- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Така...Приятелят ми е на 20, аз - на 15.Няма нито кола, нито апартамент, да не говорим за мотор - той даже колело няма.Ходим около месец, не е искал сеск от мен.Нищо не ми е купувал и не ме е черпил /ако не броим едното кафе/.И аз както съм на 15, се усещам, че разсъждавам много по-трезво от него.Предполага се, че на мъж на 20 години му е дошъл акъла в главата, на него явно не е.Аз имам по-голям опит от него.Нема за кфо да говорим...Май ще го зарязвам![]()
Znam li...moje bi,za da se fukat pred priqtelkite si![]()
ти явно си дъщеря на полицай(поне по логиката на ......)..Първоначално написано от `Death`Whore`
предстаям си как си тръпнала докат та отворят :Р..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
ne smqtam 4e edno 13 godi6no momi4e moje da bude s muj na 23 zaradi kola- tq dori ne moje da se vuzpolzva ot neq, аpartament-kvo mama i tati 6te q pusnat taka li? i az sam imala priqtel dosta po golqm ot men, no ne sam bila s nego za da se fukam ili da izbivam kompleksi, daje kriehme vruzkata si v taina. su6to taka ne podkrepqm tezata 4e 13 godi6no momi4e i 23 godi6en muj nqmat ni6to ob6to i edva li ne toq kvo prai s neq.6tom se e stignalo do tam 4e ima ne6to mejdu tqx, 4e se e zapo4nala vruzka, tova spored men e dostatu4no dokazatelstvo 4e te qvno se razbirat i im e dobre zaedno! pre4i li vuzrasta da ima6 ob6ti interesi, ideali i priblizitelno shodni razsujdeniq s drug 4ovek?v nikakav slu4ai nqma da spomenavam dumata "liubov" za6toto i az samata izkliu4itelno mn se samnqvam 4e moje6 da si vliuben na 15, no...v kraina smetka kakva e razlikata da obi4a6 istinski, i da si vuobrazqva6 4e obi4a6 istinski,6tom uspqva6 da zabludi6 i samiq sebe si![]()
LUBOVTA GRANICI NQMA!!!![]()
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
браво!!!Първоначално написано от 6okolad4eto
=D>
а някойй беше писал нещо за педофилията, май доста неподготвен....та за тези които не знаят:
Педофилията е сексуално влечение, трайно насочено към полово незрели индивиди (деца). С педофил неофициално понякога се обозначават и сексуалните насилници на деца.
а има момичета които са на 15 ама като ги погледне човек не може да им даде по-малко от 20. всеки си избира с колко годишен да е![]()
![]()
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Radvam se 4e ima i svqsno misle6to xora tuka :PПървоначално написано от Crawling_Soul_f_
KVO VI STAVA NA VAS E VSEKI IMA PRAVOTO DA HODI S KOITO SI ISKA NA KOLKOTO GOD SI ISKA I NQMA NISHTO LOSHO V TVA.AZ SAMATA PREDPO4ITAM DA HODQ S PO OLEGNALI MOM4ETA OT 23 DO KAM 26 I NE VIJDAM NISHTO LOSHO V TOVA ZASHTOTO RAZSAJDAVAT MNOGO NAD TIQ KOITO SA PO MALKI I MNOGO PO QKO MOJESH DA SI PREKARASH S TQH
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
Aми за да се изфукат,а пък и на 20,30 год мъже им е лесно да ги превартят
Вярно е, че напоследък има тенденция малките момиченца да изглеждат "по-зрели". И тук идва въпросът: наистина ли са толкова зрели, колкото изглеждат? Всеки може да си отговори на въпроса. Това че ти е дошъл цикъла, не означава че си полово зрял(биологично - може би).Първоначално написано от Crawling_Soul_f_
Оставям на страна тези момичета, "силници на деца.
