Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
Цитирай Първоначално написано от kimi_raikonen
Цитирай Първоначално написано от koalka
Аз съм на 16 почти, а приятеля ми е на 20 и не е педофил нито комплексар. Момичета на 13-16 години предпочитат по-големите, защото момчетата на тяхната възраст немогат да говорят за дръго освен за секс. С две думи нямат акала на по-големите батковци да реем. Момичетата имат може би повече доверие на по-големите момчета. Например това, което ми го дава моя приятел неможе да ми го даде някой на 13 годинки или на 17. Абе то никои неможе да ми го даде ама...да се върнем на думата си...
Та ако някое момче ходи с момиче на 15-16 не е педофил или комплексар, защото най-малкото половината момичета(да не кажа и 90% от тях) от форума имат гаджета по-гомеми от тях и са на по 15-16 години. Едно е момиче на 15-16 години, а съвсем различно на 13. Тея 2-3 години имат огромно значение, защото 2-3 годинки са ти достатачно да не мислиш вече като детенце на 13 годинки.
Мога да ти кажа,че грешиш тотално и не е така.Не е вярно,че ВСИЧКИ момчета на тази възраст говорят само за секс.Повечето може би да,но всички-НЕ!!!!Аз и приятелят ми сме на по 15,но секса не е важен за него,защото просто съм го разбрала.Винаги си личи,когато едно момче е само заради секса с теб.И какво може да ти даде един 20-годишен,което един 16-годишен не може да ти даде?Въпрос на това на какъв човек си попаднал.Има деца на по 20 и големи хора на 16.Не можеш да говориш така общо.
Ок ама 95% от момчетата на тази възраст мислят само за секс тъй като сега навлизат в пубертета. И да попаднеш на някое свястно момче на тази възраст си е истински късмет. По-големите момчета мислят и по много по различен начин, гледат на нещата по-различен начин.
И кое му е различното в мисленето на едно 16-годишно момче от това на 20-годишен младок ??? Мислят за работа отговорности деца дом ??? Това ли е ???
Да мисли точно за това. Мисли за отговорноста, която му поднася живота и тн. Не съм казала никаде, че всички са такави, а казах, че почти всички са такива. Четете правилно преди да поствате нещо моля ви се, хора.
Не можеш да ми кажеш,че момчетата на 20 са по-отговорни.Мога да ти кажа,че 20-годишните мислят повече за секс и как да вкарат в леглото някое наивно момиче,отколкото едно 16-годишно момче(не говоря за всички).Ако искаш да знаеш момчетата на 16 могат също да обичат.Не е вярно,че мислят за деца и дом.Ти говориш общо и никъде не съм видяла,че си казала,че ПОЧТИ всички са такива.