- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ima li neshto ot koeto se sramuvate...
а... ооо... ми, хубаво... то и там има доста места за разбиванеПървоначално написано от Amayo
)
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
е, тука малко ме съмнява цялата история... все пак моите момчета (четири на брой) и цялата стройтелна бритада... колкото и да съм била напу*ена, едва ли съм отишла при друг... така или иначе не успях да ги пробвам всичките от въпросната бригада, колкото и да се стараехПървоначално написано от Black_Witch
![]()
![]()
за десет дена само... шестима... е, пак добре, де, не мога да се оплача
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
da ima ne6to koeto iskam da zabravq...no ne e kurvensko izpalnenie i izob6to izpalnenieto ne be6e ot moq strana a vurhu menПървоначално написано от Atika
![]()
![]()
![]()
off...liga liga ama i az imam takava izcepka. taka de minalata godina mn sa osrah s edno ebane i do den dne6en mi e ostanal spomena kato beleg 6tot mi be6e sefte puk az sa osrah mn mn lo6o...
Всеки луд с номера си...Първоначално написано от Maria98
i az bqh na ravda na more!!!!!!!!!!!!!ama ne sam 4uvala za kurva!:}}}}}bazikam se be spoko ne se obijdai!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}
не, бе, не се обиждам... ама все пак - как може да не си чувала за мене? то туй грехота... е, зависи кога си била, де...Първоначално написано от mimi_sugababe
оф, мамка му! се забравям да вляза преди да пиша мнения!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Ne pravq ni6to predi da pomislq nai-malko 5 min.I poraditova ne sajalqvam za ni6to.
@Иста po4ti seki den sam v opium kak izglejdash kak se kazvash neshto godinki ;]
абе, аз вече не съм в Равда. бях за десетина дена. в хотел Сибел, той е точно на Христ Ботев, там до спирката автобусната... иначе... как изглеждам - 171см., кафияви очи, кестенява коса... абе изродче съм си. не мога да се самоопишаПървоначално написано от nema zna4enie
![]()
![]()
и да ти кажа честно не съм висляла много-много по дискотеките. повечето мизерии ги правех или в хотела, или на плажа, или в хотела на приятелите ми \
/ \
/ \
/
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
е, добре, де... то така се губи интересното... а и не ми се вярва наистина да е така... и аз преди се държах по същия начин и впоследствие какво стана...Първоначално написано от svetoslava_sliven
![]()
иначе, ако човек не се остави на спонтанноста и си изживее живота като е премислял и претеглял всяко свое действие... то тогава той не е имал смисъл.
повярвай ми. остпусни се малко и пробвай - няма да съжаляваш. \
/ \
/ \
/ ако пък не ти хареса - нищо не пречи пак да почнеш да си мислиш по пет минути преди да правиш каквото и да било
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Като бях на 3-4 годинки, исках да заведа едно зайче в тоалетната да пишка... Пък тя беше с клекало... Със септична яма отдолу... И го изтървах. И то се удави в лайна...![]()
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()