.
Отговор в тема
Страница 9 от 15 ПървиПърви ... 5678910111213 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 368
    Фен
    Град
    В Дълбините На Мрака
    абе незнам каква е тая мода може би търсят нещо по опитно деда ги знам само знам че от такива 20-30 годишни аз немога да се доредя

Spored men te iskat da opitat vsi4ko mn burzo .. da ne gubqt vreme i ot tam idva kurvenskite nomerca ot malki .. a batkovcite gi polzvat predi tova vreme za slu4ei kogato nqma s koq da bude ima malki i glupavi4ki .. deto otgore na vsi4ko sa i lesni ..
    Vliubena v usmihnati letni dni,eto me.Slunceto revnuva me i s lu4i ,gali me.Po-stastliva sum ot predi,znae6 li 4e pri4iata pak si tii..TO4NO TII v gore6ti no6ti to4no ti..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Деца, всички мислят еднакво за секс, просто едните не го правят, а другите го правят. И едните ги е треснал много хормона и не мислят за чувства.
    Ако съм те разбрал правилно твърдиш,че момчетата на 16 години не изпитват чувства?Нормално е за човек,който е опознал истински любовта чак след като е станал пълнотлетен да твърди това.Нормално е и да го твърди човек,който е видял един(100,5000,...няма значение) на тази възраст и си мислич,е е видял всички.Но аз ще ти кажа също това,което е нормално именно аз да кажа-да,миа момчета на 16,които обичат както би те обичал и зрял мъж.Защото ако ти сега ми кажеш,че аз не обичам гаджето си(отново да поясня,тя за мен е много повече от гадже) сама няма да разбереш каква глупост си казала,но ако ме познаваше поне малко щеше да разбереш.Обичам я БЕЗУМНО много,тя е любовта на живота ми!И не ми разказвай какви глупости говоря,щот кучетата винаги са лаели по нашата любов и нашата връзка,но нито на мен,нито на нея й е пукало от това.
    П.п.:Един коментар по постовете в темата твърдящи,че момичетата се чувстват по-сигурни в компанията на някой батко:Само ще ви кажа,че лятото(когато още бях на 15) само защото не пожелах не размазах от бой един 17 годишен нещастник(с един удар го убедих,че не съм по мизерните силички).Не ми разправяйте,как тия на по 15-16 не могат да се защитят едва ли не и са беззащитни.Много пъти съм ги пробвал тия батковци(или поне 2-3 години по-големи от мен)колко носят на бой и отговорът е много по.малко от мен.Пак оставям на вас решението да ми вярвате или не,мен това всъщност слабо ме касае.

Guest

Re: Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?

Цитирай Първоначално написано от Kakvo
    Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Малко останаха момичетата които не са такива!
    Просто така се случваПо-големите момчета винаги знаят как да се отнасят с една дама

Щом казваш , (това си беше пълна простотия , няма никва разлика повярвай ми ,след 15 -16 годишна възраст стават еднакви , но ко ли да ти обяснявам ,нормално е да си мислиш 4е ако си на 12 и излизаш с някой на 25 , той няма да търси жена да се жени за нея и да прай семейство ,ами ше се зарибява с теб , че ща и "обича" и НЯМА ДА ИСКА ДА ТИ ГО БУТНЕ ОТЗАД)
    CoNcEnTrAtE !!!

She-Devil
    Guest
    Така е, повечето ф-ки ходят с адски по-големи от тях, обаче тва не означава че се интересуват само от материалното.Мога да преведа пример.Моята приятелка е колкото мен на 21 и ходи с 34г. ама те вече са 4 години заедно.Не всичко опира до пари или власт...Има и едно малко изключение, нарича се ЛЮБОВ!!!Никога не знаеш на къде ще те блъсне и кого ще заобичаш!!!

