- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
По селата все още 15 годишните се крият, че ходят с 30 годишни. В единственият град в България обаче, това е нещо обичайно и никой не му обръща внимание. Така да ви е ясно селянчета малки.
Мда и даже име си има.. ПЕ-ДО-ФИ-ЛИ-ЯПървоначално написано от vladi_addict
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Tova se kazva estestven podbor....a i izvinqvai - da nari4a6 20g. zastarqvashti emm sme6no e..... a obqsnenieto e mnogo prosto...edno 4e pri momi4etata psihi4nata zrqlost nastapva po barzo..i zatova si tarsqt po-golemi partniori... a i drugata pri4ina e v potrebnostta ot sigurnost... imenno zaradi tova te se dvijdat s po - golemi ot tqh... za6toto se 4uvstvat sigurno ,razbrani i za6titeni !
[/quote]
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
бати мнението....модерно било....ахаааа....в 8 клас можи и да еПървоначално написано от Javierzanetti
Нема ко да обвиняаме женските...те си знаят...пък и не сички са такиа...ма тва си е друга тема вече....
Както и да е на мене винаги ми е било любопитно ено нещо....то хубу
14-15 годишни пикли ходят с 20г....ма не им завиждам на тия 20годишните
на тая възраст и при тая възрастова разлика ми е мн интересно на кви общи теми могат да си прикаат освен мода,дрешки,диско и музика..![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Ми как за кво - за клецане и шлякане. (тия работи момчетата на тяхната възраст на ги разбират все ощеПървоначално написано от SlasHDaFiveNine
)
2т. системно
Tva ne e pri vsi4ki momi4eta,ma pri teq koito go pravqt,qvno tursqt ili samo materialnite ne6ta,ili sa nadrastnali vuzrastta si i se mislqt za po-golemi otkolkoto sa ili prosto se 4uvstvat nezadovoleni ot tezi na tqhnata vuzrast !!!pone az taka si mislq !!!
Ako obi4a6 krasivite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-krasivi ot men.Ako obi4a6 bogatite,ne me obi4ai,za6toto ima i po-bogati ot men.No ako obi4a6 tezi,koito te obi4at,togava me obi4ai !!!
ами аз не съм от тезо моми4ета и смятам 4е това е мн тъпо просто е абсурдно...
sao 6e vi kaa 4e ot takia mi e pisnalo...ko kat hodi s nekav det i e kat ba6ta!tva e tupo,idiotsko i otvratitelno!onq osven da q izebe drugo nema da naprai!puk i ne vqrvam 4e nqkva takaa na 13 godini 6e se haresa pove4e ot kolkot edna na 20i ne6to i t . n ..............
never was and never will be
you don't know how you've betrayed me
and somehow you've got everybody fooled
Първоначално написано от LP_girl_14
e tyka ima vqrni ne6ta![]()
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Подкрепям те.Първоначално написано от Sophie
![]()
![]()
![]()
Далече си,не мога да издържам,побърквам се от тая самота!Обичам те и искам да те имам и днес и утре и до края на света!Далече си,а толкова ми липсваш,желая да си винаги до мен,да ме прегръщаш и да ме целуваш!
ми аз съм на 16 а до преди 1 седмица ходех с 15 годишен и той не е бил единствения дето е бил по-малък от мен...Не мога да кажа че имам акъл като за 15 годишна или като за няква пикла обаче според мен възрастта никога не е имала значение...
Живота е прекрасен,стига да си достатъчно извратен за да му се насладиш...
Аве тая работа не е много хубава и сте прави че може да се изтълкува като педофилия(то си е) . Ама аз специално се чувствам по-спокойна в компанията на по-зрял мъж
. А и не е толкова важна възрастта, по-важно е да има любов, да се усети някаква тръпка, независимо дали си някой на твоята възраст, с някой по-голям, пък ако щете и с по-малък! Какво значение има!?
![]()
![]()
има някои които наистина си се обичат , но има и др на които батковците са им завартели главите и те са мн наивни и им се вързват. има и др които искат да ходят с по големи защото имат коли и т.н и да се правят на интересни пред съученичките си , ае тъпи изпълнения..![]()
nqkoi den na tiq kurveta 6a doim akula v glavata, ama 6a im se vyrne grubo
Hva6tat gi za pari, tva zna4i skypi podary4eta, skypa kola, markovi drehi i t.n. Pisal sam go i v druga tema ama 6a go napi6a i sega -
Stoq si az i 4akam da mi napravqt sandvicha, i sluchaino se zagledah na pytq i vidqh edna super macka da kara 4erno Audi Q7(napravo ludnica e tva Audi) be6e na 19-20 nqkude - nai mnogo 22. I si vikam taq e uchila e zdravo v gimnaziqta, izkarala e hubava diploma prieli sa q v eliten univrsitet(qko uchene) namerila si e skypo platena rabota i si e kupila vaprosnoto Audi. Tochno tva e stanalo nali - qko mineti, ebane na poraziq i tva e 6tom mogat da pravqt svirki. A 6tom mogat zna4i mogat i da karat Q7 i da imat qko pari
emi taka e ! kvo da se pravi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hmmm![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Mo6no
![]()
![]()