- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Първоначално написано от britney_04
Освена да ти кажа,че си мноого тъпа,за друго нямам мнение,значи първо права си всеки има право да ходи с който си иска ! Съгласен съм !Ти се мислиш за много голяма и мислиш,че разсъждаваш като 20-22 годишна ЖЕНА,но не е така !!! Не те знам на колко си,но от поста ти не ти давам повече от 13!Защо можеш да прекараш по-яко с 23-26 годишни кажи,защо ???Защото са пълнолетни могат да карат коли и да те водят на нощни дискотеки ???Позволено им е да взимат алкохол и ти си подпийваш???А после айде в тях и на другия ден тема във форума много ме боля =D> !!!То си е за вас добре,че все още има момичета които мислят нормално и не се правят на коя съм аз!
А и да попитам при положение,че момичета на 13 ходят с 20 годишни ние които сме на 15-16 с какви да ходим ?? с 10 годишни лиПо ваша логика трябва да е така
![]()
щото с повечето случаи са прекалено тъпи ,за да разберат,че ги използват..и като ги изчукат ще си намерят друга малка лигла.плюс това може и да са някакви комплексирани(момчетата) и да не могат да си хванат някоя на тяхната възраст и като виждат,че децата им се хващат на въдицата да не са ненормални да изпуснат възможността(ако момичето е хубаво все пак)?!
get off.
Ето още един човек,с който да съм съгласна.В повечето случаи е точно така.Първоначално написано от Juicy_Lucy
шо са прости баце
или щото сигурно искат да пораснат много бързо...
Първоначално написано от naia
![]()
ужас!!!!!!!аз поне така го определям!!!!!педеофилията ходи из България
sunney_f
[quote="koalka"]А 95% какво значи, не значи ли почти???? Има всякакви мо,мчета на всякаква възраст. Но в никакъв случеу 20 годишните не мислят повече за секс.Не можеш да ми кажеш,че момчетата на 20 са по-отговорни.Мога да ти кажа,че 20-годишните мислят повече за секс и как да вкарат в леглото някое наивно момиче,отколкото едно 16-годишно момче(не говоря за всички).Ако искаш да знаеш момчетата на 16 могат също да обичат.Не е вярно,че мислят за деца и дом.Ти говориш общо и никъде не съм видяла,че си казала,че ПОЧТИ всички са такива.
Педофилия ли ? 14-15 год. момичета правят неща които майките ви не са правили на 20. Може би са прости или незнам си какво казвайте каквото искате ... нещата не се променят ... и това голямо момче да е с такива е мн далече от педофилията ... да не говорим че има момичета на тази възраст по 180 см високи по 60 кила и т.н. Педофилията е нещо съвсем друго ...
Пари, коли ли ? Вярно да така е момичетата харесват тези неща ? Но момчетата не ги ли харесват ? Нямам пари нямам кола но не се оплаквам от това нито от момичета от всякаква възраст това прави ли ме комплексар ?
Комплексари защото неможе да си хванат момиче на тяхната възраст ? Стига моля ви се ... ако има пари и кола няма да може да си хване момиче ... противоречите си ... те точно малките незнаят какво искат мислят си че има любов че всеки ги обича и така ... парите идват малко след това ...
[quote="Angel_Girl"]И защо реши така?Повечето не търсят ли точно секс от момичетата на по 15?Първоначално написано от koalka
az sam na tvoito mnenie samo det ne mislq 4e nqkoi ima pravoto da kaje 4e momi4etata sa "prosti" za6toto maikite na vsi4ki sa jiveli v minaliq vek a sq e 21 i vseki ima pravoto da izbora sam za sebe si:PПървоначално написано от Анонимко
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
vij kakvo ne sam izobshto na 13 ne sam koi znai kolko po golqma na 17 sam no tova si e moi sobstven izbor i mnenie,az alkohol ne piq,ne hodq na diskoteki sas mom4eta a s kompaniq ili priqtelki zashtoto si imam priqtel koito e na 23 i ne mislq 4e shte mu e priqtno da hodq sas maje na diskoteka i tai natatuk ,prosto za men tova e po dobriq izbor prosto mnenie po temataПървоначално написано от ScUm4EtO'box
Деца, всички мислят еднакво за секс, просто едните не го правят, а другите го правят. И едните ги е треснал много хормона и не мислят за чувства.
taka e!!!!!!!!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
AZ SUM SI AZ I NIKOI DRUG ROGAT BOKLUK!!!
slu6kaite `Death`Whore`!!!Absolutno prava e tuka![]()
v1v vsi4ko koeto e napisala v tazi tema![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Защото "за любовта няма граници"![]()
![]()
`Death`Whore` си е баш права
Еми ко да кажа , 3 мои приятелки са ми казвали ,че ходят с по-големи за гъзария (не се ебавам) , добре де - едната ходеше с 5 години по голям , щото е мамино синче и има кола и мотор..
Познавам 4 - 5 -6 човека над 18 ,разбирайте 20 - 23 - 26 и честно не съм забелязал някой да се държи ,като по-зрял от мен или нещо такова(на 16 съм) , като на 26 е женен , а на 23 е женкар ,но не ходят с разни пикли по-малки от мен ,които се мислят за много умни , понеже чули ,че момичетата израствали по-бързо и тн.
na tvoeto mennie samПървоначално написано от Анонимко
lubovta nqma granici!?!?!/ mooooooooooooolqqqqqqqqqqq!?!?!![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Любовта е курва и да , има граници!
sry fr ama az sum na 13 i ne iskam da hodq s 20 -kamo li 30 godi6ni,tva 4e ti si samo okolo takiva kurvi ti ne si vinoven ,no nedei da obijda6 si4ki momi4eta s taq tupa i gadna duma!az sum momi4e i za6titavam absolutno vsi4ki momi4eta ,bez teq kurvi!
lalala
Щото толкоз им е акъла
Чак пък 13-16?!Просто момчетата на тяхната възраст мислят по детски!И какво ли говоря на тяхната възраст като аз съм на 17!И наистина има момичета които ходят за гъзария,пари и т.н....Но 15-16 годишните момчета мислят детски и се държат като деца!А вече 20-годишните знаят какво искат(поне повечето от тях!)Първоначално написано от Kakvo
Чисто,просто ясно ииииииии кратко...Абе народе вас кво ви боли за живота на другитеАз съм на 14 и ако ми е кеф ще тръгна и с някой на 50...Макар,че и приятеля ми минава вашите стандарти за нормална възраст...Смешно е и е тъпо който каквото иска това ще прави...и секи дал мнение се води по акъла на другите за да не остане по назад...Ама както и да е
![]()
Казват,най - боляло когато драскат твоето сърце..Казват,най - крещяло,когато късаш го с перце..Когато този,който те обича без жалост го дере..А после твоите сълзи се стичат във вир дълбок като море..