.
Отговор в тема
Страница 11 от 15 ПървиПърви ... 789101112131415 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 368
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Za6toto,dragi,majete na tazi vazrast ni po-haresvat.Te sa po-... A be,vinagi xnaqt kakvo da napravqt vav vseki moment,ne sa nqkoi pikliovci ...Az ne se zanimavam s takiva,no sam imala vazmojnost da se zanimavam i znam ot4asti kakvo e.Trapkata e po-golqma!
    а сега ти ми кажи, какво търси един олегнал и зрял човек във момиче на 15-16 години. извинявай ама ако си достатъчно озрял, ще се досетиш, че от такова момиче освен секс, друго няма да получиш. не познавам никой ерген който би искал да се грижи за дете. защото до навършване на 18.г вие сте точно това, независимо колко големи се чувствате!
    vengeance knows no mercy

Guest
    Защо си мислипш , че всичко е заради пари или каквото и да е било ... Защо не си помислиш , че на някой момичета им е писнало от ученическите закачки , от това да им говорчт за секс по 24 часа . Помисли колко много може да ти предложи в морален аспект един доста по - голям и зрял мъж ... и не говорим за пари или за апартаменти ... а за това , че няма да се чуди как да те нае** и да си намери друга , или че няма да се чуди как да се похвали с теб на вазможно повече хора ... А и има друга истина ... Момчетата просто по - касо порастват , така че , защо се чудите вообще ,че това се прави !?

Защо си мислипш , че всичко е заради пари или каквото и да е било ... Защо не си помислиш , че на някой момичета им е писнало от ученическите закачки , от това да им говорчт за секс по 24 часа . Помисли колко много може да ти предложи в морален аспект един доста по - голям и зрял мъж ... и не говорим за пари или за апартаменти ... а за това , че няма да се чуди как да те нае** и да си намери друга , или че няма да се чуди как да се похвали с теб на вазможно повече хора ... А и има друга истина ... Момчетата просто по - касо порастват , така че , защо се чудите вообще ,че това се прави !?
    добре де, обясни ми ако не за ебането, то закакво един "голям и зрял мъж" ще се занимава с 16 годишни хлапачки, при положение, че може да си намери някоя много по озряла от вас?
    за момчетата дето не сме били озрели - ми аз да ти кажа, в моето у-ще 70 от учениците са женски пол, демек по цял ден съм сред много и различни момичета и мога да ти кажа, че на възраст до 16г. повечето (90%) са точно пикли просто ги виждам, те са още деца, които ходят с разни батковци, които пък от своя страна им пълнят главите с глупости и те на свой ред ги боготворят и мислят за "зрели и порастнали".
    ама аз съм сигурен, че всички момичета във форума сте изключение..
    айде нема нужда..
    vengeance knows no mercy

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    В грешка сте ако си мислите, че един 25-30 ходи с неква на 16-18 само заради секса. Със същото основание може да ходи с нея и един на 20. След като имат връзка, а не са заедно за 1-2 вечери, явно има нещо повече от секса, а за това нещо (любов) възрастови граници нема, не е имало и нема и да има. Който не го е разбрал, с течение на времето ще вникне в същността на нещата и има да се смее като се сети как е мислил в по-ранната си възраст. Нормално

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    В грешка сте ако си мислите, че един 25-30 ходи с неква на 16-18 само заради секса. Със същото основание може да ходи с нея и един на 20. След като имат връзка, а не са заедно за 1-2 вечери, явно има нещо повече от секса, а за това нещо (любов) възрастови граници нема, не е имало и нема и да има. Който не го е разбрал, с течение на времето ще вникне в същността на нещата и има да се смее като се сети как е мислил в по-ранната си възраст. Нормално
    Щом не е за една вечер значи е за 2 Няма значение броя,отгоре много добре го написаха и в нито една тема досега аз не съм видял отговор в ПРАВ ТЕКСТ на въпроса КАКВО ЩЕ НАМЕРИ ЕДИН 30-ГОДИШЕН,ЖЕНЕН В НЯКОИ СЛУЧАИ,ЧИЧКА В ЕДНО 15-ГОДИШНО МОМИЧЕНЦЕ?Аз ще ви дам един отговорс извинение за думата) СВЕЖО ПУТЕ А не любов както всички натяквате И тия педофили освен че омайват главите на тези момиченца после в същата тая глава им наливат глупости от сорта "Аз те обичам,дрън-дрън".И за пореден път-абе дееба не разбахте ли че не е справедливо да се говори за всички?"16-годишните мислят само за секс."Еми ок,айде ша ви повярвам Абе хубаво,мислете си така,че сте прекалено зрели за момчетата на тая възраст,чукайте се с чичковците и бъдете щастливи.
    П.п.:Сетих се още нещо-някой по-нагоре беше писал,че момчетата до 20 години само изневеряват.Е та тоя 30-годишния не изневерява ли на жена си И не си мислете,че значите нещо повече за него от жена му,т.е. и вас ще ви отебе като вече не сте му интересни.

