- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ima li neshto ot koeto se sramuvate...
... neshto koeto ne iskate da si pripomnite i se opitvate da zabravite che se e sluchilo, nqkoe kurvensko izpalnenie,nqkoq iznevqraIli pyk nqkoi ot tezi momenti vse oshte vi karat da se smeete i vi pravqt po palnocenni .. Molq spodelete
![]()
dam, ne iskam da si pripomnq vsi4kite izneveri..................ot strana na vsi4kite mi priqtelki i da bqh pove4e nepukist ama na, ne staa nomeraПървоначално написано от Atika
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mi az ne se seshtam za tak0wa izpylnenie, zasht0t0 nqmam a i prawq nesht0 ak0 iskam i mi hareswa i nik0ga za nisht0 ne syjelqwam![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
животът ми е осеян с такива случки... последната новина е, че вече ме знаят като ку*вата на Равда... е, правете си изводите какво съм правила... но тъй като дълбоко не ме интересува, всичко ми е толкова забавно и веселко, че чак ме избива на смях![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Аз преди да действам мисля - дори и да не мисля не съжалявам за нищо дето съм направил.
2т. системно
ot ravda li si 6tot az sega bqx na more tam i kude jivee6Първоначално написано от Иста
emi to normalno vseki da si ima kirlivi rizi det da ne obi4a da gi razkriva
na men takava kofti situaciq mi be6e na rd-to na edna fr se napih tolkova jestoko 4e mn 4asove mi se gubqt i pomnq samo toaletnata 4iniq...kofti prejivqvane i mn me e sram 6oto e adski protivno piqno momi4e
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Уфф тая равда, как съм се разбивал в тая дискотеката горе над автобусната спирка на центъраПървоначално написано от Анонимко
![]()
.
2т. системно
eh sp0meni sp0menii.. xhahx m0je da razkajesh k0o :P
Да от това, че пиша в този форум.![]()
Хах майтапя се.
Срамувам се от това, че съм се заяждал и подигравал на някои хора само, защото го правеха всички останали.
11 tochka deaktiven profil.
Е от тва ме е срам вече.Първоначално написано от full-lips-
![]()
2т. системно
Ot si4ko me e sram
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
ee wii pyk..tuka nit sa p0znawame nit0 nisht0..0t k0 da wa e sram na sichki shte im e interesn0 mislq![]()
не, не съм от Равда... от София съм, ама бях там на море, сегаПървоначално написано от Анонимко
та, както казах, не съм от Равда, а от София. просто там бях на море.Първоначално написано от Анонимко
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Опиума? леле... мани, мани...Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Напих се кат животно с менте текила която междудруготе беше вкусничка - май 6 текили бяха или 7 и към 9 малки бири. Сметката ми беше 15 лева![]()
![]()
(е затва обичам малките купрорти) задявах се с местните пички , цяло чудо е че не ме потрошиха щото нали знаете "на село и керемидите бият". Нищо че беха само некви дришльовци се пак не можеш да ходя - прибрах се и тавана почна да ми се върти - спах 3 часа след което ме събудиха да си тръгваме за София.
![]()
2т. системно
i posle v provinciqta sme bili selqnite. aaama xa !
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Бе незнам, май беше Храма - вътре сичко беше кат пирамида некви свинксове ала бала и имаше бар на терасата.Първоначално написано от Иста
2т. системно
да, бе, сещам се... мани ти... по тая Равда какво ставаше... всъщност, ти кога беше там?Първоначално написано от Amayo
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
ahaha lica .. temata beshe mai po dobre da q pomestq v razdela s alkohola i ostanalite neshta : ) no nishto : )
Миналата година. Тая съм в КитеникПървоначално написано от Иста
2т. системно
ae minete na lichno che mi pisna da vi gledam
amayo napisa , anonimko napisa , amayo napisa , anonimko napisa
razkazvaite si jivota drugade
Yupeeee !
Базик на края да се окаже,че Amayo и Иста са се праснали,а?![]()
И мен по принцип не ме е срам от нищо,което съм правила,щото знам,че в даден момент съм искала да направя въпросното нещо.Прекалено импулсивна съм.Но тъпа и единствена такава грешка,за която ме е яд е,че спах с приятел на брат ми.Но се успокоявам с това,че бях влюбена в него от 2-ри класИ чак в 11-сти ме огря
Гадното е,че беше за една вечер,а тия работи не ги харесвам никак!
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
az predi tebe shtqh da se zastrelqm p0wqrwai !