- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Че 16 години достатъчно ли са според теб за да не ти викат пикла ?!Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
никъде мила![]()
ама замисли се,че в 97% от случаите(обратно на протекшъна на гумите) е по-голяма вероятността голямото момче/мъж да използва момичето..любовта и без тва е рядко срещана..пък в такава връзка още повече...
и все пак това си е моето мнение,формирано на базата на лични наблюдения и НЕ ангажирам никого с него
всеки може да си вярва в тоя вид 'чисти' връзки,йети,нло,чудовището от лох нес и т.н.
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
tX - ти си болен!!!
сигурна съм, че до като си бил ученик са те блъскали по коридорите и винаги си стоял в ъгъла, а сега нямаш приятели, гадже и си тотален сдухан шибаняк по улиците.
сигурна съм и че изглеждаш кофти и никоя жена не ти обръща внимание, а ако го стори, то нещо не и е наред и на нея.
сигурна съм и че си мамино детенце, което още бозае, а е тръгнало да се прави на голям мъж и разбирач по форумите
и още повече съм сигурна, че сега ще се заобясняваш че не си такъв, но това естествено нищо не променя
Sprite![]()
Нека ти отговоря вместо него(нея), понеже мнението ми е сходно:Първоначално написано от Анонимко
1. Определено не са ме блъскали в училище...и ако нещо друго те интересува - не малко съученички са ми предлагали директно.......сещаш се какво. Имам достатъчно приятели, всеки нов е добре дошъл. Гадже - от скоро нямам - беше 3 години по-голяма от мен, и наистина малко се разминавахме за някои неща. Последната част от изречението не можах да я схвана.
2. Ами.....не твърдя че изглеждам добре, но наистина си нямаш на представа какво внимание може да привлечеш, когато облечеш хубав костюм. Вярно че приличам на 19 годишно гаменче, но това е друг въпрос.
3. Не, не съм голям мъж. Живея сам, работя, плащам си сметките и т.н. Не се правя на разбирач по форумите, просто споделям опит. Разбрал съм обаче, че на тази възраст(справка - виж заглавието на темата) децата си мислят че когато някой с повече опит ти дава съвет, то те решават, че трябва да направят точно обратното. Дебели глави са, ясно ми е. Ама нали имало изключения!???
![]()
Ползва търсачката.
Че ги има случаите на педофилия има си ги ... Обаче аз съм на 19 и ходя с момиче което е на 14 след 4 месеца прави 15 ... Нито ходя с нея само заради секс,нито тя ходи с мене само да се фука ... В интересна истината тя за първи път се влюбва в живота си,а за мен мога да кажа че и аз я обичам!
Говорите врели некипели!
1. Не всички момичета на тази възраст ходят с доста по-възрастни мъже от тях.
И наиастина някои го правят..но по разли1ни при1ини предполагам:
-някои защото смятат, че ще бъдат по-добре разбрани
-други, защото узряват по-рано и не откриват в по-малките момчета това, което търсят в 1 мъж
-трети заради пари,а сигурно има и такива, които по съвсем различна причина.. На някои може пък просто да им харесва да правят секс с по-големи батковци.. Нз различни хора- различни предпочитания![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
2т. системно
Тея дъртите ни взеха момичетата беОт моят клас (10клас) няма момиче което да ходи с по-малък от нея или поне със някой на нейната възраст. Как става това разминаване във интересите не ми е ясно, но е факт. Знам защо ходят с по-стари от тях - както каза някой по-горе - дъртото иска да ебе лесно, а малките фукли си мислят, че като се ебът с дръти и им се вдига реномето. (което до някъде е вярно, но им се вдига курвенското реноме) Аз не бих тръгнал с 14 годишна, чудя се тия по на 20-25 с какъв акъл търпят някви 15 г. деца на главата си.
Аз лично съм на 20-25г. и ходя с някоя непалнолетна (камо ли малолетна) ще ме е срам от себе си!
P.S. браво tX, уцели в десетката с един пост. =D>
vengeance knows no mercy
Вероятно... то в днешно време здрав човек има ли ? 8-Първоначално написано от Анонимко
Значи ти ме блъскаше, мръснице ...Първоначално написано от Анонимко
При това с лице към стената и високо вдигнати ръце...Първоначално написано от Анонимко
Нямам приятили, имам добри познати и не се оплаквам.Първоначално написано от Анонимко
Отново позна !! Обаче през ноща ставам Батман и всички мацки са мои.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Меко казано... изглеждам ужасно. Мама ме храни с канче завързано за края на дълга пръчка. Смятай за каква грозотия иде реч !!Първоначално написано от Анонимко
/аз съм тва дето го бият
/
Никоя освен теб. Оценявам го и съм силно поласкан.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Това ти ще го кажеш, аз твоята епикриза я нямам...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Обичам цици, какво да направя. Усъди ме.Първоначално написано от Анонимко
Е, че как, тия комплекси знаеш ли как трудно се избиват ?Първоначално написано от Анонимко
Баси как го правиш ?! Винаги познаваш...Първоначално написано от Анонимко
![]()
ми с точнооост .... на 18години,8 месеца,3дни,10часа и 45,46,47...секунди.Първоначално написано от GLeZoRanA
и не съм пиле-аз съм цяла патка![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