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Хахахахаха абееее вие......защо мамка му слагате всички под един знаменател.Начи...знам че не един ще ме упрекне ама...Има наистина много на мойта възраст(на 15 съм)които излизат 20 и 5-6-7 та дори и над 30 годишни ама....Не веднъж във форума съм казвала че моя приятел е на 22 не съм тръгнала с него нито заради това,че си изкарва парите и ме глези(ако трябва да бъда честна никога не съм му казвала:"Мило купи ми тфа.....искам онова..." НИКОГА)Нито за да се гъзаря,че това е адски глупаво мамка му...Обичам си го истински и с него се чувствам добре...ходила съм и с по малки 16-18 ама....не знам не са ми допадали...не знаят как да се държат с едно момиче(жена ако щете го наречете)...може и да не съм попадала на свестни 16-18 годишни...ама....Вижте какво не ви упреквам за мненията...наистина повечето на мойта възраст тръгват с толкова големи заради пари,коли,мотори....и т.н.Ама пак повтарям не слагаите всички под един знаменател...има си и изключения Надявам се поне някои да ме разбере и да не ме помисли за някоя от всички останали...защото не съм!

аз съм на 14 години
    и сега не мога да кажа че не ме привличат мъже на 20-25 години но никога не бих искала да имам нещо с тях
    в смисъл...само си плакна очите
    за мен е нормално да имам взаимоотношения с момчета на около 16-17 и може би 18-19 години
    но мн зависи от човека
    както каза един в предишните постове ние търсим сигурност
    да речем в момента заглеждам едно момче от новия ми клас и мн ми допада защото се държи ЗРЯЛО а не детски като повечето на 14 години

spored mene normalno ama nqkoi po malki zapo4vat da se iztakvat s tva 4e si imat po golqm priqtel,no ina4e nqkoi prosto si gi obi4at lubovta nqma granici se pak.. a pak i ima golemi koito sa svqstni i mogat da ti pomognat da porasnesh po barzo i da stanesh 4ovek,no ne si4ki sa takiva ima gi sqkvi bokluci abe na taq tema nemoje da se nameri veren otgovor
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Guest
    Винаги съм била против връзка с момче на моята възраст. Позволих си го 2 пъти и се убедих, че нищо не може да излезе от такава връзка. Просто аз винаги съм била по-трезво мислеща от връстниците ми.
    Вече съм на 22 и ги виждам момченцата...ами те са си още деца. От такива пикльовци нищо не можеш да научиш. Радвам се, че гаджето ми е достатъчно порастнал и зрял мъж. От него се уча и до ден днешен да съм реалистка, да мисля преди да направя нещо, да съм ГОЛЯМО МОМИЧЕ.
    За това и, повечето момчета на моята възраст ме мразят, защото ги режа. Била съм кучка ?!?! Ами за какво ми е някое лапе ? Та той още не знае пикае ли му се, е*е ли му се ! Да не говорим колко са сериозни и отговорни...като има някой проблем тичат при мама и тате.
    Ух, опазил ме Господ от такива дечица.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Kakvo
    Абе каква е тая мода в момента момичета 13-16 годишни, че и по-малки да ходят с някви застаряващи ? Пари ли искат? Кола ли искат или апартамент? Или просто се правят на гъзарки? Малко останаха момичетата които не са такива!
    Не е никаква мода!

1. Разумните и практични момичета, ходят с по-големи и опитни мъже, тъй като не им създават глупави проблеми, ката дребосъците.
    2. Мъжете разполагат с повече възможности, най-малкото като терен да речем.. кола, апартамент, вила и т.н.
    3. Безпределно ясно е, че с - Батко е по-сладко! - народна мъдрост.

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И че "най хубавата свирка става от млада върба." - народна мъдрост.
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®

13 годишна с 20 годишен -> да се направи на гъзарче
    16 годишна с 20 годишен -> Писнало и е от заблудени пубери , които незнаят още къде се намират.За това избира по голям , който вече малко или много си е намерил място и се е осъзнал...
    А за 30 годишните вече тва е побъркана история..

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    И че "най хубавата свирка става от млада върба." - народна мъдрост.

Guest

[quote="GLeZoRanA"]13 годишна с 20 годишен -> да се направи на гъзарче
    16 годишна с 20 годишен -> Писнало и е от заблудени пубери , които незнаят още къде се намират.За това избира по голям , който вече малко или много си е намерил място и се е осъзнал...
    А за 30 годишните вече тва е побъркана история..[quote]

Глезоранче... те 20 годишните са си още дечковци също бре Над 25 си е мъж стабилен, който вече малко или много си е намерил място и се е осъзнал... От опит ти казвам

За едно момиче на 16-17 мъж на 25-30 си е в реда на нещата.

