.
Отговор в тема
Страница 2 от 15 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 368
    Мега фен
    Не ме наричай така.

Супер фен
    Хах, оти ?
    2т. системно

Мега фен
    Защото не ми е приятно.

Супер фен
    Е ? Комплимент ти правя ..
    2т. системно

Мега фен
    Не, комплимент е "Ти си секси", твоето беше обръщение, което може да използва мъжа ми, не и ти.

Супер фен
    Ем де да знам, разбирай го както искаш - поне аз кат видя некое готино момиче нема да и подвикна "ти си секси"
    2т. системно

Мега фен
    1. Не ме виждаш в момента, а водим разговор.
    2. Подвикването е адски просташко.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Не ме виждаш в момента, а водим разговор.
    2. Подвикването е адски просташко.
    1 представям си те тва не се ли брои?
    2 Просташко е казано от некой космат водопроводчик през балкона на някоя комшийка от долу. Казано от готин млад мъж на готина мацка е доста заигравателно бих казал поне според скромното ми мненийце. Се пак нямам твойто IQ простено ми е.
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Всички отговарят тъй, защото предните мнения са били такива. Но всъщност съм почти сигурен, че от тези, които отговарят по този начин във форума във вдеиствителността са точно противаположни.
    be stiga ste se pravili na mnogo zae6ti be. nie momi4etata nai dobre si znaem s kolko godi6ni iskame da budem, 6tom nqkoq ot nas kaje 4e mrazi pedofilski izpulneniq..za6t da luje ne e mi qsno + tva vuv foruma kudeto nikoi ne q poznava..
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Мега фен
    И двамата ще ми направят еднакво впечатление. Веднъж бяхме с една приятелка и един младеж, който тя каза, че бил готин, аз не го видях добре, ни подвикна: "Хей, мацки" или нещо от сорта. И ние не обърнахме внимание точно защото е просташко такова отношение, колкото и да е готин мъжът.

Просто говорим, нужно ли е да иронизираш неща, с които не съм претендирала в разговор?

Супер фен
    Хуу просташко е, и кво от тва, аз си действам спонтанно без значение кой с какво е претендирал, но евалата че не зачиташ мнението ми и го примемаш за ирония.
    2т. системно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Тва е много тъпо според мен!Те го прават за пари и репутация пред другите колежки.Ама за тия мачовци дето ходат с тия малки момичета бих казала, че ако закона ги надуши...РЕШЕТКА и тва е
    Хах точно ти ли го казваш. Видях аз - ти си на 37 години (пиши ти го в подписа), а като го гледах приятелят ти - мяза ми на повече 15-16, така че не се обаждай педофилка такава.
    ХАХХАХАХАХА не ме разсмивай, че и без тва ме боле корема!
    Абе аз може да напиша и, че съм на 100.Ти ако верваш на думи...хахахах далече няма да стигнеш.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на teenage_drama_queen
    Град
    sofia
    az sam po4ti na 16 no ne se zaglejdam po mom4eta nad 17-18 ne mi e priqtno mom4eto da e s 3,4,5 ili pove4e godini po golqmo

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sophie
    Всички отговарят тъй, защото предните мнения са били такива. Но всъщност съм почти сигурен, че от тези, които отговарят по този начин във форума във вдеиствителността са точно противаположни.
    be stiga ste se pravili na mnogo zae6ti be. nie momi4etata nai dobre si znaem s kolko godi6ni iskame da budem, 6tom nqkoq ot nas kaje 4e mrazi pedofilski izpulneniq..za6t da luje ne e mi qsno + tva vuv foruma kudeto nikoi ne q poznava..
    Нещо не мога да ти разчета. На какво пишеш на китайски ли? Или на патагонски? Може би на арабски?
    Сори, че се заяждам, но тази вечер съм в лошо настроение и се заяждам с всички.

Виждал съм именно от юзъри(ки) да пишат абсолятно противоречащи си неща в различните теми взависимост от това, какво са написали другите хора. Спомням си един пример не и помня никът, но във едната тема се хвалеше, че правила свирки още на 11 и е направила секс на 13 (или на 14 не съм сигурен), а в другата разправяше колко е лошо да се започва полов живот в ранна възраст. И това беше точно заради мнението на останалите. Почти сигурен съм, че и тук го има същото (както и във почти всяка друга тема).
    11 tochka deaktiven profil.