17ф
    Guest
    не всички 30 годишни са семейни, има много апетитни ергенчета

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от 17ф
    Те на 50 стават 'лачени чичковци'. Кефиш ли им се ?
    Сериозно, тия дето си мислят, че момиче на 16 и МЪЖ на 30 са заедно 'щото се обичат, рииш'ли.' трябва да идат да се прегледат. Най-добре туморен ехограф на главата.

Един човек на 30 ОПРЕДЕЛЕНО не мисли само за това 'как да се забавлява', чисто и просто, щото освен, че трябва да се издържа сам трябва и да мисли за нещо по-сериозно от 'забавлявам се' -- брак, деца, etc.
    За разлика от 16 годишната дето мама меси тате носи... и тя си се 'забавлява' подскачайки върху 30 годишна пишка.

От отдавна забелязвам как мненията ми или се игнорират или се опровергават с -МАКСИМАЛНО- по-темата отговор -- 'ти си комплексар' и то от все такива, 16 годишни 'дето искат нещо сериозно, а не някакви пикльовци'.
    Съвпадение ? Не мисля така. Просто така ви изнася.

Всички казвате, че сте с чичката ви не заради парите и колата, но той има такива, нали ? /пари и кола/
    То и аз да си хвана някоя кифла с пари и кола и аз ще пищя 'АЗ ЩОТО Я ОБИЧАМ, А НЕ ЗАРАДИ ПАРИТЕ И КОЛАТА'...

От моя гледна точка, въпреки, че съм от тия с който вие излизате /говоря 20+ годишни/ е супер смешно. Не мисля, че бих се занимавал с някоя по-малка от 18 години ако ще да изглежда на 30. Ама вий нали сте изключения, не само, че изглеждате на 20+ но сте и с техния акъл... /тука има ирония/

^HyPoCRiSy
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от 17ф
    От отдавна забелязвам как мненията ми или се игнорират или се опровергават с -МАКСИМАЛНО- по-темата отговор -- 'ти си комплексар' и то от все такива, 16 годишни 'дето искат нещо сериозно, а не някакви пикльовци'.
    Съвпадение ? Не мисля така. Просто така ви изнася.
    Така е...просто мнението ти не им допада. А иначе по темата за малолетните 'девойчета', които се занимават с 30 годишни...биха казала, че е жалко и смешно. Представям си 16 годишна, която се оплаква на 30 годишния си тъпкач от контролното си по физика ( примерно), докато той се притеснява за това дали утре ще му дадат заплата. Просто е смешно. Скоро правя 19, но никога не съм си и помисляла да ходя с МЪЖ, който е доста по - голям. Пропастта е огромна, но на кой ли му пука...нали баткото ще ги черпи някое друго кафенце?

