- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- grindcore?
Някой от вас слушал ли е grindcore Какво ви е мнението за този стил в метъла? А ако някой го чуват за пръв път ето ви линкче към една песничка
Клик
ШАРЕНИЯ ^^
Grindcore: риташ 2 казана, взимаш 2 прасета да грухтят покрай теб, а ти си дереш гърлото с всички сили![]()
Първоначално написано от Анонимко
qko opisnie
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham
хахаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Епа има хора в тоя форум които знаят само Heavy Metal![]()
ШАРЕНИЯ ^^
I like my grindcore grindcore grindcore
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
К`ва е тая глупост. Нито мелодия няма нито нищо. Някъв през цялата песен ми вика "ЯЯЯЯЯЯЯЯаааааал яааал". Тя дори оная песен "три катъра" беше по-смислена. Дайте да се чуе нещо по-качествено.
11 tochka deaktiven profil.
Абе к`ви са тез` глупости дет`нямат нищо общо с музиката?
И с техното е така, даже то е много по-немузикално. Какво дзяете?
Всъшност ако музиката не те побърква /въпросът е дали малко или много/, не е качествена. Музиката, която се понася леко и е само фон, всъщност не е музика, а просто звуци.
Е значи техното е музиа така ли? Мен чалгата най-много ме побърква докато я слушам. Значи тя е най-качествената музика? Така ли?Първоначално написано от `Death`Whore`
Пхаха, подкрепям. И габбата(хардкор техно... ъъъъ, не знам кфа е разликата бтв...) ще прибавя само.Първоначално написано от Whisskas
Имах предвид друго, Мошно.
Е, кфо да направя, че съм смотана.Първоначално написано от Whisskas
Мерси за просветлението
![]()
Ето ви последното ми парче. Бях леко побеснял и реших да правя музика
Клик
к'во мислите![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Ем' да, така е. Ако си идиот ще се кефиш нещо, по погрешка наречено "музика", да ти смазва мозъчните клеткиПървоначално написано от Whisskas
![]()
Anal Cunt - Side A.. айде, блъскайте си главите в стената.
Абре, момче, оти ми твърдиш, че Анал Кънт са грайндкор?! Я земи се позапознай малко па после ми говори глупости.
ne me naradva![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
А к'во са според тебе!?Първоначално написано от Анонимко
ШАРЕНИЯ ^^
Да твърдя? Къде?!Първоначално написано от Анонимко
Не бе... Поп са![]()
Да слушам core и ми харесва, какъвто и да е... metalcore, hardcore, grindcore. LostDemon` а на кой е песента, която си дал.
Не съм слушала и не изгарям да го слушам.Не харесвам метъла,като стил в музиката!
sorry dosega si misleh 4e nqma po-hard muzika koqto da ne moga da slu6am ama tva ne e nikva muzika 4esno predpo4itam black/death metalpred tva
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....