.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    животът ми е осеян с такива случки... последната новина е, че вече ме знаят като ку*вата на Равда... е, правете си изводите какво съм правила... но тъй като дълбоко не ме интересува, всичко ми е толкова забавно и веселко, че чак ме избива на смях
    ot ravda li si 6tot az sega bqx na more tam i kude jivee6
    Уфф тая равда, как съм се разбивал в тая дискотеката горе над автобусната спирка на центъра .
    Опиума? леле... мани, мани...
    Бе незнам, май беше Храма - вътре сичко беше кат пирамида некви свинксове ала бала и имаше бар на терасата.
    да, бе, сещам се... мани ти... по тая Равда какво ставаше... всъщност, ти кога беше там?
    Миналата година. Тая съм в Китеник
    а... ооо... ми, хубаво... то и там има доста места за разбиване)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Базик на края да се окаже,че Amayo и Иста са се праснали,а?

И мен по принцип не ме е срам от нищо,което съм правила,щото знам,че в даден момент съм искала да направя въпросното нещо.Прекалено импулсивна съм.Но тъпа и единствена такава грешка,за която ме е яд е,че спах с приятел на брат ми.Но се успокоявам с това,че бях влюбена в него от 2-ри клас И чак в 11-сти ме огря Гадното е,че беше за една вечер,а тия работи не ги харесвам никак!
    е, тука малко ме съмнява цялата история... все пак моите момчета (четири на брой) и цялата стройтелна бритада... колкото и да съм била напу*ена, едва ли съм отишла при друг... така или иначе не успях да ги пробвам всичките от въпросната бригада, колкото и да се стараех за десет дена само... шестима... е, пак добре, де, не мога да се оплача
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Guest

Re: Ima li neshto ot koeto se sramuvate...

Цитирай Първоначално написано от Atika
    ... neshto koeto ne iskate da si pripomnite i se opitvate da zabravite che se e sluchilo, nqkoe kurvensko izpalnenie,nqkoq iznevqra Ili pyk nqkoi ot tezi momenti vse oshte vi karat da se smeete i vi pravqt po palnocenni .. Molq spodelete
    da ima ne6to koeto iskam da zabravq...no ne e kurvensko izpalnenie i izob6to izpalnenieto ne be6e ot moq strana a vurhu men

Повече от фен Аватара на the_man
    off...liga liga ama i az imam takava izcepka. taka de minalata godina mn sa osrah s edno ebane i do den dne6en mi e ostanal spomena kato beleg 6tot mi be6e sefte puk az sa osrah mn mn lo6o...
    Цитирай Първоначално написано от Maria98
    не помагат ли? ескапеле ли да купувам? преди или след се пие?
    Всеки луд с номера си...

i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za kurva!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}} \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mimi_sugababe
    i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za k***a!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}} \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    не, бе, не се обиждам... ама все пак - как може да не си чувала за мене? то туй грехота... е, зависи кога си била, де...

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mimi_sugababe
    i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za k***a!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}} \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    не, бе, не се обиждам... ама все пак - как може да не си чувала за мене? то туй грехота... е, зависи кога си била, де...
    оф, мамка му! се забравям да вляза преди да пиша мнения!!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Ne pravq ni6to predi da pomislq nai-malko 5 min.I poraditova ne sajalqvam za ni6to.

nema zna4enie
    Guest
    @Иста po4ti seki den sam v opium kak izglejdash kak se kazvash neshto godinki ;]

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от nema zna4enie
    @Иста po4ti seki den sam v opium kak izglejdash kak se kazvash neshto godinki ;]
    абе, аз вече не съм в Равда. бях за десетина дена. в хотел Сибел, той е точно на Христ Ботев, там до спирката автобусната... иначе... как изглеждам - 171см., кафияви очи, кестенява коса... абе изродче съм си. не мога да се самоопиша и да ти кажа честно не съм висляла много-много по дискотеките. повечето мизерии ги правех или в хотела, или на плажа, или в хотела на приятелите ми \/ \/ \/
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    Ne pravq ni6to predi da pomislq nai-malko 5 min.I poraditova ne sajalqvam za ni6to.
    е, добре, де... то така се губи интересното... а и не ми се вярва наистина да е така... и аз преди се държах по същия начин и впоследствие какво стана... иначе, ако човек не се остави на спонтанноста и си изживее живота като е премислял и претеглял всяко свое действие... то тогава той не е имал смисъл. повярвай ми. остпусни се малко и пробвай - няма да съжаляваш. \/ \/ \/ ако пък не ти хареса - нищо не пречи пак да почнеш да си мислиш по пет минути преди да правиш каквото и да било
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Като бях на 3-4 годинки, исках да заведа едно зайче в тоалетната да пишка... Пък тя беше с клекало... Със септична яма отдолу... И го изтървах. И то се удави в лайна...
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си