- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата 13-16 години ходят с 20-30 годишни?
Хахахахаха абееее вие......защо мамка му слагате всички под един знаменател.Начи...знам че не един ще ме упрекне ама...Има наистина много на мойта възраст(на 15 съм)които излизат 20 и 5-6-7 та дори и над 30 годишни ама....Не веднъж във форума съм казвала че моя приятел е на 22 не съм тръгнала с него нито заради това,че си изкарва парите и ме глези(ако трябва да бъда честна никога не съм му казвала:"Мило купи ми тфа.....искам онова..." НИКОГА)Нито за да се гъзаря,че това е адски глупаво мамка му...Обичам си го истински и с него се чувствам добре...ходила съм и с по малки 16-18 ама....не знам не са ми допадали...не знаят как да се държат с едно момиче(жена ако щете го наречете)...може и да не съм попадала на свестни 16-18 годишни...ама....Вижте какво не ви упреквам за мненията...наистина повечето на мойта възраст тръгват с толкова големи заради пари,коли,мотори....и т.н.Ама пак повтарям не слагаите всички под един знаменател...има си и изключенияНадявам се поне някои да ме разбере и да не ме помисли за някоя от всички останали...защото не съм!
![]()