imah edna poznata koqto beshe spala s 20 god po vuzrusten myj ot neq ,tq e kolkoto men (na 17) a toi na 37,kogato bqhme izlqzli na kafe s neq i dr priqtelki tq spodeli tova i nqkoi ot nas bqhme dosta vuzmuteni zashtoto vse pak tova e ogromna razlika spored men,popitahme q zashto go e napravila i tq otgovori taka:zna4i toi e na 37 no izglejda na 27 s neveroqtno tqlo,prekrasno lice koeto i mom4eta na 20 ne izglejdat tolkova dobre v lice i tqlo,2-rata pri4ina e 4e vse pak toi e edin ot nai taka da se kaje izvestnite muje v bourgas i iojnoto 4ernomorie,no v kraina smetka e ostanala dosta dovolna za nashe u4udvane,no tazi slu4ka me dovedi do misulta 4e v dneshno vreme 4ovek pravi tova koeto mu idva ot vatre i taka kakto toi si go 4uvstva
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Това вече е банално.. спрете с тия теми.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Напротив! Това е съвсем нормално. Има такова търсене. Естествено влечение на половете и на разликите във възрастта. Аз съм на 17 и съм била с мъж на 34,сегашното ми гадже е на 28. правя секс от 15 годишна и никога не съм била с по-малък от мен, а най-малкия ми е 2 години по-голям, но предпочитам по-улегнали и зрели мъже от 23 нагоре. И мога да ти кажа, че почти всичките ми приятелки са така, а и едва ли много момичета от тук ще отрекат влечението си към по-големи от тях, не зависимо с 2-3..5 и т.н. години.Първоначално написано от Absconding
muco mn si prava!i az tva se opitvam da kaja am tuka si4ki smqtat 4e trqq da ima opredelena vuzrast za lubovta xaxaxaxПървоначално написано от Angel_eyes
![]()
Za6toto,dragi,majete na tazi vazrast ni po-haresvat.Te sa po-...A be,vinagi xnaqt kakvo da napravqt vav vseki moment,ne sa nqkoi pikliovci ...Az ne se zanimavam s takiva,no sam imala vazmojnost da se zanimavam i znam ot4asti kakvo e.Trapkata e po-golqma!
![]()
A TAKA !!! Samo 4e az ne si padam 4ak po tolkoz golemi moje bi nai mnogo 18........Първоначално написано от Анонимко
Отново искам да напомня,че е тъпо да се говори за всички общо.Съгласен съм,че има доста хора на тази възраст,които са си откровено казано пикльовци.НО...кажи ми едно нещо,в което АЗ съм по-назад от 18-20 годишен?Може би в бой?Няма как да ти дам доказателство за това,но както вече казах-нямам някакъв особен интерес който и да било да ми вярва за това.А иначе-определено в бой съм равен на стандартен осемнайсетгодишен(не говоря за изключения като някой мутант,нормален човек).Реагирам достатъчно зряло и не смятам,че в каквато и да е ситуация бих се представил по-зле от гореупоменатия "младеж"Първоначално написано от Анонимко
Пак ви казвам-казвайте каквото искате,наричайте ме комплексар-ок,това си е ваше право.А по един предишен пост-не смятам,че момичето,което обичам и с което съм се чувства по-малко дама от която и да е ПИКЛА ходеща с някой батко(в по-добрия) или чичко(в по-лошя случай).Факта,че ви пецка някой 20-годишен педофил не ви прави жени.Прави ви курви.
П.п.:Ще се чувствам много добре ако сега някоя от тези пикли ме напсува ,защото това означава,че очевидно съм уцелил право в десеткатаи тя се е ядосала поради една МЪНИЧКА причина-че съм прав.
Аз съм на 18 години, а приятеля ми е на 31. Не ходя с него за парите му нито, защото има готина кола. Просто ми е много фън и готино с него. Кво лошо има - няма да се женя за него я. Баси усъдете ме за това,че ми е хубаво,че някой не се лигави с мене (такива са повечето 18-20 годишни). Казва ти едно, прави друго...при първа възможност изневерява, с която и да е това няма никакво значение ( естетсвено това не важи за всички - има и такива, които не го правят, ама аз още не съм ги срещала).На втората седмица трябва да си поиска( задължително - как без секс) И като ти се порадва един месец - минава към следващата бройка.За това ли да си взема 20 годишен приятел. Докато моя ги е надживял тея неща вече и просто иска да си се забавляваме двамата.Може би моите виждания са такива ....не знам, просто си правя кефа.....
"Всички жени са к*рви освен майка ми,но да не забравяме,че и тя е жена"
mi vijte sa tfa si e strogo individualno...momi4etata koito xodqt s takiva nad 25 za pari,za slava i t.n sa adski tupi 6toto qvno ne im e qsno 4e si4ko e do vreme...6e gi 4eknat qko ot sex,6te im podxvurlqt nqkfi pari i t.n ama f edin moment 6te doide druga po-dobra ot tqx f teq raboti i krai...kak smqtate 4e 6te se 4ufstfat togava?mi az li4no ako bqx na tqxno mqsto 6tqx da se 4ufstfam kato poslednata dupka na kavala ili kazano po-to4no kato bokluk...taka az sum na 16 godini i do sega ne sum xodila s vrusnik...ne kazvam 4e ne bix za6toto f jivota vsi4ko e vuzmojno oba4e ob6tuvam predimno s po-golemi ot mene...prosto sum sviknala da ima za kfo da si govorq s nqkoi(ne kazvam 4e s vrusnik nqma za kfo) oba4e sum ot toq tip xora koito gi interesuvat po-seriozni ne6ta ot tfa "koi pi4 da zabur6a","ama toq e bogat" i t.n i t.n no pak vi kaza si4ko si e do xorata i ne moje da se dava mnenie ob6to za vsi4ki...
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
Имах в предвид, че темата се изтърка и я пускате за не знам кой път вече.Първоначално написано от лили-сладурче17
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
axaxaxaxaxaxa tX ludПървоначално написано от tX
otkoga ne sum se smql tolkova
![]()