- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
ЧекПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
2т. системно
nee e huu taka. mn ste zle! vijdali li ste momi4e na 13 da hoi s 30 god haxhax edeni4ni slu4ai.. nali bili deca 13 god be ? axax kak 6e se setat da cicat pari bre? lele mn ste zle..
ima naistina takia momi4eta det hoqt s po-golemi zarad parite,kolata,apartamenta i t.n.No ima i momi4eta det hodqt s tolkova golemi prosto za6toto sa vlybeni!Plus tva ne e vajno na kolko godini si,a kak misli6,6toto moq biv6 e na 18,a se o6te neznae ko iska!I nima toi e pedofil,6toto az s1m na 14,a toi na 18????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Would you tremble if I touched your lips?
Would you laugh oh please tell me these
Now would you die for the one you love?
Hold me in your arms tonight?
аз съм излизала с шестнадсет годишен...излизала съм и с двадесет и две годишен и искам да ви кажа че разликата е огромна единия знае какво иска и си действа по въпроса има си амбиции и цели а 16 годишния кво прави?Говори как се е е*ал или как ще е*e някоя или как свалил тая или оная еми аз такива немога да ги търпя - аз съм на 15![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
Аз само не разбирам, защо вие момичетата си мислите че на 15-16 години сте достатъчно узряли за да сте с момче което знае какво иска... Аз лично познавам много малко момичета които на 15-16 години искат нещо повече от това гаджето им да ги развежда насам натам и да ги глези... Погледнете малко и от другата страна. Пък и не мисля, че въръстта може да пречи на мисленето... Начина на мислене се гради спрямо опита, които някои трупат за 20 години други за 4... така, че цялата тема е доста относителна и нищо не може да се слага под общ знаменател. Мисля, че за всеки човек е индивудална ситуация...
Now is your time to die
We've gathered here to say goodbye
No more you'll cry
No reason left for you to fight
Feel pain no more
Emotions never felt before
Where do we go, we go she'll never know
аz sym na 13 i sa hoda s 24 god. i moga da vi kaja 4e sexa e super! predi tva bqh s 17 godi6en, za ni6to ne stava![]()
А може би отговора е много прост... С по-възрастни се чувстват по-добре. Подобен въпрос обаче може да бъде зададен и в обратната посока "Защо 30 годишни мъже си губят времето с 13-16 годишни момиченца?"
SY
уфффф, айде тогава да ви хващам и двечките, не говоря за компютри, не говоря и празни приказки ! айде елате ми повече... как пък аз не намерих нито едно 15-16г. сериозно момиче ! как пък все ние сме били малките. абе... вие сте изключения, знам ви аз...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
vengeance knows no mercy
ti sam vqrva6li si....Първоначално написано от vladi_addict
ako si izklu4enie zna4i si 1 na 1000000000
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
die_die_my_darling а може ми тези изключения са по-чести, но няма кой да ги види заради предрасъдъци???
Now is your time to die
No more you'll cry
Feel pain no more
az samo izkazvam li4no mnenie po vaprosa...a za predrazsadaci ne znamПървоначално написано от eas7a
prosto vinagi e bilo taka i edva li izvednaj 6te se promeniza 1 secunda makar 4e ako zapo4nat da se sre6tat i po mladi svestni mom4eta vaob6te nqma da e zle
ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva...no pove4eto sa
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Първоначално написано от vladi_addict
Ти не барай там плевенско селянче такова...
2т. системно
предрасъдъкПървоначално написано от die_die_my_darling
явно съм изключение, май както всички в тоя форум...Първоначално написано от die_die_my_darling
къде да не барам софиянско баровче ?Първоначално написано от Amayo
![]()
vengeance knows no mercy
Еми просто няколко пъти си попаднала на такива хора и вече всички са такива, не напротив... Има много свестни момчета, които определено знаят какво искат, но те не са от тези надути чалгарчета с които се срещате. Повечето свястни са доста по-затворени от останалите, точно поради причината, че са се осъзнали доста по-рано от тях... Но вие момичетата определяте такъв тип хора като сдуханяци, но се замислете, дали ако на 14-15 години си се сблъскал с истинския живот и на 17 вече имаш абсолютно различен поглед върху нещата, дали пък не е сдухващо поне малко?Първоначално написано от die_die_my_darling
Now is your time to die
No more you'll cry
Feel pain no more
az s 4algar4e......predpo4itam gotik fenove mersiПървоначално написано от eas7a
a kolkoto do vazrasta...moje bi prosto na pove4eto momi4eta im haresva da izlizat s po olemi mom4eta ot tqh (vklu4itelno i az )
нз и не ме интересува
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Za6toto ot 13 do 16 nqmat izgraden harakter,mislene i zalitat mnogo lesno.Ima go i varianta,tova da se pravi za da sa interesni v o4ite na vrustnicite si.Mislqt si 4e si4ko deto fur4i se qde i si nqmat nikakvo ponqtie za pove4eto ne6ta.Za tova i ima muje na tiq vuzrasti deto samo s takiva hodqt,tui kato edna golqma jena ima purvo suvsem drugo mislene,vtoro suvsem drugi kriterii i iziskvaniq i treto mnogo po-trudno 6te si q vrutkat.Tova prosto za bezmozu4ni deca,a nqkoi ot tqh cql jivot si ostavat takiva.
малко си в грешка обаче...Първоначално написано от belluci
първо, по отношение на по-големите жени, те както и мъжете са наясно какво искат, ако и се прави секс, просто го прави, а не се надява на любов и сърчица...
второ, малките момиченца никак не са наивни, определено не са наясно какво точно искат, но имат реална преценка за това с кого ходят, да ли го харесват като външост и най-вече какви облаги имат от него, били те морални или материални - каквото един зрял мъж може да даде на едно младо момиче, никой не може да и го даде!
и трето, всеки има право на избор и е смешно да се порицават хората и да им се дават определения. както има млади момчета, които си падат по-зряли жени, така има и млади момичета, които си падат по големи мъже. същото е и обратното и винаги си е било така, светът не започва от преди 15 години все пак![]()
NE VSI4KI SA TAKIVA NO POVE4ETO SA OT KLASA IMA 5 A MOMI4ETATA SA 8
miscellaneous_370.gif
XAXAXAXAXAXA mnogo pravilnoПървоначално написано от InHell
![]()
,ama trugnali da se ebut XAXAXAXAXAXA
те хората са го забранили със закон.Първоначално написано от дейзи 1988
vengeance knows no mercy
То момичето ти го каза - гледай да не си повярваш много...Първоначално написано от vladi_addict
2т. системно