- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Не ме наричай така.
Хах, оти?
2т. системно
Защото не ми е приятно.
Е? Комплимент ти правя
..
2т. системно
Не, комплимент е "Ти си секси", твоето беше обръщение, което може да използва мъжа ми, не и ти.
Ем де да знам, разбирай го както искаш - поне аз кат видя некое готино момиче нема да и подвикна "ти си секси"![]()
2т. системно
1. Не ме виждаш в момента, а водим разговор.
2. Подвикването е адски просташко.
1 представям си теПървоначално написано от `Death`Whore`
тва не се ли брои?
2 Просташко е казано от некой космат водопроводчик през балкона на някоя комшийка от долу. Казано от готин млад мъж на готина мацка е доста заигравателно бих казал поне според скромното ми мненийце. Се пак нямам твойто IQ простено ми е.![]()
2т. системно
be stiga ste se pravili na mnogo zae6ti be. nie momi4etata nai dobre si znaem s kolko godi6ni iskame da budem, 6tom nqkoq ot nas kaje 4e mrazi pedofilski izpulneniq..za6t da luje ne e mi qsno + tva vuv foruma kudeto nikoi ne q poznava..Първоначално написано от Mo6no
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
И двамата ще ми направят еднакво впечатление. Веднъж бяхме с една приятелка и един младеж, който тя каза, че бил готин, аз не го видях добре, ни подвикна: "Хей, мацки" или нещо от сорта. И ние не обърнахме внимание точно защото е просташко такова отношение, колкото и да е готин мъжът.
Просто говорим, нужно ли е да иронизираш неща, с които не съм претендирала в разговор?
Хуу просташко е, и кво от тва, аз си действам спонтанно без значение кой с какво е претендирал, но евалата че не зачиташ мнението ми и го примемаш за ирония.
2т. системно
ХАХХАХАХАХА не ме разсмивай, че и без тва ме боле корема!Първоначално написано от Mo6no
![]()
Абе аз може да напиша и, че съм на 100.Ти ако верваш на думи...хахахах далече няма да стигнеш.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az sam po4ti na 16 no ne se zaglejdam po mom4eta nad 17-18 ne mi e priqtno mom4eto da e s 3,4,5 ili pove4e godini po golqmo![]()
Нещо не мога да ти разчета. На какво пишеш на китайски ли? Или на патагонски? Може би на арабски?Първоначално написано от Sophie
![]()
Сори, че се заяждам, но тази вечер съм в лошо настроение и се заяждам с всички.
Виждал съм именно от юзъри(ки) да пишат абсолятно противоречащи си неща в различните теми взависимост от това, какво са написали другите хора. Спомням си един пример не и помня никът, но във едната тема се хвалеше, че правила свирки още на 11 и е направила секс на 13 (или на 14 не съм сигурен), а в другата разправяше колко е лошо да се започва полов живот в ранна възраст. И това беше точно заради мнението на останалите. Почти сигурен съм, че и тук го има същото (както и във почти всяка друга тема).
11 tochka deaktiven profil.
Ами аз бях на 16 когато тръгнах с 21 годишен ама след 3 месеца направих 17...не знам не мисля за голяма разлика 4-5 години дайе може би и 6-7 бих приела ама за ся гледам над 84 набор да не се целя,че са ми малко дърти :P Ама някаква на 13 с 30 годишен тва него възприемам дори и за моя наборйка да ходи с такаф дърт(аз съм 88 набор)Ами може би заради парите.Имаше един се още ме сваля и ми вика слабост си ми всичко ще ти купя само да си в моето легло и да си само моя...е за мен парите не са по-важни от любовта ми...Ей голяма курва трябва да си да ходиш с някой 10-15 години по-голям щот имал мн пари аве глупости!!!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Първоначално написано от Eleonora
bah v tupacite v podpisa moe pishe mn raboti ma dali sa taka e dr vupros xaxaax
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Lakom Gaz krav sere . A potemata osven da kaja 4e devoi4etata koito hodqt s 30 godi6ni 4i4kovci go pravqt po smetka i za gazariq .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ами явно такава е модата сега.Все пак не е задължително всички да сме модерни.На тия момиченца,дето ходят с пра-големите батковци ще им кажа,че са тъпи,а на батетата,че са два пъти по-тъпи от гаджетата си.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
6toto momi4etata na po 13 godinki sa o6te dostaaa mozu4no nerazviti i... kato vidqt 4e nqkoi kompleksar na 20 godini koito nemoje da si nameri svqstna priqtelka na negovata vuzrast, im se natikva da si izbie kompleksite nqma na4i da otkajat prosto za da se izkefqt 4e si imat priqtel na 20 godini..... posle po4vat da si mislqt 4e toi ima nqkfi 4uvstva kum tqh.. i po4vat da se vliubvat abe lo6a situaciq... bratov4edka mi na 13 hodi s edin na 19.. e tva si e 4ist pedofil hora... oniq iska6e da pravi sex s neq i kato razbrah se naloji da mu ******** ai da ne kazvam... i tq sled tova vupreki 4e go vidq kvo predstavlqva mi pla4e6e 4e go obi4ala... predstavqte li si...
I`m gonna make you crazy...
Или вие подобно на мен се бъзикате, или найстина го схванахте насериозно.Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
11 tochka deaktiven profil.
haha mn ste typi we...lubovta nqma granici...az sam na 14 i kfo kat hodq s 23godi6en....poznavag go mn dobre i mu imam pulni doverie..kat sa obi4at horka 6o da ne czimat a?na vas ko vi pre4i weeee
napalno sam saglasnaПървоначално написано от `Death`Whore`
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
Кфо ли? Докато не се научиш да говориш и пишеш на български език ще си останеш 14 годишна пикла, ходеща с някакво комплексарче. Ей тфа. И малко се дръжте. Какво като сте на 16-18 годинки, за много големи ли се мислите? НЕ СТЕ! И много внимавай какво и с какъв тон ще ми отговориш, за да не те хвана теб и подобните ти на къс пас.Първоначално написано от {}bi4amTeMil{}
Ползва търсачката.