- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros kum vsichki ?
sluchvalo li vi se e sled skandal da izpadate v takava qrost , che da vi e idvalo ili napravo da ste otishli da se natiskate s drug/druga .. che dori i poveche ?![]()
Yupeeee !
idvalo mi e na um ,no 4ak da go napravq ne ... spored men ne e tva na4inaПървоначално написано от Paduan`
![]()
![]()
Никога. Първо, никога не сме се карали толкова жестоко. Второ не съм такъв човек и никога не бих го направила.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
tova e ot qrost, sqka6 iska6 da kara6 liubimiq da strada, no kato se pouspokoi6 osuznava6 4e bi sujelqval
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Не! Дори и да сме имали разногласия си седим заедно, просто се прегръщаме и никой не говори, обаче не се разделяме, докато единия не реши да поеме инициатива и да поговорим, да се изясним... може би защото всеки за себе си се страхува да не направи подобна глупост!!!
dam idvalo mi e mn pyti. i ne - ako go bqh naprail vyob6te nqma6e da syjalqvam. v momenta syjalqvam 4e ne go napraih.Първоначално написано от Paduan`
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
az dosega ne sum izpadal v takova sustoqnie ... prosto iskah da razbera normalnata reakciq na edin chovek .. ne kriq che me e strah , shtoto sum dosta izbuhvil chovek
gotino e che horata , koito pusnaha otgovori si durjat na choveka do tqh i ne sa se i zamislqli .. dano vi zaslujavat![]()
temata za men e prikluchena ... poveche mneniq mai nqma da ima taka che moje da q mahnete![]()
Yupeeee !
Emi pomislql sum da napraq takava glupost, bo se radvam 4e ne sum.I kato se osuznah posle se zaradvah 4e ne zgre6ih![]()
Миии нене сме се карали до такава степен,че да издивеем до толкова.Но и да съм супер ядосан не бих го направил,защото си я обичам.
ABSOLUT™ ft Cappy Apple.
да се натискам с друг никога но съм изпадала в ярост не се гордея с това това е от лошите ми черти защото съм склонна да нараня мн хора по различни начини
.....мне. Обикновено гледам да строша нещо.
Ползва търсачката.
tva e typ nachin da otmastish na nqkoi , nai sreshtaniq i ochakvaniq ot choveka koito iskash da qdosash .. ta i az ne sym!
След скандали имам голямо желание за секс(за сдобряване),но с мъжа ми само.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
interesno .. i moqta mi e kazvala che tochno kato se karame nai-mnogo i se pravi sex(s mene de)![]()
Yupeeee !
Не. Идва ми да го набия, но не и да се натискам с друг. Даже често ми се случва да ми се прииска да си тръгна, обаче сърце не ми дава. А когато се караме, определено не ми се прави секс, както и след това!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
Това вече го разбрахме. Някое ново прозрение за мен?
karali sme se..n0rmaln0 m0je bi ne t0lk0wa jest0k0 n0 nik0ga ne mi e idwal0 na um da iznewerq t0chn0 sled skandal ili zasht0t0 sym qd0sana i t. n mislq che t0wa ne e nai-udachn0t0 reshenie na pr0blema, sp0ra ili skandala wse taq![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Не. Аз изобщо не съм бил с момиче.Първоначално написано от Paduan`
![]()
![]()
![]()
11 tochka deaktiven profil.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.