- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Случват ли ви се такива щуротии =))
Е са батка си се връщам аз от магазинчето, бех си накупила млекца за пиене и неква комраниика, дето от там познавам само 1 пич.Идва некъфф до мене и аз нали съм си с МП3-то, ама не го бях пуснала още и идва тоя и ми ника-Ей,ей,я ги свали за малко слушалките.И аз викам-Кво.И тоя ми разправя-Много си смешна.И седи до него неква пача и се хили, ама като му отг на тоя и на тая и замря усмивката.И аз му викам-Ми то и ти не си много хубав.И тоя под носа ми казва-Глей си работата.И аз оттам-Неам работа.И после некви тръгват след мене ДА МЕ ИЗПРАЩАТ сеено хахахах и аз като се обърнах и му викам-Ела Пиле,ела.Много се изкеффих, ебаххти глупака.Некъфф висок беше колко Айфеловата КУЛА
.
На вас случват ли ви се некви такива, некъфф непознат да ви говори така![]()
Споделете мии
Неподходящ размер на снимка в подпис!
vij sa ne mi se e slu4valo, no ako mi se slu4i nqma mu se razmine boq
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
ХАХАХ моа само да ти кажа, че високите само кват съм нисичка и една главичка в топките и е АУТПървоначално написано от TheNightRider
![]()
![]()
Първоначално написано от Eleonora
xaax strashna si ei :PPPPP
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
be 4esno kazano az bih se pospekla malko ako nqkoi takuv izrod po4ne da se zanimava s men i ako sum sama
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
С кво ще ме изнасили, като му го откъснаПървоначално написано от TheNightRider
.А топките ще си ги зема за окраса
![]()
.Даже може да ти дам едната да окрасиш елхата
![]()
haha eleonora e opasna ei ne se zanimavaite s neq)))))
На мен пък не ми се е случвало някъв да идва ей тъй след мене.
П.П. В седми клас идваха едни, ама аз изкарах минибодигарт и уния офейкаха. А незнам кога беше един...знам го горе долу ме викаше и обиждаше, спрях, изчаках го и като си тръгвах чувах "топките ми, топките ми"
Случвало ми се ... Всекви тъпаци има.
Това е едно от най-щурите неща евър...![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Да случвало се е викали са ми глупак защото на коледа хвърлих една пиратка троика по средата на улицата и аз от къде да знам че ще попадне под кола добре че не стана нещо и тоя идва до мен и ми посяга чак леле както бях хванал едни касети в ръка нз как не му ги чупих в главата
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Редовно ми се случва. Онзи ден някакъв сяда до мен и ме пита дали имам огънче и аз казах, че не пуша. Опита се да ме заговори, аз не показах интерес и той се махна. После се опита да ми сложи едната си слушалка в ухото, от която дънеше чалга, аз казах, че такива неща не слушам и се махнах погнусена...все гнусни хора ми налитат...
да права си.Първоначално написано от Boot
![]()
11 tochka deaktiven profil.
Пф не ми се е случвало а и да ми се случи ебе ме се едно. Елеонорче мнооого си страшна бе..мани
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Пък аз снощи се пребирам и чувам някой зад мене като отключвах входната врата.Помислих, че е съседа от 4-я етаж и се качвам вече по стълбите отварям врата на асансьора и му вика "Ще се качваш ли?" и той вика "Не.Искам да те питам дали би се разходила с мене малко-казва той, държейки врата на асансьора.Като чух това напрайх супер странно изражение в стил "Кво става тука?".Вече забелязах, че това не е съседа и на мене ми стана страшно викам тоз ко иска от мене сега като му откажа и ще вземе да ми направи нещо и аз му викам "Ми сега не мога искам си ходя, теб не те познавам ....бля бля".Честно това беше най-странната свалка която са ми правили
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
олееебати щурите неща ви се случват
![]()
![]()
![]()
Ми може би неуспях да го пресъздам много щуро ама де да знам на мене ми изглеждаше доста странно.Както и да еПървоначално написано от priti_kiti
![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
razbira se 4e mi 4e mi see slu4valo.Bhqme vednuj za riba s edin fr.I pristupat 3-ma mangala.Ediniq vika :Nema da lovi6 riba tuka be bugarin vu6kav(ba6 taka go kaza "bugarin").I az stanah i go vanah toq i go vurlih vuv vodata.I fr stana i izpribi drugite dvama.I te si trugnaha i sled malko gledame idat 10 mangala i beeeeeg.Samo smex s tiq cigane![]()
![]()
![]()