.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: losion za tqlo

Hybrid View

Guest

losion za tqlo

kajete ot koi losion za tqlo ste nai-dovolni? :P aa i po kolko puti se majete s nego ;P

Guest
    ami az izpolzvam ot avon i na nivea

Град
    plovdiv
    аз ползвам на аван и на джонсанс

Guest
    ne obi4am losioni,nai dobre mi e,kogato sled banq zaduljitelno se namaja s dulboko hidratira6t krem za tqlo.taka kojata ne se omaznqva izli6no i stava meka i elasti4na.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    a mnogo mi e interesno kolko struva losiona za tqlo na djonsan nqkoi znae li :P
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Доколкото знам на Джонсан е 6 и нещо

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenata
    a mnogo mi e interesno kolko struva losiona za tqlo na djonsan nqkoi znae li :P
    kum 7-8lv nqkude. az sum dovolna ot Dove
    moq nevinnost i greh.....

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    i az polzvam Dove i mi haresva kak miri6e

Град
    там някъде
    на Avon но не съм мн мн доволна

Мега фен
    Град
    София
    Джонсън ползвам и съм много доволна. Бебешкото олио също е доста подходящо за хидратиране и наистина ефективно

Голям фен
    Град
    sofia
    Cottage i Fruttini

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    има едим лосион на Буржоа,който е със сжетлоотразяжащи частици и е просто невероятен,много сам доволна и от Escada-Pasific Paradise

Голям фен
    аз съм супер доволна от Дав с кво ли не съм се мазала...маркови глупости нямат ефект...абе Дав е супер
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Guest
    polzvala sum kakvo li ne.po4ti vsi4ko spomenato do tuk i mislq 4e dove e leko mazen i ne popiva dostatu4no burzo...no vsi4ko e strogo individualno..ako znae6 kakuv ti e tiput koja(suha,mazna,smesena,4ustvitelna,normalna)moje6 lesno da nameri6 i podhodq6tiqt losion za tqlo..
    otidi v nqkoq apteka i popitai aptekarkata za ne6to podhodq6to za tvoqta kojauspqh1

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ползвам това което ми харесва ....иначе преди да излезна го ползвам и след капане наи вече !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi na avon sprei za tqlo s 4erna 4ere6a i indiisko oreh4e i na johnsons

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Аз имам някакъв на Insens,S`Nonas и Botanic на DeBa.Хубави са,ама не а от най-скъпите,все пак стават.Мажа се след всяко къпане.

Голям фен
    Най-доволна за сега съм от тези на Avon.Пролетта обаче реших да си взема друг от магазина,беше някакъв измислен и миризмата не се задържаше повече от 5-10 минути след нанасянето.Иначе миришеше на мандаринка и лимон
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Аз използвам на Джонсънс този за потъмняване на кожата...прави ми кожата мн мн мекичка,гладка и еластична...абе доволна съм...освен това наистина придава лек тен след редовна употреба(тук поне струва 6,80),а иначе от време на време използвам перления лосион за тяло от Орифлейм,също така и от Ейвън в серията Senses има готини лосиончета с траен аромат,които омекотяват кожата мм...също имам и пак от Ейвън крем за тяло Little Black Dress и от Planet SPA един с маслини,който е перфектен когато ми е пресушена кожата...иии...май май стига толкова по темата от мен

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Най-доволна за сега съм от тези на Avon.Пролетта обаче реших да си взема друг от магазина,беше някакъв измислен и миризмата не се задържаше повече от 5-10 минути след нанасянето.Иначе миришеше на мандаринка и лимон
    с моя приятелка сме дистрибуторки на Avon и съм пробвала почти всичките им продукти..и лосионите миришат наистина чудесно и миризмата се задържа дълго.иначе съм имала Gosh, Dove, Fa какви ли не други

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

ми некъф мъжки нема ли? предложете,ако въобще има

na avon sa mn hubavi losionite
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Град
    Варна
    на АVON с аромат на бадем е мн яко, джонсънс бебешкото олио,GARNIER червената серия и...и тва е май...тоз дав не ми допада, яко мирише ама няма ефект при мен поне.
    Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
    The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.

Фен
    Град
    върху облаците;)
    na fruttini s vkus na kokos i banan strahoten e !i sam mnogo dovolna dva pati se maja
    vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
    perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Сега ползвам няколко на Avon -
    с черна череша и индийско орехче ( мирише много , много хубаво . Като се намажа сутринта преди излизане , усещам миризмата и до вечерта )
    с какао и лотос ( също е много добро , но сякаш горното има по приятна миризма )
    за след слънце с блестящи частици ( няма кой знае каква миризма , но пък е добро за подчертаване на тена и блести много яко )

Доволна съм от това , което имам сега .. преди ползвах на Джонсънс с лавандула ( 6.80 лв ) и пак не беше зле

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си