Цитирай Първоначално написано от Иста
по скоро ти си ненормалния. и да, когато майка ми е била на моите години, също е имало такива случай. колко неини приятелки са се изпоженили веднага след навършване на 18 години и то за някакви дъртички господа. и не са го правили по-рано, просто защото тогава законите са били доста по различни във всяко едно отношение. а и не можеш да ми кажеш сега, че е била в някой цигански квартал или нещо такова. точно обратното - престижа на София - Лозенец. а и някой от приятелките са били от Френската гимназия - училище, за което доста са се мъчили за да влязат.
също така много от въпросните батко-чичовци въобще не са отхвърляни. например моя. голям сладур. преди мене имаше връзка три години. нашата беше малко повече от 7-8 месеца. и пак е нещо. а най-добрата ми приятелка, гаджето й е с девет години по-голямо, а вече са заедно от 4 години.
х е прав(а) като пита, защо постоянно се намесват парите? това е много тъпо, наистина...
и също така... от къде знаеш, че един мъж може да води разговори на "сякви" теми с една зряла жена. сега... ако ми кажеш, че повечето жени на по 25-30 години са зрели и имат много мозък... мога да ти кажа, че теди с мозък и акъл са изключение. не те знам ти откъде си, но примерно в София, ако излезеш и се разходиш по Витошка, ще ме разбереш за какво говоря...
и последно... миличък, научи се да пишеш. може ли младежта ни да пише "тфа", "некфи", "голем" и т.н. и то не от невнимание... Боже, Боже... пък после защо България пропада...
от думите ти разбирам, че и ти спадаш от тия, които си избиват комплексите, защото ходят с 15 години по-голям от тях...
това го правите само и единствено за гъзария... вижте ме аз ходя с 30 годишен и съм голямата работа... щото искате да се правите на големи, на зрели... каквито всъщност не сте...

Иста ... миличка.. искаш да ми кажеш, че жена на 25-30 години има по-малко акъл от някакво тъпо пишлеме на 14-15 години, което си няма хал хабер от живота ли? мм.. в грешка си.. точно затова казах, че се мислите за много големи и печени и умни, а всъщност е точно обратното...