.
Отговор в тема
Страница 3 от 15 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 368
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от {}bi4amTeMil{}
    haha mn ste typi we...lubovta nqma granici...az sam na 14 i kfo kat hodq s 23godi6en....poznavag go mn dobre i mu imam pulni doverie..kat sa obi4at horka 6o da ne czimat a?na vas ko vi pre4i weeee
    С това писане и начин на разсъждение .... 10 са ти множко.
    Другия вариант е да си пропуснала няколко годинки начално обучение и въведение в българският език.

Мега фен Аватара на iiirish
    не смятам за педофилско момче на 20 да излиза с момиче на 13-16, защото девойчетата също си имат ъкъл в главата, и не мога да разбера къде им се губи той в такива ситуации. никой не и ем вързал ръцете и кратата и "йок тръгвай с мене"

Голям фен
    Град
    Бургас
    Хаха..защо тръгват ли???Това и аз не го знам .Ама аз незнам къде е акъла на 20-30 годишните в случая.Да ги имаш за приятели...това е нормално...ама като гаджета...сори, ама това вече не си е нормално.Та и аз имам приятели на тази възраст...нооо само приятели...Та като ходя в София на гости при баща ми...с часове съм гонил 8-9-10 годишните лапета...искат игра...що пък да не им я осигуря, ако имам време...Та към темата...може би за гъзария...може би защото искат да се почувстват по-големи...незнам...Знам само че вината не е в тях, а в 20-30 годишните...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    Абе,деца,към даун.Честно казано,не е чак такава трагедия 13 годишни да излазят с ,да речем,25 годишни пичове.Проблема е какво всъщност правят,сещате ли се?Щото,ако се обичат(възможно,кво),нема лошо,ама ако е сема ей така,стил чекия в путка,еми не е на оферта
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Спрете да си въобразявате, че сте на 13 и сте по-зрели от момчетата на 13. Същите идиоти като тях сте.
    2. Мъж, който излиза с момиче под 18, е: педофил /което е психическо заболяване/ или просто не може да накара жена да спи с него. И в двата случая не си струва мъжа.
    Първото да,но за второто НЕ...Помисли реално....миналата година бях на 16 правих 17 и си ходих с 21 годишен....нито беше педофил или имаше някаф проблем....4-5 години са си нормална разлика!Е да познавам едни олигофрени дет са на 20 и нещо и тъй като не могат да си хванат момиче на тяхните години лъжат набори на сестра ми(92) и спят с тях...Аз лично предпочитам да ходя с по-големи....ходила съм с набори и просто големите мисля по сериозно,но на всяко правило си има изключение
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Ето го и моето прозрение, защото съм изследвал този проблем - От части това е на чисто инстинктивна основа - тъурсят някой които да е материално осигурен, а не тийн, който едва крепи двата края. Гъзарията също е много важна. Друго си е да отидеш в училище и да разправяш на приятелките си, че ходиш с голям мъж. (ако има жена и деца те ценят още повече). Сещо така мноо яко си е някъв идиот да те води по ресторанти и дискотеки и да плаща сметката. Имали и повече опит в леглото (мухахаах ).
    Всичко се дължи на деградацията на обществото.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    цялата идея е, че момичетата на към 15 години са на един акъл, за разлика от момчетата на тази възраст. всеизвестно е, че момчетата по-бано се развиват. това е обяснението. иначе за по-дъртите... аз лично дето съм излизала с 13 години по-голам от мене (демек на 29 години) го направих щото той ми харесваше... пък и има много по-голям опит от момчетата на по 20.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от Kakvo
    Или просто се правят на гъзарки?
    според мен е това...мислят си че тези момчета (мъже) ги харесват и ги обичат и вече почват да "летят в облаците"...а всъщност не осъзнават,че повечето мъже,които тръгват с 13-14 годишни си търсят просто момиче за забавление..и виждат,че с момиче на тяхната възраст става по-трудно,отколкото с едно наивно момиченце..6-ти,7-ми клас...

много пъти съм го казвала,Против съм във една връзка да има такава фрапираща разлика м/у момичето и момчето....!И моето мнение е,че това не е правилно!Все пак всичко си има граници...!
    f@nt@zi@

idiotsko e...
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Ne sum 4ela drugite mneniq, nqmah vreme, no sum momi4e na 14 god. i znm perfektno kak stoqt ne6tata.Zna4i ne iskam da ubidq vs mom4ata na tazi vuzrast no vse pak ne vs sa ednakvi i imat ednakva gledna to4ka, no pove4eto si padat malko oligofren4eta i tva se dulji na vuzrasta sega sa v puberteta i e taka.A puk po-golemite si imat podhod i znaqt kakvo da pravqt.I za tva momi4etata se hva6tat s tqh.No tova vsu6tnost e golqma gre6ka za6toto puk golemite si imat nujdi ( sex) i v nqkoi slu4ai momi4etata pravqt gre6kata da spqt s tqh na tazi vuzrast, koqto spored men ne e podhodq6ta ( na 13-14 si malka za sex ) ili puk se razdelqt .Abe moga da posuvetvam momi4etata na tazi vuzrast da ne se hva6tat s po-golemi mom4eta, 6oto predi 1 mes. i az 6tqh da napravq su6tata gre6ka da spq s edno 17 god. mom4e i dobre4e ne go napravih mn 6tqh da sujelqvam.Purvo za6toto, 4e tova mom4e ako durji na teb nqma da iska sex vednaga ami 6te te iz4aka da navur6i6 pone 15 i togava 6te si go ppoiska, no v protiven slu4ai nqma smis da se zanimava6 s nego.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Фен
    Град
    BG-Sofiq

