.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    За Киселото Мляко и Солта
    Guest

НямаТиКажаПук

Абе да питам като имам пъпки и намажа с кисело мляко и сол дали става нещо а и колко мляко и сол трябва да сложа ?

Развиваш една кофичка кисело мляко (400гр) със килограм сол. И после от тва си мажеш.

Супер фен Аватара на maybelline
    Пъпките могат да се премахнат много лесно с хума.Евтина е и се продава във всяка аптека,а подобрение има още на следващия ден,стига да не си чоплиш пъпките след като започнеш да се мажеш с хумата.Ако продължиш така,след седмица най-късно няма да се познаеш

fUcKiNgDoG
    Guest
    Благодаря и на двамата за отговорите
    а само да питам maybelline горе долу колко пари струва колко мл ли е и хума ли се казва? примерно кат отида в аптеката и кажа даи ми една хума ве еиии и ще ми дадът ли точно това което каза ти

Guest
    da kazva si se huma ima razli4ni marki,no ogromna razlika nqma m/u tqh spored men!Ta tq e na prah v edin paket,ot zad na opakovkata moje6 da pogledne6 kak se pravqt razni maski,az li4no sum q smesvala samo s jaltuka na qize i dostatu4no ot humata 4e da stane gusta,ta taq smes stava kakto za lize taka i za kosa! Probvai,ne e lo6a ideqta!

Guest
    P.S. zenata i e okolo 1-2lvne vqrvam da e pove4e evtina e i efikasna!
    Otgovorih ti vmesto maybeline!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Наистина с хума става има специални маски аз ползвам такава.Има за различни кожи и за различни проблеми ама наистина е много ефикасно.Разбирасе трябва да мине малко време за да подейства хубаво де да не си мислиш че след 4 дена и хоп ще изчезнат ама ако я ползваш упорито поне месец мисля че ще има доста добър ефект.
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Да,казва се хума.Тази,която аз ползвам е в картонен пакет(малък) и е на прах.Струва към 30 стотинки(в София).Като я вземеш на самия пакет има упътване да се смеси с вода и как се използва.Преди да си намажеш лицето със сместа,предупреди хората у вас,иначе рискуваш да докараш инфаркт на някойПросто лицето ти ще е като намазано със зеленикава кал.Но важното е че действа.Прави си маската сутрин и вечер(преди лягане).

А,да,забравих да добавя - няма нужда да си взимаш много пакетчета наведнъж.Аз ползвам хумата всеки ден вече няколко седмици,а още съм с първия пакет!

Guest
    Oriflame

Emi nai vajnoto e da si mie6 liceto ili tqloto kydeto sa pypkite wseki den...az imah edin zapun ot aptekata(evtin) s koito vsi4ko iz4ezna...i posle edin losion i si gotov/a :P

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Пъпките могат да се премахнат много лесно с хума.Евтина е и се продава във всяка аптека,а подобрение има още на следващия ден,стига да не си чоплиш пъпките след като започнеш да се мажеш с хумата.Ако продължиш така,след седмица най-късно няма да се познаеш

Хумата помага за изчистването на лицето. Предполагам, че и за пъпки, но аз лично ти препоръчвам силициов спирт за лице. 2 на 100.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Защо пишеш темата в раздел "Любов"???Да не би да си влюбен в пъпките си???
    Non, je ne regrette rien.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си