- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
abe az sum suglasna che ne e mnogo normalno ama ne iskam da govorq ei taka za vsichko pod obsht znamenatel...ne e chestno ima si i tochni momicheta koito dosta dobre znaqt kakvo iskat na taq vuzrast....taka che se pridurrjam kum mnenieto si....vinagi moje da ima liubov...i ne vijda kva e guzariqta da si s 20godishen...Първоначално написано от GLeZoRanA
Да, прави сте, че повечето момичета го правят за газария.... Аз също съм виждала супер много момичета, които се лепят на "батковците" . Повечето го правят именно защото го смятат за нещо много интересно, нещо което ги прави по - важни... Но не е така... Много бъркат.Рядко се случва,но има и момичета, които просто се влюбват в по - голямо момче и чувствата им наистина са силни.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
оо да.какво пречи ако те се обичат.Любов има само от страната на 13-14 годишното момиче.Но не и от възрастното му "причтелче" (не говоря за абсолютно всички)Нормално ли е да си на 25 и да ходиш с 16 годишно момиче и да му кажеш следното:Ако не спиш с мен можеш да забравиш за връзката ни.Това любов ли е ?????Първоначално написано от BeBencEto
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Важното е,че има такива... А за тези, които го правят заради газарията - много бъркат.Първоначално написано от GLeZoRanA
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Мога да ти кажа,че грешиш тотално и не е така.Не е вярно,че ВСИЧКИ момчета на тази възраст говорят само за секс.Повечето може би да,но всички-НЕ!!!!Аз и приятелят ми сме на по 15,но секса не е важен за него,защото просто съм го разбрала.Винаги си личи,когато едно момче е само заради секса с теб.И какво може да ти даде един 20-годишен,което един 16-годишен не може да ти даде?Въпрос на това на какъв човек си попаднал.Има деца на по 20 и големи хора на 16.Не можеш да говориш така общо.Първоначално написано от Angel_Girl
Tva spored mene e taka!Kvoto i da se govori si ima izklu4eniqПървоначално написано от BeBencEto
![]()
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
I mejdu dr ima momi4eta na 13-16 koito imat mn pove4e mozuk i razum ot nqkoi na po 17-20!Prosto vsi4ko zavisi izcqlo ot samiq 4ovek.I smqtam 4e pove4eto momi4eta nezavisimo dali na 13,14,15,16,17,18.... sami mogat da predcenqt kakuv e 4oveka do tqx nezavisimo i ot negovata vuzrast!![]()
az sum ot tqxПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Всички така казват...Първоначално написано от 6okolad4eto
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Абе ти за бутона "редактирай" да си чувала?Първоначално написано от 6okolad4eto
Ползва търсачката.
Така е.Аз съм на 16 а моята приятелка на 14.И връзката ни не се позовава на секс а на това което вие твърдите че не съществува (любов)Първоначално написано от koalka
И кое му е различното в мисленето на едно 16-годишно момче от това на 20-годишен младок ??? Мислят за работа отговорности деца дом ??? Това ли е ???Първоначално написано от Angel_Girl
Любовта ще изтрие сълзите преливащи се със вашата лръв.А във вашият живот ще си остане ... магията любов и болката до смърт ...
Angel_Girl ти каза 95 % от момчетата на тази възраст мислят само за секс но от моите приятели са доста повече от 5 % тези които оставят секса назад във времето и плановете.Бих казал че едно 70-80 % от моите приятели мислят за любовта а не за секса в една връзка.а освен това всеки един от тези приятели (включително и аз) мислим за бъдещето.Всеки си прави собствени планове и си планира живота.Знае в какво е добър и се насочва към него.И мисли и поема отговорност
A tva tebe kvo te burka i kvo ob6to ima s temata na forumaПървоначално написано от InHell
![]()
mi pove4eto momi4eta si mislqt 4e 6te sa po za6titeni,puk i se mislqt za golemite guzarki,uj s po golqm 6te postigne po dulga vruzka.
Само не разбирам какво толкова дискутирате. Почти всичко беше изчерпано в първите 1-2 страници. Сега само се повтаряте: "По-сигурни", "Гъзарки" ...![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Не можеш да ми кажеш,че момчетата на 20 са по-отговорни.Мога да ти кажа,че 20-годишните мислят повече за секс и как да вкарат в леглото някое наивно момиче,отколкото едно 16-годишно момче(не говоря за всички).Ако искаш да знаеш момчетата на 16 могат също да обичат.Не е вярно,че мислят за деца и дом.Ти говориш общо и никъде не съм видяла,че си казала,че ПОЧТИ всички са такива.Първоначално написано от Angel_Girl
Брей брей брей...Първоначално написано от naia
А ти много мозък ли имаш? Тъй като гледам как пишеш... май нямаш нищо...
Щом тея на твоята възраст нямат мозък, значи и ти си куха лейка като тях, щото си на тяхната възраст.. аз тва така го разбирам... а щом тея дето са на 20 имат "малко" мозък, значи ти си още далече от това "малко"
На теб не ти ли е деЦко?
Съгласна съм с теб.Първоначално написано от `Silvester`