Guest

жената която знае как, кога и с кого

От моя гледна точка, въпреки, че съм от тия с който вие излизате /говоря 20+ годишни/ е супер смешно. Не мисля, че бих се занимавал с някоя по-малка от 18 години ако ще да изглежда на 30. Ама вий нали сте изключения, не само, че изглеждате на 20+ но сте и с техния акъл... /тука има ирония/
    Не мисля, че не би се занимавал с някоя по-малка от 18, мисля че просто никоя не ти връзва. Първо защото си комплексар, както вече на всички тук се изясни и второ защото си доста задръстен, а това независимо от годините ти не се харесва нито на 16, нито на 26 годишни.
    Един мъж трябва да е забавен, разкрепостен и да не философства толкова много. Приказките са патент на жените. Мъжете които по-малко приказват, а вършат повече работа са за предпочитане. Не само аз, а всяка жена ще ти го каже. За това нямаш успех сред жените от коя и да е възраст. Тийнейджърките обичат забавленията, разнообразието и тръпката от несигурността. Ти си от ясен по-ясен и никоя няма не би си имала работа с теб. Обикновен посредствен досадник. Жалко, че си над 20, а си на ниво 40 по манталитет, а по действия сигурно си с 15 годишните някъде. От такава една "добра комбинация" никоя жена няма нужда. Такива като теб просто им е отредено да бъдат самотни чикиджии, комплексари и неудачници. Решили да дават акъл и посока на другите хора, без самите те да се погледнат в огледалото и да се осъзнаят, че за нищо не стават и за нищо не ги бива, освен да повтарят едни и същи заучени фрази. А готините батковци ще си бройкат млади пички и изобщо няма да те ебават по форумите... глупчо :P

отлична ученичка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^HyPoCRiSy
    Скоро правя 19, но никога не съм си и помисляла да ходя с МЪЖ, който е доста по - голям. Пропастта е огромна, но на кой ли му пука...нали баткото ще ги черпи някое друго кафенце?
    Баткото ще ги чука сладко, а кафето не е задължително
    Ти като си на 19 е нормално да излизаш с момчета от 25 нагоре, но ако ти е по-лесно да си играеш с дечицата, кво да кажа, говори достатъчно колко си личност.
    Една силна жена винаги ще препочете зрялостта и опита на мъж с поне 5 години разлика.
    Излез...огледай се
    в дискотека, кафенета...ако щеш и в библиотека
    Мъжете между 25-30 се заглеждат, заговарят и се свалят с жени около 18 +/- тази възраст и смятам, че е нормално.
    За 16 годишна с 30 годишен... е малко прекалено - да! Но не и пречи да е с 25/26 или около тази възраст, защото той може да и даде много повече и като съвети и като поуки и като опит за живота въобще, не само любовен и сексуален. Полезно е и за нея и за него, разликата във възрастта.
    Сигурна съм, че и с майките си да споделите, няма да кажат нещо по-различно от мен.

^HyPoCRiSy
    Guest
    Ами какво да ти кажа, ученичке...от повече от година съм с момче на 21, което освен, че работи, издържа сам, сериозен като човек и най - вече свестен и зрял съм видяла толкова мъжественост както в поведение, така и във физически аспект, че да не ме интересуват други индивиди И освен това аз лично не съм си търсила мъжете по дискотеки и заведения, но ако ти смяташ, че пичът в дискотеката е кой зне колко сериозен ( по дискотеки мъжете не ходят, за да си търсят сериозна приятелка, а момиче, което ще легне с тях, а да си кажа честно това не ми влиза в характеристиката ) това говори пък за това ТИ
    колко си личност
    А пък само ако това си търсиш
    Баткото ще ги чука сладко
    ,
    това говори още за теб. Първо слез на земята и спри да се мислиш за голямата жена , защото ако ще и на 30 да си, разсъжденията ти говорят за 'зрелостта ти' и се огледай и ти наоколо. Със сигурност има твои връстници, които да са доста повече от сополанковци.
    И още нещо...казваш на tX, че не можел да има млади момичета под 18...ами ако не иска да са занимава с такива? Ами ти, мило момиче... ти можеш ли да имаш 18 годишно момче с акъл в главата? Не, не мсиля...и причината не е, че ти не искаш....просто не можеш. Затова предпочиташ зрелите 25 годишни, защото ТЕ те искат (за ебане). Have a nice day

Guest
    Извинявай, ама един на 18 света да обърне, няма как да има акъла на един на 25! Просто в тази възраст разликите са осезаеми. Момченцата до към 25 са си все още дечица, е някои от тях умеят добре да позират и са добри актьори правещи се на мъже. Но стане ли напечено си проличава мъж ли е, дете ли е.
    Изпитвала съм го и знам. Аз лично едва ли бих обърнала внимание на връстник.

