- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- VE4EREN 4AS!UJAS!!!
NS ZNAM DALI IMA ILI E IMALO TAKAVA TEMI4KA NO.....VSE PAK IMATE LI VE4EREN 4AS I DO KOGA E?
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
da imalo e, dosta pri tova, natisni tam deto pi6e tursa4ka, posle napi6i vecheren chas i 6te vidi6 dosta temi4ki
ina4e moq e do kum 00:00 na 17 sum
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
Аз съм на 14 и съм до 23:00,а на по-специални вечери съм до по-късно![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
ami po princip 00:00h,a ako ima po specialen su4ay moje i do po-kusno,ina4e sled dva meseca stavam na 18 \/
Нема такова чудо...При мен работата не е кога ще се прибереш ами кога ще излзиаш най-често 24:00-1:00Най арно е нещем
![]()
Аз нямам вечерен час на 15 съминаче сам без да ми казва никой се прибирам към 00:00 или 1-2 ако има нещо по-интересно
![]()
нямам вечерен час. пък и да имах.. нямаше да го спазвам, щото сигурно щеше да е 22.00... никога. вече съм голяма за такива неща![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Xax az nqmam i slava bogu nikoga ne sym imala na 14 sym i se pribiram obik. kym 22.00 23.00 samo 4e vseki pyt e razli4no te mi zvynqt i az im kazvam kyde sym (pone te si mislqt 4e im kazvam istinata de ) i taka...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ами нямам ама аз сама си имам някакви граници и съображения![]()
I was born when you kissed me and I died when you left me but I live for the time you loved me !
ммм и аз нямам вечерен час смисал ....аз и не се прибирам касно де щото напрау издивявам ванка и ми писва и се прибирам шото ня кво да пра ... иначе ако има нещо сео баждам на наще да ги излажа каде съм и те разбра се да ми повярват и з да ми кажат кога да се прибера ... и аз да закаснея с около 30 -40 мин ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
I az sum kato tebПървоначално написано от Whisskas
)
Toest nqmam....ve4e dori ne zvanat da pitat ko praq i koga she si idfam lqgat si i koga si doida togaa![]()
Mr. SexyBoy is coming to FucK YoU
Ами вечерен час..не са ми казвали да се прибирам към 10.00 примерно,но попринцип седа навън до към 23.00 часа.А ако примерно няма да спа в нас се обаждам на майка ми да не се притеснява и така
![]()
Хех,ми аз съм на 14 и ако се прибера в или преди 10,нямам проблеми-никакъв интерес.Ако се прибера след 10-"Къде беше?"-"Ми на вън с една приятелка".Добре,айде лека нощ![]()
Хич не ме вълнува в колко ще се прибера-само да съм се обадила,ако ще е след 10 и 30.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
mi zavisi ako sam si v mahalata do 12 nqkade ako ne po rano kam 10 i 30
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Моя е 20:30 кво да правя тъпо ама...