.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Повече от фен
    Град
    Out Of Space

vupros kum vsichki ?

sluchvalo li vi se e sled skandal da izpadate v takava qrost , che da vi e idvalo ili napravo da ste otishli da se natiskate s drug/druga .. che dori i poveche ?

Yupeeee !

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: vupros kum vsichki ?

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    sluchvalo li vi se e sled skandal da izpadate v takava qrost , che da vi e idvalo ili napravo da ste otishli da se natiskate s drug/druga .. che dori i poveche ?
    idvalo mi e na um ,no 4ak da go napravq ne ... spored men ne e tva na4ina

Никога. Първо, никога не сме се карали толкова жестоко. Второ не съм такъв човек и никога не бих го направила.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    House Music Island
    tova e ot qrost, sqka6 iska6 da kara6 liubimiq da strada, no kato se pouspokoi6 osuznava6 4e bi sujelqval
    bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham

Град
    някъде там
    Не! Дори и да сме имали разногласия си седим заедно, просто се прегръщаме и никой не говори, обаче не се разделяме, докато единия не реши да поеме инициатива и да поговорим, да се изясним... може би защото всеки за себе си се страхува да не направи подобна глупост!!!

Супер фен
    Град
    Burgas

dam idvalo mi e mn pyti. i ne - ako go bqh naprail vyob6te nqma6e da syjalqvam. v momenta syjalqvam 4e ne go napraih.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    az dosega ne sum izpadal v takova sustoqnie ... prosto iskah da razbera normalnata reakciq na edin chovek .. ne kriq che me e strah , shtoto sum dosta izbuhvil chovek
    gotino e che horata , koito pusnaha otgovori si durjat na choveka do tqh i ne sa se i zamislqli .. dano vi zaslujavat

temata za men e prikluchena ... poveche mneniq mai nqma da ima taka che moje da q mahnete

Yupeeee !

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Emi pomislql sum da napraq takava glupost, bo se radvam 4e ne sum.I kato se osuznah posle se zaradvah 4e ne zgre6ih

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Не

Фен
    Град
    Майна town
    Миии не не сме се карали до такава степен,че да издивеем до толкова.Но и да съм супер ядосан не бих го направил,защото си я обичам.

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    да се натискам с друг никога но съм изпадала в ярост не се гордея с това това е от лошите ми черти защото съм склонна да нараня мн хора по различни начини

Повече от фен
    .....мне. Обикновено гледам да строша нещо.
    Ползва търсачката.

Голям фен
    tva e typ nachin da otmastish na nqkoi , nai sreshtaniq i ochakvaniq ot choveka koito iskash da qdosash .. ta i az ne sym!

След скандали имам голямо желание за секс(за сдобряване),но с мъжа ми само.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    interesno .. i moqta mi e kazvala che tochno kato se karame nai-mnogo i se pravi sex(s mene de)

Yupeeee !

Мега фен
    Не. Идва ми да го набия, но не и да се натискам с друг. Даже често ми се случва да ми се прииска да си тръгна, обаче сърце не ми дава. А когато се караме, определено не ми се прави секс, както и след това!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Мега фен
    Това вече го разбрахме. Някое ново прозрение за мен?

karali sme se..n0rmaln0 m0je bi ne t0lk0wa jest0k0 n0 nik0ga ne mi e idwal0 na um da iznewerq t0chn0 sled skandal ili zasht0t0 sym qd0sana i t. n mislq che t0wa ne e nai-udachn0t0 reshenie na pr0blema, sp0ra ili skandala wse taq
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

ne NIkoga sas segashniq!! prekaleno mnogo go obi4am i kato se skarame sam zaeta da se sdobrqvame... a ne da se natiskam s nqkoi si..

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна

Не. Аз изобщо не съм бил с момиче.
    11 tochka deaktiven profil.

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си