hi

mi za gazariq be mili4ko

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    цялата идея е, че момичетата на към 15 години са на един акъл, за разлика от момчетата на тази възраст. всеизвестно е, че момчетата по-бано се развиват. това е обяснението. иначе за по-дъртите... аз лично дето съм излизала с 13 години по-голам от мене (демек на 29 години) го направих щото той ми харесваше... пък и има много по-голям опит от момчетата на по 20.
    Позволи ми да ти разбия детските мечти - по-голям не означава по-опитен. И повярвай ми, няма значение дали си опитен или не, ако знаеш как да доставяш удоволствие на една жена(не само в леглото), как да се отнасяш с нея(е това нещо куца у 99% от мъжете) няма значение колко опит имаш.

НО в темата става въпрос за друго - всеки под 18 години е непълнолетен, нали(или не съм учил право!?) -> няма значение вие как го наричате, навсякъде другаде по света се нарича педофилия, индивидът не притежава голяма част от правата, които имат пълнолетните по конституция->не е самостоятелен-> не е помпетентен по всичко и това че си мисли че е готов за някои неща не означава че е. Примери няма да давам, който е ходил в бели държави, където законите се спазват, знае как стоят нещата.
    Ползва търсачката.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Позволи ми да ти разбия детските мечти - по-голям не означава по-опитен. И повярвай ми, няма значение дали си опитен или не, ако знаеш как да доставяш удоволствие на една жена(не само в леглото), как да се отнасяш с нея(е това нещо куца у 99% от мъжете) няма значение колко опит имаш.

НО в темата става въпрос за друго - всеки под 18 години е непълнолетен, нали(или не съм учил право!?) -> няма значение вие как го наричате, навсякъде другаде по света се нарича педофилия, индивидът не притежава голяма част от правата, които имат пълнолетните по конституция->не е самостоятелен-> не е помпетентен по всичко и това че си мисли че е готов за някои неща не означава че е. Примери няма да давам, който е ходил в бели държави, където законите се спазват, знае как стоят нещата.
    Ае малкия заври се некъде с тия твои прозрения...
    2т. системно

Guest
    ne sam saglasna s tova 4e momi4enca na 13-16 godini hodqt s muje nad 20 zaradi pari ili ne6to takova.kato se ima predvid vremeto v koeto jiveem i na4inat po koito izglejdat 13-16 godi6nite ne se u4udvam ot tova 4e zreli muje im obru6tat vnimanie.prosto momi4etata na tazi vuzrast ne izglejdat kato na 13, ne mislqt kato 13-godi6ni i ne se darjat kato takiva.i v kraina smetka 6tom na momi4eto ne i pre4i tova 4e priqtelqt i e nad 20 ne smqtam 4e ima problem,vseki ima pravo na svoboda v deistviqta si.

Град
    kalofer
    Izvinqvai ama mislq 4e 24 godi6en ne e "zastarqva6t"!!!I sa6TO ne e tolkova lo6o kolkoto vie go izkarahte.6tom se obi4at i razbirat za6to da ne sa zaedno vse pak liubovta nqma granici!tova e moeto mnenie
    Ako nqkoga bez teb ostana,nqma az da sam 4ovek,a trup s dalboka rana,za koqto nqma lek!

Guest

такам... душко златна, не ми разбиваш въобще детските мечти - пределно ясно ми е, че по-голям не значи по-опитен. това, което съм написала е, защо аз го направих в дадения случай. демек, че въпросното момче... така де, мъж, имаше повече опит и се държеше с мен къде-къде по-добре, от всичките момчета, с които съм била на моята възраст.
    и второ, това за законите. след като съм навършила 16 години, аз мога даже да се женя. моля те не говори глупости без да си си написал домашното. да, още не съм пълнолетна, но вече не съм и малолетна. за уточнение, след 16 години мога да: карам курсове за кола; да се оженя; да ходя по нощни дискотеки, но с придружител; длъжна съм да имам лична карта; самостоятелно отговарям пред закона; мога да прекъсна училище; и още много, ама страшно много неща, които по закон малолтните не могат. така че, не съм извън закона, нито това е педофилия. благодаря!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

