за сега съм от тези на Avon.Пролетта обаче реших да си взема друг от магазина,беше някакъв измислен и миризмата не се задържаше повече от 5-10 минути след нанасянето.Иначе миришеше на мандаринка и лимон![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Аз използвам на Джонсънс този за потъмняване на кожата...прави ми кожата мн мн мекичка,гладка и еластична...абе доволна съм...освен това наистина придава лек тен след редовна употреба(тук поне струва 6,80),а иначе от време на време използвам перления лосион за тяло от Орифлейм,също така и от Ейвън в серията Senses има готини лосиончета с траен аромат,които омекотяват кожатамм...също имам и пак от Ейвън крем за тяло Little Black Dress и от Planet SPA един с маслини,който е перфектен когато ми е пресушена кожата...иии...май май стига толкова по темата от мен
![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
с моя приятелка сме дистрибуторки на Avon и съм пробвала почти всичките им продукти..и лосионите миришат наистина чудесно и миризмата се задържа дълго.иначе съм имала Gosh, Dove, Fa какви ли не другиПървоначално написано от siXt_senSe
![]()
ми некъф мъжки нема ли?![]()
предложете,ако въобще има
na avon sa mn hubavi losionite
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
на АVON с аромат на бадем е мн яко, джонсънс бебешкото олио,GARNIER червената серия и...и тва е май...тоз дав не ми допада, яко мирише ама няма ефект при мен поне.![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
na fruttini s vkus na kokos i banan strahoten e !i sam mnogo dovolna dva pati se maja
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
Сега ползвам няколко на Avon -
с черна череша и индийско орехче ( мирише много , много хубаво . Като се намажа сутринта преди излизане , усещам миризмата и до вечерта )
с какао и лотос ( също е много добро , но сякаш горното има по приятна миризма )
за след слънце с блестящи частици ( няма кой знае каква миризма , но пък е добро за подчертаване на тена и блести много яко )
Доволна съм от това , което имам сега .. преди ползвах на Джонсънс с лавандула ( 6.80 лв ) и пак не беше зле![]()