Guest
    Знаеш ли...зависи. Начинът на живот определя манталитета и поведението. Човек на 18, който е принуден да работи и да се издържа сам е повече от такъв, който кара новата колата на тати и изпива многото пари, които са му дадени от родителите. Хора, които цал живот сами са се оправяли с много неща, бих казала, че струват много. Може да са малко, но ги има

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Аз не съм чувала 13-16 годишни да ходя със 30 годишн Може би иска да са със по зрели незнам нямам представа според мен е тъпо
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

^HyPoCRiSy
    Guest
    Знаеш ли...зависи. Начинът на живот определя манталитета и поведението. Човек на 18, който е принуден да работи и да се издържа сам е повече от такъв, който кара новата колата на тати и изпива многото пари, които са му дадени от родителите. Хора, които цал живот сами са се оправяли с много неща, бих казала, че струват много. Може да са малко, но ги има Smile
    Аз

Re: жената която знае как, кога и с кого

Не мисля, че не би се занимавал с някоя по-малка от 18, мисля че просто никоя не ти връзва. Първо защото си комплексар, както вече на всички тук се изясни и второ защото си доста задръстен, а това независимо от годините ти не се харесва нито на 16, нито на 26 годишни.
    Един мъж трябва да е забавен, разкрепостен и да не философства толкова много. Приказките са патент на жените. Мъжете които по-малко приказват, а вършат повече работа са за предпочитане. Не само аз, а всяка жена ще ти го каже. За това нямаш успех сред жените от коя и да е възраст. Тийнейджърките обичат забавленията, разнообразието и тръпката от несигурността. Ти си от ясен по-ясен и никоя няма не би си имала работа с теб. Обикновен посредствен досадник. Жалко, че си над 20, а си на ниво 40 по манталитет, а по действия сигурно си с 15 годишните някъде. От такава една "добра комбинация" никоя жена няма нужда. Такива като теб просто им е отредено да бъдат самотни чикиджии, комплексари и неудачници. Решили да дават акъл и посока на другите хора, без самите те да се погледнат в огледалото и да се осъзнаят, че за нищо не стават и за нищо не ги бива, освен да повтарят едни и същи заучени фрази. А готините батковци ще си бройкат млади пички и изобщо няма да те ебават по форумите... глупчо :P
    те тея мъже още живеят с родителите си. ако не това то поне те го издържат
    пхахах. жените попринцип много говорят, а нищо не казват, като в случая.
    като вас.
    vengeance knows no mercy

Междо другото незнам дали и мен ще ме определите като чикиджия, комплексар и т.н, но и аз не бих тръгнал с някоя която е по малка от мен с 4-5 години.Тоест не е хубаво да се казва никога.Стига да не е истинаска невероятна любов!Но съм си го казал!Примерно винаги ми е било гадно как всички на моята възраст ходят с някакви си смешковци, пълни тапанари, смешници дет са на 20..22..и т.н и то главно защото имат коли!Защото ако им се доходи на дискотека могат да идат с тях!А с мен не могат!Така е така е аз съм на 16 не ме пускат в яките дискотеки!Нито когато някоя жена ми каже: "Мило искаш ли да отидем в София на дискотека" ще мога да я заведа!Освен ако не и се вози с влак или автобус!Това ми е било тъпо в жените!Много гадно!....

