- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам едно момиче!
Здравейте, обичам едно момиче от сигорно вече половин година преди време и казах че я харесвам и че съм се флубил в нея и тя каза че ме обича ама тогава имаше приятел после скъсаха.И аз мислих тогава да тръгна с нея ама ще ше да е гадно от моя страна точно след като са скъсали да и я забия та изчаках 2-3 седмици.Обаче през тия 2 седмици тя започна да не си говори с мен да се държи малко студено ама карай.После започна ваканция и от тогава не съм я виждал ;(. Един ден с едни приятели пиинахме малко повече в нас и мене тогава ми дойде идеята да я питам дали още ме харесва защото си мислих че ме харесва но тя ми каза че преди е била влюбена в мене обаче сега (както всички казват) ме харесвала като приятел и от тогава ми е супер здухано.И незнам какво да правя.Сега идва началото на даскалото и сигурно пак ще се виждаме а аз нема да мога да издържа е така да сме си просто приятели щото аз много много я обичам.Кажете как да постъпя!
Еми действай бе момче! Какво чакаш още...?
Пък дано нещо да се получи....![]()
ami nakarai q da ti kaje kakvo izpitva,zashtoto po izraza"haresvam te prosto kato priqtel"tq ima neshto drugo predvid,no samo tq s iznae... :P taka,4e edin razgovor moje da svur6i dosta neshta,no znai endo-ne e bila vlubena,..tq nezane kakvo e lubov sig. sum,zashtoto...abe prosto vij kak se durji i sam shte vidishПървоначално написано от Vodo
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
napalno podkrepqm luda`flirtajika ... i uspeh![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Амн тя каза че само ме е харесвала като приятел но само това и знае че аз не искам само това!
Почни да я сваляш ала бала
докозвай й непрекъснато любовта си и това колко държиш на нея. знае ли човек, може пък отново да изпита привличане към теб. когато си й опора в трудните моменти и й оказваш подкрепата си тогава, е напълно възможно старите чувства да се върнат
Ami 6tom kazva 4e iska da budete fr. pri vs polojeniq ve4e dori ne te haresva.V smis to ima mn drugi varianti no nadali v slu4aq te sa pre4ka.No kakto ti kazaha vs ni6to ne gubi6 ako provede6 o6te edin razgovor s neq, kato q popita6 kakvo izpitva v momenta kum teb i za6to po-to4no ne iska da se suberete.Ako ne stane se otkaji, za6toto povqrvai mi ako tq e zagubila interes kum teb, nqma da si go vuzvurne i samo 6te te narani.Taka4e q zabravi, 6te uspee6 dori i da misli6 4e ne moje6![]()