Цитирай Първоначално написано от eas7a
Цитирай Първоначално написано от die_die_my_darling
Цитирай Първоначално написано от eas7a
die_die_my_darling а може ми тези изключения са по-чести, но няма кой да ги види заради предрасъдъци???
az samo izkazvam li4no mnenie po vaprosa...a za predrazsadaci ne znam prosto vinagi e bilo taka i edva li izvednaj 6te se promeniza 1 secunda makar 4e ako zapo4nat da se sre6tat i po mladi svestni mom4eta vaob6te nqma da e zle ne kazvam 4e vsi4ki sa takiva...no pove4eto sa
Еми просто няколко пъти си попаднала на такива хора и вече всички са такива, не напротив... Има много свестни момчета, които определено знаят какво искат, но те не са от тези надути чалгарчета с които се срещате. Повечето свястни са доста по-затворени от останалите, точно поради причината, че са се осъзнали доста по-рано от тях... Но вие момичетата определяте такъв тип хора като сдуханяци, но се замислете, дали ако на 14-15 години си се сблъскал с истинския живот и на 17 вече имаш абсолютно различен поглед върху нещата, дали пък не е сдухващо поне малко?
az s 4algar4e......predpo4itam gotik fenove mersi a kolkoto do vazrasta...moje bi prosto na pove4eto momi4eta im haresva da izlizat s po olemi mom4eta ot tqh (vklu4itelno i az )