Повече от фен

Re: жената която знае как, кога и с кого

Не мисля, че не би се занимавал с някоя по-малка от 18, мисля че просто никоя не ти връзва.
    Монетата има 2 страни. Може пък аз да не им връзвам, знае ли човек...
    Първо защото си комплексар, както вече на всички тук се изясни и второ защото си доста задръстен, а това независимо от годините ти не се харесва нито на 16, нито на 26 годишни.
    Комплексар съм разбира се !
    Дружба 2 и Младост 4 са целите мой. И това ако не са комплекси...
    Не, сериозно, всеки ден се намира по някои дето да ми каже че съм комплексар... Да ходя да си еба миката и да си лягам, а ? /След изясняване на въпроса 'е' или 'не е' комплексар tX обикновенно до това заключение се стига.../
    Един мъж трябва да е забавен,
    И що реши, че аз не съм забавен ?
    В една друга тема открито си признах, че съм чак 'спрял'.
    разкрепостен и да не философства толкова много.
    Демек, да не може да си контролира и слюнкоотделянето, а ако не може да връзва 2 смислени думи /щото нали не тряя да философства много/ направо е мъжа мечта, а ?
    Приказките са патент на жените.
    и !?
    Мъжете които по-малко приказват, а вършат повече работа са за предпочитане.
    В момента съм на работа и в същото време ти отговарям на лишените от смисъл слова. Две в едно.
    Не само аз, а всяка жена ще ти го каже.
    Ти за жена ли се имаш ?!
    За това нямаш успех сред жените от коя и да е възраст.
    Ти личния ми живот май добре го следиш... Я кажи какво ядох вчера на обяд, че аз не мога да се сетя пък ми идват киселини нещо....
    Тийнейджърките обичат забавленията, разнообразието и тръпката от несигурността.
    И търсят несигурност в 30 годишните ?! Оо
    Я си преговори урока, щото почна да си противоречиш...
    А и каде твърдя че аз самия съм тинейджър ?!
    Просто във форума мисля има нужда и от едно 'пенсионерско' мнение. That will be me !
    А ако някой търси несигурност, да ходи да катери НДК с голи ръце.
    Ти си от ясен по-ясен и никоя няма не би си имала работа с теб.
    Добре де, това го разбрахме 3-4 цитата по-нагоре.
    Тогава пък и аз няма да искам никоя. Нека им е гадно. :P
    Обикновен посредствен досадник.
    'Обикновен', 'посредствен' и 'досадник' ! Три в едно !
    Аз съм като продукт от каталога на WS Teleshop, кво повече искаш ти ?
    Жалко, че си над 20, а си на ниво 40 по манталитет, а по действия сигурно си с 15 годишните някъде.
    Пак си противоречиш майка му стара и накрая ще спра да ти отговарям.
    В момента се чувствам точно като Дон Кихот с вятърните мелници, само дето той не е усъзнавал какво прави а аз да.
    Ти в 30 годишния си геврек какво търсиш ?!
    Манталитет на 15 годишен с действия на 20 годишен в 40 годишно тяло ?!
    От такава една "добра комбинация" никоя жена няма нужда.
    Ако всички жени са като тебе, аз по-добре да стана педераст.
    Добре, че има и изключения, та гъза ми е още тесен.
    Такива като теб просто им е отредено да бъдат самотни чикиджии, комплексари и неудачници.
    AND I FUCKING LIKE IT !
    Имам здрава ръка и пишка /носи на чекий/, апартамент в София /в Жилищен комплекс та и комплексите покривам/ и работя на Компютър /а както знаем всички компютърджий са неудачници/.
    Решили да дават акъл и посока на другите хора, без самите те да се погледнат в огледалото и да се осъзнаят, че за нищо не стават и за нищо не ги бива, освен да повтарят едни и същи заучени фрази.
    Рррразбира се. Друго си е като теб да става нещо. Нещо като малолетна курва на свободна благотворителна практика. /демек за без пари/
    А готините батковци ще си бройкат млади пички и изобщо няма да те ебават по форумите... глупчо :P
    Ей го разковничето... Якия батко си бройка 'пичките' а неудачника си цени тая дето има /или няма/. Нека съм нещастник тогава !