Град
    ®България...®

[quote="Анонимко"][quote="GLeZoRanA"]13 годишна с 20 годишен -> да се направи на гъзарче
    А за 30 годишните вече тва е побъркана история..

Глезоранче... те 20 годишните са си още дечковци също бре Над 25 си е мъж стабилен, който вече малко или много си е намерил място и се е осъзнал... От опит ти казвам

19-20 с 25-30 да ама извинявай 16-17 лапетия с толкова зрял мъж някак си не върви ....

Guest
    аз познавам един дето е на 30 и казва, че жени под 25 са му малки и въобще не се занимава...

явно е въпрос на гледна точка за всеки

Град
    ®България...®
    аз познавам един дето е на 30 и казва, че жени под 25 са му малки и въобще не се занимава...

явно е въпрос на гледна точка за всеки
    Ми точно така си е.. как един толкова зрял мъж ще се занимава с деца

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    нямам нерви да чета вс постове(за което се извинявам,ако се повторя),обаче ето защо:
    - батковците ходят с малки пикли,защото искат нещо лесно за ебане;
    - малките пикли ходят с батковци,защото по този начин се опитвад да докажат на света и на себе си,че вече не са малки,а големи пикли!

Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

малката пикла17
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    нямам нерви да чета вс постове(за което се извинявам,ако се повторя),обаче ето защо:
    - малките пикли ходят с батковци,защото по този начин се опитвад да докажат на света и на себе си,че вече не са малки,а големи пикли!

и с големи и с малки букви да го напишеш, всякак това схващане е смехотворно.
    най-добре наистина прочети от начало постовете, та поне да не се изказваш неподготвена

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от малката пикла17

и с големи и с малки букви да го напишеш, всякак това схващане е смехотворно.
    най-добре наистина прочети от начало постовете, та поне да не се изказваш неподготвена
    за мен(а и за майка ти) няма да е мн нормално да се разнасяш с някъв си 29-30 годишен.завърши гимназия,огледай се малко и после пак ще побъбрим.

Повече от фен

SO FUCKING TRUE, DUDE ! =D> =D>

Мързи ме прекалено много да ви запсувам ама...
    'аз съм на 15 той на 30... щото е зрял и знае кво иска' MY ASS!
    Че знае какво иска е ясно, щом ти меси 15 годишния задник определено си иска своето.
    Като мъж ви го казвам -- зрял мъж НЯМА. Дали ще си играе с коли или с компютри или с вас -- 15 годишните наивни дечица -- играта си е игра.

Малко цитати и коментари :

