- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Първоначално написано от KisskilleRcHe
S koe tochno mislish che si seriozen.Ako si imal vruzka po dulga ot 6 meseca evala ti pravq.Momche na 13-15 godini ne iska seriozna vruzka dori da si misli che e mnogo vluben sled 3-4 meseca shte mu mine.I togava kakvo..? Estestveno che shte normalno momiche si hvane po vuzrastno momche koeto iska seriozna i dulga vruzka.Prosto kakto kaza nqkoi po nagore taka e ustroen sveta sled nqkoq druga godina shte doidesh na moeto mnenie i nai veroqtno priqtelkata ti shte e pone s 5-6 god po malka ot teb!
Казали са хората: Вземи си батко да ти е сладко! Но според мен зазлика от повече от 3 години не е мн добре
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within
дам дам дам и аз мисля така !Първоначално написано от `Death`Whore`
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
AZ SAM NA 14 I HODQ S MOM4E NA 22!NITO ZA PARI NITO ZA SLAVA!PROSTO KATO QKO HLUTNE6 PO NQKOI I 4UVSTVOTO E VZAIMNO IZOB6TO NE TI PUKA NA KOLKO E I NQMA KAK DA IZBQGA6 OT NE6TATA!ILI KVO KAT E NA 22 DAI SQ DA STRADAM SAMA ZA NEGO!XAXAX!NQMA SMISUL V TVA DET NQKOI OT VAS GO MISLQT!NA KOITO S KUFTO MY E GOT S TAKUF 6TE HODI I NQMA SMISUL DA SE KOMENTIRA!!!
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
ne bih napravila podobno ne6to.mnogo e gadno,prosto tva sa razli4ni pokoleniq napravo...tq 6te e v 1 period,toi v s1vsem drug...ne stavat taka ne6tata
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Ami...spored men tezi momi4eta ne sa sus vsi4kiq si.... a da ne govorim za tezi muje kudeto sa s tqh!Te sa o6te po zle i ot momi4etata...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
i az sam na tva mnenie ...Първоначално написано от Eleonora
![]()
в любовта няма границиПървоначално написано от 6okolad4eto
не можеш да заповядаш на сърцето да спре да обича ... абсолютно те подкрепям маце! =D>
КВо Ти ПуКа, Че ГоВоРяТ ЗаД ГъРБа Ти?НаЛи ВъРВиШ ПРеД ТяХ - НеКа ГЛеДаТ ГъЗа Ти!!!
nz..ama tuka gre6i6 edna kurva na 12 "hode6e" (ili pone taka kazva6e) s edin 27 godini i vika 4e mom4eta POD 17 GODINI SA MALKI ZA NEQПървоначално написано от Kakvo
Clip for our country -> http://www.image.bg/show.php?id=22
ахХахАа такам е...Първоначално написано от Amayo
![]()
Ясно е, че на 13-16 годишни момиченца главата им е още зеленичка(и е безсмислено да се търси здрав разум в 99% от случаите), но въпросът е къде е акъла на тези 20-30 годишните мъже, които тръгват с тях
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
вярно е за повечето момичета че търсят пари,коли,мотори,апартамен и и т.н. просто те още незнаят какво искат в живота и си мислят че като ходят с батковци или дядковци са нещо повече от другите....макар че не само на тази възраст мислят така![]()
Винаги се усмихвай дори да те боли,защото не знаеш кой е влюбен в усмивката ти!!!
az sym na 14 a priqtelq mi e na 18. kak 6te komentirate?taka stava li? syglasni li ste na takava razlika?
Ако беше на 17 или 18 - нищо лошо...обаче ти на 14 току-що си влязла в пубертета, а той излиза от него.
