Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
Хикс:
1. Жените над 20 години не са с разшлякани полови органи и с разплути тела.
2. Жената иска зрял мъж до себе си, момиченцата имат още много хляб да изядат, докато станат жени. Те просто мечтаят да са големи - гримират се, носят токчета, обличат се като жените по телевизията. Да харесват мъже е част от тази мечта да са големи, но това не значи, че могат да ходят с тях.

Един познат ходеше с момиче на 14, той е на 24. Като оставим настрана факта, че тя за 3 месеца се наду адски много, защото е лапнала пенис и ходи с мъж, а и е доста глупава и е пълно дете. Какво ви говори това? Че момичетата на 10 узряват за връзка, за любов, за живота?
Съгласна съм с 2рото ... Те момичетата до 20 годишна възраст не знаят какво искат да не говорим за 13-16 .. айде моля ви се това е тиин форум и всички се мислят за пораснали дечица .. някакви разглезени лапета дето мислят само с кого да се наебат и как да се похвалят че не са девствени. А любов .. няма между 30 год мъж например и 16 годишна пикла чакайте малко .. 30 год- мъж в разцвета на силите си той ще иска да направи семейство вече и така нататака деца всичко как може няква пикла дето и гимназия не е завършила да му роди деца .. тя още незнае дали и се пикае или ебе ... ама аз такива връзки ги подкрепям \/ Причината е много проста нека момичетата да си патят на млади години за да знаят какво не трябва да праят занапред .. като им надуят коремите (защото 90% незнаят как да се пазят) и кат им напраят по 1 аборт ще им дойде акъл в главата и като се чудят откъде да намерят пари защото мъжа няма да се бръкне(освен ако не го заплашиш че ще го съдиш , но пак ще са отърве защото е имал съгласието ти) та така... ПИКЛИ СТЕ и незнаете какво искате ходи ли да ми ходят с по големи ...