а има момичета които са на 15 ама като ги погледне човек не може да им даде по-малко от 20" как ще изглеждат на 22-23.....като лелки, нали? Оставям на страна, че има жени на 22-25, които изглеждат много по-добре от тези на "15 изглеждащи като на 20 и повече".
Не мисля че някой ще се съгласи или хареса това което пиша. Не затова е форумът. Но пък е нормално да не ви харесва. Друга песен ще запеете като станете на 21-22.
И не си хабете думите да ме убеждавате колко нормално е 13-16 годишни да ходят с 22-30.
Ползва търсачката.
аз не обеждавам никого. просто си изказвам мнението. за това е форума доколкото знам!Първоначално написано от InHell
Love's the funeral of hearts an ode for cruelty when angels cry blood on flowers of evil in bloom
The funeral of hearts and a plea for mercy when love is a gun separating me from you.
Тази част с убеждаването не беше към теб.![]()
Ползва търсачката.
слушай бе бай ху* аз съм на 20 застаряващ ли ме наричаш ?!Първоначално написано от Kakvo
Блахахахаха...и аз съм на 20...лелеееее...ше си остана прост до край...ице довърши тая рима...блахахаха.Сега сериозно...много са ми забавни 13-14 годишните от тоя форум с тея мисли, че на 20 си пенсия.Лелееее ще се насера от мсях.То и аз така си мислех де...буахахахах...както и да е...още сме си тинейджъри и жовота си е пред нас
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ami zagledai se v skromnite momicheta ne v kiflite deto samo pari i drehii sam im v glavata.tva e mn tup vapros
Da nqma6e v predvid men?6ot az po princip ne bix se opitvala da te obejdavam nai malkoto za6toto ne mi puka kvo mislqt okolnite i ne mi puka za mnenieto na drugiteПървоначално написано от InHell
![]()
:P
Бахти,и аз т'ва се чудя!Можеби за да се правят на по-важни от връстничките си?!?
Ох мацко супер си. Ей такива като тебе ги уважавамПървоначално написано от `Death`Whore`
Много е досадно някакъв непознат да се вклучи в скайп или в кя-то и да почне да те нарича с някакви такива имена. Бахти и нахалниците!!!
Аз съм на 16 почти, а приятеля ми е на 20 и не е педофил нито комплексар. Момичета на 13-16 години предпочитат по-големите, защото момчетата на тяхната възраст немогат да говорят за дръго освен за секс. С две думи нямат акала на по-големите батковци да реем. Момичетата имат може би повече доверие на по-големите момчета. Например това, което ми го дава моя приятел неможе да ми го даде някой на 13 годинки или на 17. Абе то никои неможе да ми го даде ама...да се върнем на думата си...
Та ако някое момче ходи с момиче на 15-16 не е педофил или комплексар, защото най-малкото половината момичета(да не кажа и 90% от тях) от форума имат гаджета по-гомеми от тях и са на по 15-16 години. Едно е момиче на 15-16 години, а съвсем различно на 13. Тея 2-3 години имат огромно значение, защото 2-3 годинки са ти достатачно да не мислиш вече като детенце на 13 годинки.
mai Glezorana ni izcherpa....taka izliza...no vse pak kakvo prechi 13-14 godishna da hodi s 20 godishen ako primerno se obichat![]()
Ся брато щи кажа кво става според мене.Ся момчета на по 20 - 21 си търсят момичета на по толкова години.Обаче идва там проблема че момичетата не искат да са с момчета на тяхната възраст(нз защо).При което момчетата си търсят по малки момичета(на 12,13- 16).И момичетата тръгват с тях (защо?).Според тях било модерно да излизаш и натискаш с "Батковци".Не всички са такива но повечето момичета правят точно това.Мислят си че някакъв идиот с 10 - 12 години по голям от тях знае повече за секс или любов от момче на тяхната възраст.И все пак казах не всички са такива.Да кажем 70-75 % от момичетата са такива.
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...