- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- POMOSHT HORA
Zna4i minaliq den re6ih da go napravq za parvi pat s moq prqtel... na 13g. sam i mnogo se obi4ame... toi e na 23g...toi me pokani u tqh ,az bqh sigurna ,4e vsi4ko 6te e nared ,no sled kato zapo4nahme lubovnata igra... toi stana nqkak si agresiven i dosta vulgarno s prast pronikna v men ,pri koeto izpitah silna bolka.. da ne govorq kakvo be6e pri samiq sex.. a i malko krav pusnah... ujas napravo imah 4uvstvoto ,4e 6te mi skasa ***** strah me e za6toto nakraq svar6i v/u bluzata mi ,koeto pak be6e pod men i az sednah na neq... dali e vazmojno 4ast ot spermata mu da e proniknala v men ( I PO-SPECIALNO SPERMATOZOIDA \"NIKI\") ,A DALI ME OBI4A VSE o6te i kakvo mislite,koi li prevrazki sa po-dobri ot kopriva ili ot praz... dali sam shtastlivka hmm
? HELP
PRO4ETI TEMATA ZA NA4INAE6TI V SEXA I MLUKVAI. PREDI NE POVE4E OT 5 MINUTI PUSNAHA SU6TATA TEMA, PREDI 10 SY6TO PREDI 15 SY6TO. AI STIA STE SI PRAILI EBAVKA MALOUMNICI. MODERATORITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
awe ti nemoe6 da napi6e6 edni izre4eniq kato horata a si trugnala da se ebe6 s 23 godi6ni ae molq ti se![]()
Първоначално написано от \\\"WindWaker\\\"
TI MALKI WE JENSTVEN I SI MAHNI PIC-A S TOQ TAP TATOOS ...SELQNIN _)_ (_)_)======D
P.S VTORIQ E ZA MAIKA TI
abe kvi sa tiq gluposti be...tva momi4e e mn zle zaklevam se
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
ma malko si prost i ti. ko , ti li pusna temata a ? dovolen li si ? maloumnici - fra6 !
Spored men trqbva drugiqt put da si napraite 3-ka moje pak da ti haresa, a kolkoto to spermatozoida NIKI taka li 6te se kazva deteto kato zabremenei6 sqmoite pozdravleniq
oo mi dovolen sam nali se nervish... zna4i mi e strashno got![]()
duha4
MILOTO'keti TI SI MNOOOOOOO PROSTA MA![]()
golem virtualen geroi si i ti. jalko 4e si i tolkoz prostПървоначално написано от OOOdaaaa
(paduan mersi za ideqta za toq izraz)
Първоначално написано от \"WindWaker\"
AWE PUTIO TI NE RAZBIRASH LI ,4E S 2 DUMI 6TE TE NAPRAVQ SALFETKA.... TAKA ,4E BEGI DA ANALSTVASH ! :d
smisala be6e drug, jalko 4e ne ti dostigat gynki da go razbere6. i kat s 2 dumi 6e naprai6 tva i onova - na4i i i takyv selqnin, 4e bai ganio moi ti zavijda
Ооо хранаааа![]()
2т. системно
TI TAKA AKO SE OBESNQVASH I NA PRQTELKATA TI ... SI PREDSTAVQM KAV MUNIO SI ... SIGURNO TQ TE EBE ... I VSE SI POD 4EHALПървоначално написано от \"WindWaker\"
XXA
xaxaxa, mi neka e taka be - neka tq da me ebe, xaxaxaxaaaaxaxaxa ko lo6o ima xaxax, ti kat vyob6te ima6 da si me4tae6 vyob6te za priqtelka, ko na zanimaa6 nas s gluposti ? vyob6te za kvo se zanimaa6 da gi pi6e6 mi kaji ?
UAuu kolko sme silniПървоначално написано от \"WindWaker\"
xxaa... da taka e ... samo ti imash prqtelka ,ti si ebacha ... nie prosto se ebavame s foruma....
p.s toq tatus ot KROKI LI TI SE PADNA![]()
Mili4ka neznam s kuv akul si go napravila tova, a toq 23 godi6niq e o6te po-zle, i vse pak, da ima veroqtnost da zabremenee6, ako si iamla sperma okolo vlagali6teto, i vsec pak malko veroqtno, no ne i 100%, vnimavai drug put i misli kvo pravi6...
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
ai nau4i se pone da kopira6 kat horata e umnik
golem virtualen geroi si i ti. jalko 4e si i tolkoz prost
(paduan mersi za ideqta za toq izraz)
xaxa np![]()
Yupeeee !
toq e bahti ostroumniq ... kak go e izmislil tva i az neznam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eeee stiga de hora,stiga ste zaiajdali....WindWaker kvo mu obru6ta6 vnimanie na toia vaob6te,ne go li vijda6 4e e nekav div selianin...i poneje nz kvo da kaje i po4va se zaiajda.....svirkai si i da ne ti puka ot takiva![]()
a i o6te ne6to,koeto ne e po temata,kakto vsi4ko tuka ,no vse pak da popitam 6to ne moga da si vlezna v profilaaaaaaniakoi ako znae pri4inata da kaje
![]()