- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Конкурс
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Желаете ли пак да има "конкурс за красота"? Пращате снимки (засега девойките, че повече ме вълнуват, после може и с младежи), след което аз ги слагам в нова тема и всеки може да гладува за вас. Всичко ще има определен период на валидност.
Девойките могат да дадат ЕДНА снимка (по желание и още нещо) на bulgarche_to@abv.bg
краен срок за изпращане - 20.08.2006 г 22:00 часа. Важи датата на пощенското клеймо

Ще бъде интересно. (дано да е и оспорвано)
Дано, ама ще е и зорПървоначално написано от WILD__BOY
Само ще помоля за търпение и нерви

az sam za ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Обаче само потребители трябва да гласуват /регистрирани/ и дори да има минимални мнения, за да не се получи така, че някой да се регистрира 20 пъти и да гласува за себе си.
Ако смята че така е редно да победи...нека го направи. Не мисля че ще има засегнати ако не са на първо място. Има победители има и победени. "Важно е участието" (незнам кой цитирам, но се води идея/мисъл на олимпийските игри както и "по-силно, по-високо, по-далече, по-бързо" (не цитирах правилно второто))Първоначално написано от `Death`Whore`
Айде млъквам че се разплямпах
Аз съм абсолютно против,така може да бъде наскърбено някое момиче и от което да си създаде комплекси,че е грозна или тем подобни,не мисля че трябва да има такива теми за сравнения на потребители по красота,интелектуалност или,каквото и да е било друго нещо.
против.
правени са адски много такива конкурси, и всеки един от тези, които помня, е завършвал със скандал между потребителите.винаги ще има хора, които ще се регват по 100 пъти или ще викат приятели да гласуват за тях
е, но разбира се, всички мъже ще са за - да гледат снимки на момичета, коя от коя по-перверзна и разголена, с цел естествено да събере повече гласове
Е че как. Ако си покажеш пиърсинга на цицата ще гласувам за теб.Първоначално написано от fake
11 tochka deaktiven profil.
Не мислих,че съм момиче,но щом така смяташ така да бъде.Първоначално написано от fake

дуре де, с малки изключенияПървоначално написано от maldini

Е незнам, то от вас зависи. Аз можа и без да питам да ви посъбера снимките, макар че тогава...май ще е доста по-нагорещена обстановката
прави кфот искаш, половината форум ще те намрази ако го направиш без да питаш
и мен да не си посмял да ме пипаш, не участвам в подобни мероприятия
Споко бе, не съм хукнал да го правя. То тука недей гледа, че пишат че са съгласни. Засега ням заявено участие => май няма да има нищо (поне засега)Първоначално написано от fake
абе фсъщност реших, че не ми дреме.няма да участвам-така че ако има конкурс, просто много ще се хиля на путките дето ще гласуват по 20 пъти за себе си

Аз смятам че е редно да гласуват хора от 100 мнения нагоре така ще е най редно ... да не гласуват някви за себе си ...Първоначално написано от fake
няма как да се направи така
Такива конкурси е имало много, и всички завършваха катастрофално...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Еми много е просто - няма да се прави анкета. Юзерите ще пишат в мненията си за кой гласуват и ще се броят гласовете само на регистрираните потребители.
Само, че смисъл точно никакъв не виждам във въпросното начинание, единствено ще всее раздори!

Mnogo losho ste nastroeni kym ideqta , smqtam che shte byde zabavno i shte ima mnogo smqh i siiri estestvenoUchastvala sym v takova miropriqtie e na jivo de i beshe golqmo shou i ne sym uchastvala s ideqta da stana 1va imah si favoritka , no tuk tova shte e interesnoto che momichencata shte se hvashat za kosite prez monitora ako e vazmojno
Ta az sym ZA
Neka da pogledame malko zlobaaaa
Да, няма да е на анкета и ще гласуват само хора регистрирани преди пускането на таз тема. Ще се броят гласовете един по един.

И аз съм за...
Та кога пускаш темата?

Ми яко ще е, ама кви снимки да пусна като съм руса, или преди тва
Неподходящ размер на снимка в подпис!