Цитирай Първоначално написано от Гост
    Просто така се случва По-големите момчета винаги знаят как да се отнасят с една дама Smile
    Просто живееш в заблуда. По-големите знаят как и с какво да ви залъжат.
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Хахахахаха абееее вие......защо мамка му слагате всички под един знаменател.Начи...знам че не един ще ме упрекне ама...
    О, аз тепърва започвам...
    Има наистина много на мойта възраст(на 15 съм)които излизат 20 и 5-6-7 та дори и над 30 годишни ама....
    Може ли имена и адреси ? В РПУ-то ще се зарадват...
    Не веднъж във форума съм казвала че моя приятел е на 22 не съм тръгнала с него нито заради това,че си изкарва парите и ме глези
    Съжалявам момчето, очевидно има психични отклонения, че да се занимава с 15 годишно лайно...
    (ако трябва да бъда честна никога не съм му казвала:"Мило купи ми тфа.....искам онова..." НИКОГА)Нито за да се гъзаря,че това е адски глупаво мамка му...
    Ще си позволя да те цитирам :
    Не веднъж във форума съм казвала че моя приятел е на 22...
    Край на цитата. Коментар няма да давам, предполагам се досещаш на каде бия.
    Обичам си го истински и с него се чувствам добре...ходила съм и с по малки 16-18 ама....не знам не са ми допадали...
    Е как ше ти допадат ? Нали не покриват задължителния възрастов норматив от 20 години...
    не знаят как да се държат с едно момиче(жена ако щете го наречете)...
    Не щеме да го наричаме жена поради простия факт, че ти не си жена.
    В интерес на истината, ходейки със седем години по-голям от тебе и момиче не си. Пикла си.
    Като цяло тия седем години не са голяма разлика при например възраст жена 25; мъж 32, обаче 15-22... сори, ама тебе още циците ти растят.
    може и да не съм попадала на свестни 16-18 годишни...ама....Вижте какво не ви упреквам за мненията...наистина повечето на мойта възраст тръгват с толкова големи заради пари,коли,мотори....и т.н.Ама пак повтарям не слагаите всички под един знаменател...има си и изключения
    Бах мааму, как па една в тоя форум не се намери да каже 'да, с него съм, щото има кола и пари'... сички сте изключения деба. Нещо нагласено взе да ми се струва.
    Надявам се поне някои да ме разбере и да не ме помисли за някоя от всички останали...защото не съм! Smile
    Oh, i'm _sure_ with that... as you wish.
    Винаги съм била против връзка с момче на моята възраст. Позволих си го 2 пъти и се убедих, че нищо не може да излезе от такава връзка. Просто аз винаги съм била по-трезво мислеща от връстниците ми.
    Ррразбира се. Ти си едно невероятно изключение. (Усеща ли се иронията или да сложа hint ?)
    Вече съм на 22 и ги виждам момченцата...ами те са си още деца.
    То и на тебе акъла ти гледам е толкоз зрял, че ще си паснете перфектно...
    От такива пикльовци нищо не можеш да научиш.
    Ти какво _КОНКРЕТНО_ искаш да научиш ?!
    Принципно има специални учреждения за тая цел -- училища се наричат. Там се учи.
    Радвам се, че гаджето ми е достатъчно порастнал и зрял мъж.
    Като ти гледам мнението до тук, той ще да е някои 45 годишен.
    Зрял нали...
    От него се уча и до ден днешен да съм реалистка, да мисля преди да направя нещо, да съм ГОЛЯМО МОМИЧЕ.
    Keep tellin' yourself that...
    За това и, повечето момчета на моята възраст ме мразят, защото ги режа. Била съм кучка ?!?!
    И добре правиш, че ги режеш... Те сигурно дори и не предполагат в какви лайна ще се забъркат с тебе.
    Ами за какво ми е някое лапе ? Та той още не знае пикае ли му се, е*е ли му се !
    Същото важи в пълна сила и за теб, погледнато през мирогледа на твоя пич.
    Да не говорим колко са сериозни и отговорни...като има някой проблем тичат при мама и тате.
    Ух, опазил ме Господ от такива дечица.
    цитат:
    Позволих си го 2 пъти и се убедих
    Край на цитата.
    Богат житейски опит. ЦЕЛИ 2 пъти. Немам пойче коментар.
    Не е никаква мода!

1. Разумните и практични момичета, ходят с по-големи и опитни мъже, тъй като не им създават глупави проблеми, ката дребосъците.
    2. Мъжете разполагат с повече възможности, най-малкото като терен да речем.. кола, апартамент, вила и т.н.
    1. Разумните и практични момичета не подтикват към доброволна педофилия.
    2. Жените също могат да разполагат с тези възможности. Стига да оставят на страна гримовете и кафетата.
    3. "Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен." -- Алберт Айнщайн.
    Мда. В реда на НЕнормалните неща. То и там си има ред, кво мислиш ти.

Град
    ®България...®

И ти "най-голяма" сред тях ....

Град
    вввдотайемапигдотком
    олееее , tX ,благодаря за поста ти,спести ми доста писане,защото почти всичко,което каза,съвпада и с моето мнение
    хахах,откога не съм се смяла така..не е истина..

Град
    вввдотайемапигдотком
    Глезорана,ако и твоето гадже е на 30...неее,не говорих за теб преди малко,спокойно

Град
    ®България...®
    Глезорана,ако и твоето гадже е на 30...неее,не говорих за теб преди малко,спокойно
    Да светна ли , че не е или няма нужда ?? и леко съм надраснала възрастта когато са ми викали пикла ии трето къде по дяволите казах , че се обиждам от твоите приказки , и че мисля , че говориш за мен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си