- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ohladnqh kym nego
S priqtelq mi hodim ot okolo polovin godina.Naposledak ne go 4uvstvam tolkova blizak i ne znaq za kakvo da si govorim.Mislq 4e ve4e ne go haresvam.Vryzkata ni e silna,no sqka6 ve4e ne go haresvam.Neznam kakvo mi stava.Ne moga da skysam s nego,mnogo sme sviknali zaedno,a i ako skysame posle moge mnogo da sygalqvam.PLS help!
Ako ne go haresva6 i ne go obi4a6 ve4e nqma smisyl da go syrji6 do sebe si ili po -dobre se razdelete za malyk period ot vreme da vidite kak kato se vidite shte se obi4ate pove4e ot vsqkoga...[/b]
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Pri golqma 4ast ot po-produljitelnite vruzki v daden moment se poqvqva edno privikvane ili dori zaguba na interesa kum drugiq, 4uvstvata sa ohladneli za6toto lipsva raznoobrazieto na opoznavaneto i iznenadite kakto v na4aloto na edna vruzka. ako durji6 na nego i smqta6 4e zaslujava 6ans da opita6 da vuzstanovi6 4uvstvata si kum nego probvaite da se raznoobrazite, pravete si iznenadi, romanti4ni momenti izop6to vse edno zapo4vate ot na4alo
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Просто сте в такъв период.Не го късай,после наистина ще съжаляваш!Направи така,че да направите нещо готино,щуро заедно или просто се усамотете..чувствата пак ще пламнат!
Опитай се да разнообразиш връзката ви-излизайте повече,посещавайте различни места-клубове,дискотеки,разходки в парка,кафета...правете си малки подаръчета отвреме навреме,провокирайте се,опитайте се да съживите връзката си.Но ако въпреки опитите ви,усещаш че не е както преди и не си с този човек,по-добре се разделете.Ти си с него,не заради чувствата ти към него,а защото незнаеш как да му кажеш че искаш да се разделите.А и навика си е казал думата.Бъди искрена с него!Ще с епочувства зле,но още повече ще го заболи ако разбере че си с него,само защото така си свикнала...
Дам и аз съм съгласна с LP_girl_14 ! Наистина понякога има моменти, в които сякаш ти писва от него, но ако наистина го обичаш ще ги преживееш.. тва е само моментно състояние изчакай да премине! Обаче ако се задържи по-дълго и наистина чувастваш, че не ти пука за него просто няма смисъл да се мъчиш а заедно с това да измъчваш и него.. но шърво изчакай! Не бързай, за да не съжаляваш после..