Цитирай Първоначално написано от britney_04
KVO VI STAVA NA VAS E VSEKI IMA PRAVOTO DA HODI S KOITO SI ISKA NA KOLKOTO GOD SI ISKA I NQMA NISHTO LOSHO V TVA.AZ SAMATA PREDPO4ITAM DA HODQ S PO OLEGNALI MOM4ETA OT 23 DO KAM 26 I NE VIJDAM NISHTO LOSHO V TOVA ZASHTOTO RAZSAJDAVAT MNOGO NAD TIQ KOITO SA PO MALKI I MNOGO PO QKO MOJESH DA SI PREKARASH S TQH

Освена да ти кажа,че си мноого тъпа,за друго нямам мнение,значи първо права си всеки има право да ходи с който си иска ! Съгласен съм !Ти се мислиш за много голяма и мислиш,че разсъждаваш като 20-22 годишна ЖЕНА,но не е така !!! Не те знам на колко си,но от поста ти не ти давам повече от 13!Защо можеш да прекараш по-яко с 23-26 годишни кажи,защо ???Защото са пълнолетни могат да карат коли и да те водят на нощни дискотеки ???Позволено им е да взимат алкохол и ти си подпийваш???А после айде в тях и на другия ден тема във форума много ме боля =D> !!!То си е за вас добре,че все още има момичета които мислят нормално и не се правят на коя съм аз!

А и да попитам при положение,че момичета на 13 ходят с 20 годишни ние които сме на 15-16 с какви да ходим ?? с 10 годишни ли По ваша логика трябва да е така