Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
Ох аз се чудя на акъла на някои страдате за момичета/момчета добре за това съм съгласна всеки страда,но чак да извършвате лудост като тва да се самоубивате не мога да го разбера.Господ ви е дал ръце крака всичко нищо да не ви липсва а вие не оценявате това което имате и искате да сложите край на живота си.Ами знаете ли колко бедни и осакатени хора има които искат да си върнат предишния начин на живот,знаете ли колко хора има които искат да бъдат на вашето място.Казвам тези работи за да ви подтикна към това че вие трябва първо да се научите да цените това което имате за да продължите да се борите за това което желаете да спечелите.Но ето тук ти правиш точно обратното бориш се за някакво момиче,което те разбирам че го обичаш но ето заради нея искаш да се мяташ под кола.И какво ще постигнеш с това най-много да се осакатиш и не само тя да не те погледне ами и никое друго момиче,защото вече в днешно време като гледам основното нещо което се гледа е визията...

Относно твоя проблем така и не разбрах защо не може да бъдете заедно(не сте в един и същ град ли не те харесва или обича ли?)И не извършвай неща за които после ще съжаляваш цял живот бъди благодарен за това което имаш за да получаваш още занапред.Не пренебрегвай ценности които притежаваш докато се бориш да получиш нови(смятам че тя за тебе е ценност затова го казвам0Успех и се надявам да се вслушаш в съвета ми!
Много умно и точно мнение.Послушай го