Според мен при такава голяма разлика от едва ли не 10 години любов не може да съществува или ако съществува тя е рядко срещано явление,много рядко.Ок,4-5 години,но тя е на 15,а той е на 20.Има разлика.Може би тя като стане на 20,а той на 25 тя няма да се усеща толкова.Факт е,че при такива връзки много момичета са наранени(не казвам,че и при другите не са),но при тези са повече.Чета из форумите как разликата е около точно 4-5 години.Много по-лесно е да завъртиш главата на едно 15-годишно момиче,отколкото на 20-годишна жена.И тези "батковци" на по 20 много добре разбират това.Момичетата си мислят,че като е по-голям той непременно е по-зрял,но това НЕ е така.Възрастта не показва нищо.Моят приятел е на почти 16,но е много по-зрял от мъж на 20.Тези батковци на по 20 търсят при повечето случаи от момичетата на 15 просто секс.
awe spored men tiq det tvudrqt 4e sa tupi takiva vruzki NE SA SE VLUBVALI ISTINSKI!!!Ne moga da razbera za6to si mislite 4e edno 13-16 godi6no momi4e tursi pari,koli motori i tn pri polojenie 4e to vse o6te e zavisimo ot roditelite si i ne bi imalo nikakav problem da poiska tezi ne6ta ot tqx!Am i nqkoi 6a mi kaje li za kvo i e na edno 13-16 godi6no momi4e kola pri polojenie 4e ne moje da q izpolzva,awe seki si jivee kakto iska samo tva moga da kaja!
чакай малко.. ти си на 13.. за ква любов си говорим?
както казах преди няколко поста всичко е за да се покажете пред обществото като по-големи и по-зрели
но мен не ме притеснява това, че 13 годишна ходи с 25 годишен.. щото виждате на къде отива света в днешно време.. как все повече се увеличава бройката на малките "курвички"... притеснява ме точно тоя 25 годишен... как може да тръгне с 13 годишна... къде отива разумът... е тва не мога да си го обясня..![]()
Awe sry ama ne jiveeme v 15 vek a v 21!Seki sam si predcenqva kvo 6te pravi i kak 6te go pravi!A i my dr ne 13,a 14 i ne 25,a 22![]()
i kvo sq poneje sym na 13 a gadjeto mi na 13 i sym materialistka taka li?Trygnala sym s nego zaradi pari li?ili pyk zaradi tva 4e e golqm da se fukam.mn ste zle.hodq s nego za6toto go obi4am i toi men!!!
А от къде сте сигурни, че мъжът не е с вас заради секса? Ако не му пускате, можете да сте сигурни, иначе - не.
Ne si praih truda da 4eta vsi4kite 9 stranici, smao poglednah zagalvieto i moga da kaja 4e za mene normalnata razlika v godinite mejdu dvamata e do 4 godini, ae 5... Ama zavisi i na kolko godini sa. V dne6no vreme vazrastta ne pre4i po4ti nikomu i poznavam mnoo momi4eta koito hodqt s nekvi star4oci no kolkoto i da ne mi se vqrva6e i na mene nqkoi naistina se obi4at.... V pove4eto slu4ai oba4e nekvi pikli se hva6tat s "golemite" kolkoto da otnesat po edna pu6ka i posle koito otkadeto e![]()
Мене ме нема в целата схема..
Az primerno sum ubedena 4e gajeto mi ne e s nem zaradi sexa 6ot nai malkoto e naqsno 4e nqmam namerenie da my puskam za6toto sam devstvena a i nqmam namerenie da stavam kurva,am ko vupreki 4e znae tva oak e s mene,ama nqma zna4enieПървоначално написано от `Death`Whore`
A toa forum ako ne susipe nqkoq vruzka az 6te se samoubesq
![]()
А мислиш ли, че връзка без секс е нормална за мъж на 22 години? Не, не е. За зрелите хора връзка без секс е невъзможна. Ако той не го е осъзнал, значи е на акъл колкото теб.
И още нещо - сексът не прави жената курва. Поне да беше преждевременно зряла, та да мислиш, че е нормално да ходиш с мъж.
Защото може родителите да нямат възможност да му дават коли мотори и толкова пари например колкото някой на 20-30 години дето работи само за себе си !Само,че няма логика да се ходи с толкова по-голями ае вайс ви разбирам да гъзареете я го виж тоя къв е и т.н. но мъжете пък грам да си на 20 години и да се занимаваш с 13Първоначално написано от 6okolad4eto
![]()
тва според мен или трябва да си много загубен и да не ти връзват 18-17 годишни или да си ПЕДОФИЛ !