- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Алкохолна злоупотреба и последица ама наживо
Ските кво представление засне брат ми http://asdfghqwerty.data.bg/Piqnici.ASF
Аз по гадно нещо не бях гледал![]()
2т. системно
Гледайте го с БС плейър.
2т. системно
Това съм го гледъл
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Каде го гледа бе бате?Тва са на брат ми приятелките - в главната роля - Алекс - гадже на брат ми
, тази която я държи се казва Криси, мъненкото е Ивета.
2т. системно
abe prostotii.kuv mu e smisala na toq tup zapis?![]()
Amayo, не съм го теглил и няма да го тегля, защото знам, че е нещо доста жалко.
Абе само на мен ли не ми се отваря линка![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Бате уникално е, не знаеш кво изпускаш.Първоначално написано от Psycho Realm
![]()
2т. системно
Hehe, е да видиме тогава...Първоначално написано от Amayo
Ама че ненормален клип, ама тоя дето го е снимал е много зле - да се подиграва на хората.
11 tochka deaktiven profil.
Hehe, тия малолетните, то не са викове, писъци, fuck it, поне доста им се посмях, наистина са жалки.
Тва в кой квартал се развива?
Зоната на здрача- Зона б5. А кво да не се подиграва такоа и на театър не дават, то на тая не и е за първи път, братми вика че са я водили в изтрезвителното и преди тва иначе аз я познавам готно момиче е и уж свясно докат не се е наджаскала.
![]()
2т. системно
Гадно е защото се показва пред цяла България.
11 tochka deaktiven profil.
Това не е нищо бил съм свидетел на по "груби" сцени. Едно момче беше изпило половин бутилка водка - на ексСлед това падна на земята и започна да повръща - къде върху себе си, къде на земята ..малко хора бяхме читави, та едни момчета отидоха да му вземат кафе - в 10 през ноща
И двама го пренесохме, обаче беше много зле, едвам ходеше, гадна сцена.
WE'RE NOT LEADING
На колко години е тая... има ли 14 поне? Грозна картинаДаже не е смешно - гадно е.
![]()
След като не й е за първи път, трябва да й се "помогне". Толкова малка и да се напива така...
хахаха яко ташак ама хак да и е на тая пикла , като е толкова малка и се цепи така и те толквоа тъпа нека я гледа цяла българия, а теа приятелките и са пълните улигофренки ПФА
Божее. колко мъка има по тоя свят БОЖЕЕЕ
bah mama mu taq devoika pie pove4e ot men be.............
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
виждала сам хора които да били доста по зле ...но не мисля че тва да се напиеш до такава степен е героиство ....тва си пълна простотия !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....