Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Педофилия ли ? 14-15 год. момичета правят неща които майките ви не са правили на 20. Може би са прости или незнам си какво казвайте каквото искате ... нещата не се променят ... и това голямо момче да е с такива е мн далече от педофилията ... да не говорим че има момичета на тази възраст по 180 см високи по 60 кила и т.н. Педофилията е нещо съвсем друго ...
Пари, коли ли ? Вярно да така е момичетата харесват тези неща ? Но момчетата не ги ли харесват ? Нямам пари нямам кола но не се оплаквам от това нито от момичета от всякаква възраст това прави ли ме комплексар ?
Комплексари защото неможе да си хванат момиче на тяхната възраст ? Стига моля ви се ... ако има пари и кола няма да може да си хване момиче ... противоречите си ... те точно малките незнаят какво искат мислят си че има любов че всеки ги обича и така ... парите идват малко след това ...
az sam na tvoito mnenie samo det ne mislq 4e nqkoi ima pravoto da kaje 4e momi4etata sa "prosti" za6toto maikite na vsi4ki sa jiveli v minaliq vek a sq e 21 i vseki ima pravoto da izbora sam za sebe si:P