Цитирай Първоначално написано от отлична ученичка
    Баткото ще ги чука сладко, а кафето не е задължително Wink
    Да ти имам ценностите. Щом живееш за едното 'чукане' бягай на Лъвов мост. Там:
    1. опират предимно батковци и чичковци.
    2. 'чукането' е на кило
    3. ще изкараш някой лев. То с акъл очевидно ти е невъзможно, та за тфа с гъз.
    Ти като си на 19 е нормално да излизаш с момчета от 25 нагоре,
    Ти не си мерилото за 'нормално'/'ненормално'.
    Да си кажа чесно -- далече си от такова...
    но ако ти е по-лесно да си играеш с дечицата, кво да кажа, говори достатъчно колко си личност.
    Брей, значи личност се ставало посредством 'чукането'...
    Ми, аз тогава си оставам мекотело и ще правя само секс/любов.
    Една силна жена винаги ще препочете зрялостта и опита на мъж с поне 5 години разлика.
    Всъщност, това е предпочитанието на една СЛАБА жена...
    Да търси сигурност и по този начин да компенсира липсата на своя.
    Не е нужно да си психолог -- просто логика.
    Излез...огледай се в дискотека,
    Миналата събота ходих в Double Vision. /не по мое желание. една позната даде зор.../ Влезнах, огледах се, изпих 2 бири и повече няма да стъпя там.
    Не ме кефи компанията на 14 годишни пияни момиченца с усти като на сом, опитваики се да засмучат де що стърчи.
    А и момченцата -- на по 15 години -- с бицепсите, ланците и яките в небето... ми изглеждаше смешно...
    Тая събота да се надяваме FENS да не е препълнен.
    кафенета...
    Както по-горе. Само дето не са пияни.
    ако щеш и в библиотека
    <ирония>В която ти вероятно по цял ден седиш... </ирония>
    Мъжете между 25-30 се заглеждат, заговарят и се свалят с жени около 18 +/- тази възраст и смятам, че е нормално.
    Не си 'отлична' по математика !
    Смяташ грешно. Какво остава на някой калъф на 30 години ако връстничките му не му връзват ? Отива в детската градина със шепа лукчета, мека пишка и много свободно време. Те децата са такива -- любопитни, каквото им дадеш веднага гледат даго лапнат. А и се лъжат лесно...
    За 16 годишна с 30 годишен... е малко прекалено - да! Но не и пречи да е с 25/26 или около тази възраст, защото той може да и даде много повече и като съвети и като поуки и като опит за живота въобще, не само любовен и сексуален.
    Има двама човека дето по принцип тая им е работата.
    Викат им родители.
    Полезно е и за нея и за него, разликата във възрастта.
    Полезно е млякото и пресните плодове. И Colgate.
    Сигурна съм, че и с майките си да споделите, няма да кажат нещо по-различно от мен.
    Мойте ще се счупят да се смеят и вероятно ще искат да си вземат и те PC, че да ти четат вицовете.

Хм....в думите ти има много големи истини...както и тук таме разни глупости!Но си прав за много неща...за жалост

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    @tX - тепаш рибките бе

tX, точно с 3-4 поста затапи 19 страници безмислени мнения, евала прическа :P
    vengeance knows no mercy

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    [b][i] Имам приятелка, която ходи с човек, 10 години по-голям от нея...Не я разбирам...не разбирам и защо го прави. Сега щели да живеят заедно Той искаше само секс от нея, получи го. Няма да се учудя, ако сега развали мечтите и за съвместен живот и я зареже...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Мъж, който излиза с момиче под 18, е: педофил /което е психическо заболяване/ или просто не може да накара жена да спи с него. И в двата случая не си струва мъжа.
    аз също мисля така и освен това познавам момиче, което като е било на 12-13год. е ходило с 22-23 годишен.Секс уж не правили,само свирки,смучки ама кво да кажа-съжалявам я честно казано,а пук секс правила малко по-късно(чак на 13 и 1/2 )
    но при всички положения мисля, че е адски глупаво и съм изцяло против тия връзки, ако могат да се нарекат така
    м/у другото евала на tx
    "Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
    Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин

tX трепа рибката (горката рибка ) А също така къса глави и цепи секвои. (жалко за секвоите...)
    Само един неузрял човек на 30 години може да се занимава с 15-годишни пикли. Както ще да са се изскубали, гримирали, фризирали и т.н., това не прави пиклите жени. Жена се става с време и опит.
    Знам само един случай на щастливо стечение на такава връзка, става въпрос за едни мои преподаватели по математика, които имат 12 години разлика помежду си, две дъщери и кученце.
    Все пак да не забравяме, че когато са се запознали, тя е била на минимум 18г.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Голям фен
    Град
    Sofia
    tX разцепваш, момчееееее !!! Чета с интерес темата благодарение на твоите постове... Супер!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си