- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Ужас.Първоначално написано от Reich_06
Най-голямото момче ,с което съм ходила е бил с 5 години по-голям от мен ,но наистина се обичахме и ходихме половин година.Иначе сега съм се зарибили по един с 8 години по-голям от мен ,не виждам нищо лошо ,защото аз не знам дали има пари или нещо такова ,а и на него не му личат години ,просто наистина съм се влюбила така ,че не смятам ,че има нещо лошо!
Ха!? Защо ходели? Ми това е съвсем естествено и нормално нещо бе дечица мили. Няма да ходят пикльовци дето не знаят пикае ли им се, ебе ли им се и се държат за полата на мама!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Просто им харесват да са с по-зрели, ако не е заради друго. Виждат сериозни хора пред себе си. Ако възрастовата граница не е голяма, значи всичко е наред. Познавам едно момиче, което ходеше с един, който бе по-голям от нея с шест години. Та това петнайсет годишно момиче в момента го преодолява, защото той й казал, че нямало да се получи заради разликата. Но не при всички е така, може дори да е заложена истинска любов в една връзка без значение от възрастовата разлика. Ако нещата не са до използване на другия аз нямам нищо против. Напълно е нормално.
abe to do mujete koito sa po-golemi iskat ot tezi "momi4enca"samo SEX,za6toto te za drugo ne stvat edvali edno momi4e na 13-14god mu razbira glavata ot obi4 kum edin 4ovek,a i te ne go proumqvat sami kakvo izpitcat kum tezi muje,az sum na 15god i vob6te ne iskam da si imam rabota s po-golqmi ot 20godi6ni :P
Те 13-14 годишните и за това не ставатПървоначално написано от magi_to
![]()
Ползва търсачката.
Апа и да искат ебане, законът е доста суров с онези които се съгласятПървоначално написано от InHell
.
2т. системно
Това е отговораПървоначално написано от Анонимко
![]()
По тая причина няма да ви отговарям и на вас :Първоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от az_slunceto
Leleleleleelelelelelel UJASSSSSSSSSSSSSSSSS![]()
![]()
![]()
12-godi6na s 35-godi6en..... 4akai be kuf e bil toq pedofil beI za kakvo izob6to se e hvanal s tebe, ta ti na 12 si bila 6 klas max ...
I kvo pravehte? Smisal, ne vqrvam nqkoi muj na takava vazrast da si hvane nqkoe lape deto samo da si go 4erpi i da mu kupuva ne6ta ei taka bez ni6to vzamqna... Ti trqbva da si ebati uli4nicata![]()
В случая с DoPye май ходите ама той не знаеПървоначално написано от az_slunceto
![]()
Първоначално написано от priti_kiti
Лелелелелелелелелелеле господи пази от такива хора! [-o< [-o< [-o<
Не се отнася за цитатите,а за тоя на 36 години.
e ми най добрата ми приятелка е на 16 и ходи с 35 годишен
......и как му вика? Тати?Първоначално написано от виляна
Ползва търсачката.
Emi stigame do zalu4enieto 4e momi4etata sa tupi gazarki kolkoto i tujno da zvu4i![]()
Дъ бест аватар от галерията
mi moq priqtel e na 20 az na 14 za6to sam s nego li??/6toto ne e nqkoi pap4asal kele6 deto iska samo da mi brakne v ga6tite.....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Az puk si misleh 4e izlizat s po-golemi za materialnoto ili frucnqta i to i taka stana.Trugnah s po-golqm ot men,no ne zaradi parite ili sexa,ama ne se razdelihme zaradi tova 4e ne si gi dava6e mnoy parite,a za6toto misle6e kato po-golqm zrql muj,be6e si zdravo stupil na zemqta.Pove4e ne bih trugnala s po-golqm.A i sega se ubedih za kakvo trugvat po-malki s po-golemi,em 4e to e qsno za kakvo,mai samo za ebaneto.
off boje decka mu rabota jenite izlizat s po golemi zashtoto iskat da se guzarqt iskat da gi vozqt s koli nasam natam da im kupuvat drehi i dr raboti mislqt se 4e kato sa s nqkoi po golqm sa nqkvi super hora deto nikoi nemoje da gi spre no ne e takav edin moment shte razberat kvo sa praili i shte sujalqvat no tova si e tqhna rabota da si biqt glavite
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
az zapo4vam vse pove4e da gharesvam sredata nito mn maluk nito mn golqm..predi hodeh s dosta po golqmo ot men mom4e no negovite problemi na vuzrasten me izmorqvaha i sega hodq s mom4e s 2 godini po golqmo ot men az sm na 16 toi na 18 i super mn se razbirame i mn go haresvam![]()
![]()
Извинявай ,мъничко прекали с тоя въпрос!Първоначално написано от Kakvo
Не е вярно ,че ходим със застаряващи ,още по-малко с трийсет годишни!Аз съм на тринайсет и от личен опит ти казвам ,че момчетата между 19 и 22-23 са супер готини...не мисля ,че искаме пари или се правим на гъзарки ,просто момчетата на нашата възраст(не всички ,но повечето) са супер лигави и се държат като третокласници...да не говорим ,че си падат по некви пикли от начален курс(и тва от личен опит ти го казвам)...незнам как да ти го обясня!-просто големите момчета са готини...а когато ни забележат някои на нашата възраст и спрат да се държат като бебета ,мможе да си променим мнението
![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974
za kvo ti e da izliza6 s piklio koito ovori samo za kompiutarni igri sex ili diskotekina men mi trqbva 4ovek s koito da vodq razgovor
a prazni prikazki moje nasqkade
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.