- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- KAKVO MISLITE?
KAK 6TEREAGIRA6 AKOMAIKA TI/BA6TA TI IMA VR1ZKA S TVOI VR1SNIK?
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
УЗАСНО!!!!!!!!!!!!Това ще е много гадно!![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
Po dobre da ne si predstavqm...6toto vijdam mnogo kruv,lineika i policiq...a az bqgam![]()
![]()
![]()
![]()
6te pobesneq a togava nikoi da ne mi e nasre6ta![]()
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Nz kvo shte napravq,no opredeleno mnogo shte se razocharovam...nai-veche ot nashte![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Незнам какво ще направя когато имам да правя нещо го решавам на момента amа няма да е приятно..
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Тва е ужасно!!!!!незнам ко щеше да стане но на всяка цена щях да ги спра! ужас по добре да не мисля
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
бе нещо ме съмнява тази възможност. все пак майка ми и баща ми са на по 45 години, а и не са чак толкова богати, че да излизат с мой връстници... но ако предположим, че стане нещо такова... ми не знам - най-вероятно ще се ужася!
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Що пък, ако е хубавичкаНе знам как ще реагирам, безразлично ми е
![]()
хахахаахаЩо пък, ако е хубавичкауби ме
![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Някой май е гледал онова предаване по Нова - На твое място....аммм относно моите родители....щом се забавляват и се чувстват щастливи няма лошо, а и не съм аз човека, който да ги съди!![]()
еми незнам,но едно е сигуно-ще бъда много разочарована от родителите си...
Ами сори но майка ми е нормална. И все пак ако се случи ще и пребия гаджето![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Да е брато и аз така мисля ако е хубава нищо лошо нема я треснем и азПървоначално написано от Novkov
![]()
Не е възможно да се случи просто![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
OMG hayXhyAXhayxhYAHXyAXhYAXhayx parvo shi izpadna v izteri4n smqh ... posle xhNAYxhyxhYAX shi ubiq mrasnata ku4ka/ku4ak !!!!
xahyxhyaXyaX
Krasotata shte spasi sveta,no dakato majete sashtestvuvat,si4ki sme obre4eni!
am tva e prosto nevyzmojno,no ako se slu4i roditelite mi da mu mislqt 6tot jivota 6a im vgor4a s tva,postoqnno 6e im go natqkvam,a vrystnika 6a go hvana i 6a go otrepa ot boi i nalivki.
Няма да позволя този човек да ми налага каквото и да е било повече, защото явно е или изкуфял, или по-незрял от мен.
to biva i tva da napravat i she e varha!neznam napravo ne mi se misli!da si hvanat niakav lubovnik da ama chak niakoi moi vrastnik.......ujas........
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
tvaaa e nevyzmojno da se polu4i pri men,govorila sum si s maika mi dali bi imala vruzka s po mlad muj,prosto ei taka hipoteti4no,i tq kaza"OOO ne,deca za otglejdane ne mi trqbvat,imam si dve,dostatu4no sa!"
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..
ujas!
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!