.
Отговор в тема
Страница 15 от 15 ПървиПърви ... 51112131415
Резултати от 351 до 368 от общо 368
    Гостенката
    Guest
    По селата все още 15 годишните се крият, че ходят с 30 годишни. В единственият град в България обаче, това е нещо обичайно и никой не му обръща внимание. Така да ви е ясно селянчета малки.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    Цитирай Първоначално написано от дейзи 1988
    Цитирай Първоначално написано от belluci
    Za6toto ot 13 do 16 nqmat izgraden harakter,mislene i zalitat mnogo lesno.Ima go i varianta,tova da se pravi za da sa interesni v o4ite na vrustnicite si.Mislqt si 4e si4ko deto fur4i se qde i si nqmat nikakvo ponqtie za pove4eto ne6ta.Za tova i ima muje na tiq vuzrasti deto samo s takiva hodqt,tui kato edna golqma jena ima purvo suvsem drugo mislene,vtoro suvsem drugi kriterii i iziskvaniq i treto mnogo po-trudno 6te si q vrutkat.Tova prosto za bezmozu4ni deca,a nqkoi ot tqh cql jivot si ostavat takiva.
    малко си в грешка обаче...

първо, по отношение на по-големите жени, те както и мъжете са наясно какво искат, ако и се прави секс, просто го прави, а не се надява на любов и сърчица...
    второ, малките момиченца никак не са наивни, определено не са наясно какво точно искат, но имат реална преценка за това с кого ходят, да ли го харесват като външост и най-вече какви облаги имат от него, били те морални или материални - каквото един зрял мъж може да даде на едно младо момиче, никой не може да и го даде!
    и трето, всеки има право на избор и е смешно да се порицават хората и да им се дават определения. както има млади момчета, които си падат по-зряли жени, така има и млади момичета, които си падат по големи мъже. същото е и обратното и винаги си е било така, светът не започва от преди 15 години все пак
    те хората са го забранили със закон.
    Мда и даже име си има.. ПЕ-ДО-ФИ-ЛИ-Я
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Re: Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?

Tova se kazva estestven podbor....a i izvinqvai - da nari4a6 20g. zastarqvashti emm sme6no e ..... a obqsnenieto e mnogo prosto...edno 4e pri momi4etata psihi4nata zrqlost nastapva po barzo..i zatova si tarsqt po-golemi partniori... a i drugata pri4ina e v potrebnostta ot sigurnost... imenno zaradi tova te se dvijdat s po - golemi ot tqh... za6toto se 4uvstvat sigurno ,razbrani i za6titeni ! [/quote]
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Цитирай Първоначално написано от Javierzanetti
    Не си ли е да изпраскаш некоя 13 годишна курва...........
    А сега сериозно, просто те са тъпи, а и е модерно.
    бати мнението....модерно било....ахаааа....в 8 клас можи и да е

Нема ко да обвиняаме женските...те си знаят...пък и не сички са такиа...ма тва си е друга тема вече....

Както и да е на мене винаги ми е било любопитно ено нещо....то хубу
    14-15 годишни пикли ходят с 20г....ма не им завиждам на тия 20годишните
    на тая възраст и при тая възрастова разлика ми е мн интересно на кви общи теми могат да си прикаат освен мода,дрешки,диско и музика..
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    Цитирай Първоначално написано от Javierzanetti
    Не си ли е да изпраскаш некоя 13 годишна курва...........
    А сега сериозно, просто те са тъпи, а и е модерно.
    бати мнението....модерно било....ахаааа....в 8 клас можи и да е

Нема ко да обвиняаме женските...те си знаят...пък и не сички са такиа...ма тва си е друга тема вече....

Както и да е на мене винаги ми е било любопитно ено нещо....то хубу
    14-15 годишни пикли ходят с 20г....ма не им завиждам на тия 20годишните
    на тая възраст и при тая възрастова разлика ми е мн интересно на кви общи теми могат да си прикаат освен мода,дрешки,диско и музика..
    Ми как за кво - за клецане и шлякане. (тия работи момчетата на тяхната възраст на ги разбират все още )
    2т. системно

Tva ne e pri vsi4ki momi4eta,ma pri teq koito go pravqt,qvno tursqt ili samo materialnite ne6ta,ili sa nadrastnali vuzrastta si i se mislqt za po-golemi otkolkoto sa ili prosto se 4uvstvat nezadovoleni ot tezi na tqhnata vuzrast !!! pone az taka si mislq !!!
    Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!