Ами аз бях на 16 когато тръгнах с 21 годишен ама след 3 месеца направих 17...не знам не мисля за голяма разлика 4-5 години дайе може би и 6-7 бих приела ама за ся гледам над 84 набор да не се целя,че са ми малко дърти :P Ама някаква на 13 с 30 годишен тва него възприемам дори и за моя наборйка да ходи с такаф дърт(аз съм 88 набор)Ами може би заради парите.Имаше един се още ме сваля и ми вика слабост си ми всичко ще ти купя само да си в моето легло и да си само моя...е за мен парите не са по-важни от любовта ми...Ей голяма курва трябва да си да ходиш с някой 10-15 години по-голям щот имал мн пари аве глупости!!!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ne znaeh 4e horata me sudqt za tova 4e hodq s mom4e 4 godini po golqmo ot men

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Тва е много тъпо според мен!Те го прават за пари и репутация пред другите колежки.Ама за тия мачовци дето ходат с тия малки момичета бих казала, че ако закона ги надуши...РЕШЕТКА и тва е
    Хах точно ти ли го казваш. Видях аз - ти си на 37 години (пиши ти го в подписа), а като го гледах приятелят ти - мяза ми на повече 15-16, така че не се обаждай педофилка такава.
    Абе аз може да напиша и, че съм на 100.Ти ако верваш на думи...хахахах далече няма да стигнеш.

bah v tupacite v podpisa moe pishe mn raboti ma dali sa taka e dr vupros xaxaax

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Lakom Gaz krav sere . A potemata osven da kaja 4e devoi4etata koito hodqt s 30 godi6ni 4i4kovci go pravqt po smetka i za gazariq .
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Re: Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?

Ами явно такава е модата сега.Все пак не е задължително всички да сме модерни.На тия момиченца,дето ходят с пра-големите батковци ще им кажа,че са тъпи,а на батетата,че са два пъти по-тъпи от гаджетата си.
    Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!

6toto momi4etata na po 13 godinki sa o6te dostaaa mozu4no nerazviti i... kato vidqt 4e nqkoi kompleksar na 20 godini koito nemoje da si nameri svqstna priqtelka na negovata vuzrast, im se natikva da si izbie kompleksite nqma na4i da otkajat prosto za da se izkefqt 4e si imat priqtel na 20 godini..... posle po4vat da si mislqt 4e toi ima nqkfi 4uvstva kum tqh.. i po4vat da se vliubvat abe lo6a situaciq... bratov4edka mi na 13 hodi s edin na 19.. e tva si e 4ist pedofil hora... oniq iska6e da pravi sex s neq i kato razbrah se naloji da mu ******** ai da ne kazvam... i tq sled tova vupreki 4e go vidq kvo predstavlqva mi pla4e6e 4e go obi4ala... predstavqte li si...
    I`m gonna make you crazy...

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™

bah v tupacite v podpisa moe pishe mn raboti ma dali sa taka e dr vupros xaxaax
    Или вие подобно на мен се бъзикате, или найстина го схванахте насериозно.
    11 tochka deaktiven profil.

{}bi4amTeMil{}
    Guest
    haha mn ste typi we...lubovta nqma granici...az sam na 14 i kfo kat hodq s 23godi6en....poznavag go mn dobre i mu imam pulni doverie..kat sa obi4at horka 6o da ne czimat a?na vas ko vi pre4i weeee

Град
    stamboliyski
    1. Спрете да си въобразявате, че сте на 13 и сте по-зрели от момчетата на 13. Същите идиоти като тях сте.
    2. Мъж, който излиза с момиче под 18, е: педофил /което е психическо заболяване/ или просто не може да накара жена да спи с него. И в двата случая не си струва мъжа.
    napalno sam saglasna
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {}bi4amTeMil{}
    haha mn ste typi we...lubovta nqma granici...az sam na 14 i kfo kat hodq s 23godi6en....poznavag go mn dobre i mu imam pulni doverie..kat sa obi4at horka 6o da ne czimat a?na vas ko vi pre4i weeee
    Кфо ли? Докато не се научиш да говориш и пишеш на български език ще си останеш 14 годишна пикла, ходеща с някакво комплексарче. Ей тфа. И малко се дръжте. Какво като сте на 16-18 годинки, за много големи ли се мислите? НЕ СТЕ! И много внимавай какво и с какъв тон ще ми отговориш, за да не те хвана теб и подобните ти на къс пас.
    Ползва търсачката.

1. Спрете да си въобразявате, че сте на 13 и сте по-зрели от момчетата на 13. Същите идиоти като тях сте.
    2. Мъж, който излиза с момиче под 18, е: педофил /което е психическо заболяване/ или просто не може да накара жена да спи с него. И в двата случая не си струва мъжа.
    za6to li sam saglasna osobeno s vtoroto.6tom maj na nad 18-19 izliza s 12-13 godi6na 100% ima nqkaf problem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си