такам... душко златна, не ми разбиваш въобще детските мечти - пределно ясно ми е, че по-голям не значи по-опитен. това, което съм написала е, защо аз го направих в дадения случай. демек, че въпросното момче... така де, мъж, имаше повече опит и се държеше с мен къде-къде по-добре, от всичките момчета, с които съм била на моята възраст.
    и второ, това за законите. след като съм навършила 16 години, аз мога даже да се женя. моля те не говори глупости без да си си написал домашното. да, още не съм пълнолетна, но вече не съм и малолетна. за уточнение, след 16 години мога да: карам курсове за кола; да се оженя; да ходя по нощни дискотеки, но с придружител; длъжна съм да имам лична карта; самостоятелно отговарям пред закона; мога да прекъсна училище; и още много, ама страшно много неща, които по закон малолтните не могат. така че, не съм извън закона, нито това е педофилия. благодаря!
    П.П. Това бях аз)
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Zashtoto povecheto momchetata na tqhtata vyzrast NE STAVAT!!!
    Plius tova tova ne e moda i ne e naposledyk samo. Prosto momichetata se razvivat po-byrzo ot momchetata...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    Plius tova tova ne e moda i ne e naposledyk samo. Prosto momichetata se razvivat po-byrzo ot momchetata...
    същото и аз казвам
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

az sym na 16 i hodq s mom4e na 21 ... nqma kola nqma tolkoZ pari .. pove4eto ot otg. koito pro4etoh sa super komplekskarski .. za liubovta granici nqma ..

Ем мислят се за гъзарки Аз лично мисля, че е точно това. Верно, че теен момчетата незнаят нищо друго освен трева и т.н., ама това си е общо понятие вече, но се знае, че във всяко стадо си има мърша. Така, че тия момиченца не може да се оправдят с това, че не са им на нивото техните набори момчета.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ходя с по-голям шот по-малките не ми пускат Не бе шегувам се...
    Аз съм на 16 а приятелят ми е на 20...не знам що за разлика е това,на мен не ми прави впечатление ама той веднъж-2 пъти се е коментирал 'леле къф педофил съм'...Ем не е вярно...Ходя с него защото го харесвам...харесвах го и като бях 7 клас,но тръгнах с него чак в 10.Сега се виждаме веднъж годишно за 1 месец щото учи в чужбина,никога не ми е плащал сметките,не шофира,слабо ме интересува чуждото мнение,май не съм такъв тип...тн тн
    Ама връзка примерно 13годишна-23годишен ми се вижда...гадна...Някъде трябва да има една горна граница която да се размива и тя трябва да зависи от интересите на двамата,от това което търсят един в друг и което могат д си прдложат...:/

Едит: И са сетих още нещо...Вярно е че всепак набоите сме ги надживяли по размисли..Има изключения и при тях де и при 20 и кусур дет да мислят кат 15 годишни...Ама повечето ми приятели дет са на мойта възраст може много да и ги тача като аверчета и примерноима някои много красиви и тн ама като ги знам иначе какво им е отношението към жени никога не бих опитала с някой от тях...или като тях...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ае малкия заври се некъде с тия твои прозрения...
    Ае малкия, тея прозрения са на основата на личния ми опит и наблюдения, които във всеки случай са доста по-богати от твоите. Не си ми нито на годините, нито на положението - дръж се малко. Това че някой не може да те види не означава, че трябва да се държиш неуважително. Като не си съгласен с мнението ми, просто кажи "Не съм съгласен" и толкова. Какво, на много голям и знаещ ли ми се правиш не мога да разбера!? Или се опитваш да ми се наложиш по някакъв начи? Нали си наясно че няма да стане.

А на теб "душко златна" ще ти позволи ли някой да се омъжиш на 16 или 17 без подписчето на мама и тати!? Всъщност въпросът е риторичен.

Такам. Щом по-голям не значи по-опитен, защо тогава всички момиченца изтъкват точно това - че били по-опитни? Това ми е въпроса. Както казва TodB "Аре у лево". Хубав спор се заформя.
    Ползва търсачката.

Ми и аз не ге разбирам тия момичета дето се забиват с някви по-големи и после реват и пускат теми по форумите,че не са се държали добре с тях че момичетата които се занимават с такива според мен са много ТЪПИ,а да не говоря за момчетата които им е само за секса и да не ми говорят любов... любов друг път еби и беги...според мен да тръгнеш с момиче 13 години по-малко си е чиста педофилия или мъжа е някъв задръстен и неможе да си намери свястна приятелка или момичето се мисли за нещо повече от другите...пък може и представата да ви е такава : "Аз ходя с 20 годишен и вече съм велика" според мен мили момичета го правите с цел да станете известни като сте "забили" някой батко...Може и да не съм прав,но с такива разлика 6-7 до 13 години според мен само търсите на някой вниманието който УЖ ви разбира,но като дойде момента който иска... "нз дали ме обича много ме боля" ае кажете не го ли правите само за гъзарията и вниманието което ви идва в повечко?

Цитирай Първоначално написано от love_sdv

ооо повярвай и доста момичета НЕ стават,защото са надути пуйки понеже ходят с 20-30 годишни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си