Голям фен
    ами аз не съм от тезо моми4ета и смятам 4е това е мн тъпо просто е абсурдно...

sao 6e vi kaa 4e ot takia mi e pisnalo...ko kat hodi s nekav det i e kat ba6ta!tva e tupo,idiotsko i otvratitelno!onq osven da q izebe drugo nema da naprai!puk i ne vqrvam 4e nqkva takaa na 13 godini 6e se haresa pove4e ot kolkot edna na 20i ne6to i t . n ..............
    never was and never will be
    you don't know how you've betrayed me
    and somehow you've got everybody fooled

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ами има момичета ходят с малко по-големи,защото с ечувстват сигурни в тях и наистина ги харесват.Но има и други които ходят с по-големи поради някакви напълно глупави причини-да се хвалят пред приятелките си,да избиват комплекси или да се радват на колата или парите му.Няма лошо да ходиш с по-голямо момче,но стига разликата да е допустима и наистина да имате чувства един към друг.Обаче някакви 13 годишни момиченца с вече мъже на по 27-28 ,е за мен тва си е педофилия

e tyka ima vqrni ne6ta
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Град
    VaRnA
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    men li4no izob6to ne me privli4at mom4eta na pove4e ot 18...Az sum po4ti na 16.Ama i az poznavam takiva momi4eta i ne gi razbiram..
    emi az sum na 17 ii ne bih hodila s po-golqm ot 20 godi6en..prosto ne se 4uvstvam komfortno v kompaniqta na zrql muj kato za gaje...tva e izvrateno v nqkoi slu4ai dori
    Подкрепям те.
    Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!

ми аз съм на 16 а до преди 1 седмица ходех с 15 годишен и той не е бил единствения дето е бил по-малък от мен...Не мога да кажа че имам акъл като за 15 годишна или като за няква пикла обаче според мен възрастта никога не е имала значение...
    Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...

Фен
    Град
    София
    Аве тая работа не е много хубава и сте прави че може да се изтълкува като педофилия(то си е ) . Ама аз специално се чувствам по-спокойна в компанията на по-зрял мъж . А и не е толкова важна възрастта, по-важно е да има любов, да се усети някаква тръпка, независимо дали си някой на твоята възраст, с някой по-голям, пък ако щете и с по-малък! Какво значение има!?

Повече от фен
    Град
    sofia
    az ne sym takova momi4e i sym gorda sys sebe si moje bi sa super lesni,typi,malki kurvi4ki i mnogo,mnogo dumi

Голям фен
    Град
    Бургас
    има някои които наистина си се обичат , но има и др на които батковците са им завартели главите и те са мн наивни и им се вързват. има и др които искат да ходят с по големи защото имат коли и т.н и да се правят на интересни пред съученичките си , ае тъпи изпълнения..

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    nqkoi den na tiq kurveta 6a doim akula v glavata, ama 6a im se vyrne grubo

Hva6tat gi za pari, tva zna4i skypi podary4eta, skypa kola, markovi drehi i t.n. Pisal sam go i v druga tema ama 6a go napi6a i sega -
    Stoq si az i 4akam da mi napravqt sandvicha, i sluchaino se zagledah na pytq i vidqh edna super macka da kara 4erno Audi Q7(napravo ludnica e tva Audi) be6e na 19-20 nqkude - nai mnogo 22. I si vikam taq e uchila e zdravo v gimnaziqta, izkarala e hubava diploma prieli sa q v eliten univrsitet(qko uchene) namerila si e skypo platena rabota i si e kupila vaprosnoto Audi. Tochno tva e stanalo nali - qko mineti, ebane na poraziq i tva e 6tom mogat da pravqt svirki. A 6tom mogat zna4i mogat i da karat Q7 i da imat qko pari

mitakskia

emi taka e ! kvo da se pravi?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Всички отговарят тъй, защото предните мнения са били такива. Но всъщност съм почти сигурен, че от тези, които отговарят по този начин във форума във вдеиствителността са точно противаположни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си