.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: te4e mi ve4e mesec

te4e mi ve4e mesec

ot edin mesec sam nerazpolojena i nz kvo da pravq to se znae na lekar trqbva da se hodi,...ama nz na kvo se dalji tva 1 mesec e mnogo vreme,na nqkoe momi4e slu4valo li mu se e ne6to takova

Голям фен
    Ще се повтроя НО ВЕДНАГА ТИЧАЙ ПРИ ГИНЕКОЛОГ!На мене не ми се е случвало най-много 11 дни ...ама цял месец
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Мега фен
    За 20-ти път казвам - ако менструацията е повече от 7, най-много 8 дни, дори момичето да има такава отскоро, това е ненормално и трябва да се посети гинеколог!

Това е много неприятно - получава от хормонален дисбаланс....не че искам да те плаша, ама е опасно за живота, защото губиш доста кръв - отивай бързо при лекар, ако може да оправи нещата навреме, щото иначе следват болници...преливания а кръв и т.н.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    И що си чакала до сега мамка му? Трябвало е преди бая време да отидеш!!!! Заминавай веднага О.о

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на мен дълги години ми беше така-ако не пиех хапчета изобщо не ми спираше.Отначало го отдадоха на липсата на движение,после на хормонален дисбаланс,а накрая кистозен яйчник.За това директно на лекар.Ужасто е знам-а аз бях така не 1 месец,а 2-3 години.Пиех примолут-нор 1 месец,после 2-3 месеца беше ок и пак се почваше.За това не питай нас,а върви се прегледай!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от vesitu
    Това е много неприятно - получава от хормонален дисбаланс....не че искам да те плаша, ама е опасно за живота, защото губиш доста кръв - отивай бързо при лекар, ако може да оправи нещата навреме, щото иначе следват болници...преливания а кръв и т.н.
    Аз бях така с години и кръв не са ми преливали-просто ядях много,от което напълнях,но по този начин си наваксвах загубата.не стряскай момичето-от хормините е сигурно,но чак до смърт няма да доведе!

ами то понякога хората имат нужда да ги стреснат - може да се умре, защото губи много кръв и не ако предприеме нищо последтвията наистина може да са плачевни!Не трябва да се чака до последния момент,за да се отиде на лекар или да се предприеме нещо!

Град
    plovdiv
    Мале един месец.Не ми се е случвало и дано да не ми се случва

What?

Момиче веднага на лекар!!!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    Свищов
    Стига сте я шашкали-аз съм била така в продължение на години и сега спра ли противозачатъчните е същата работа.При мен както казах е от кисти.Да отиде на лекар-да,явно има проблем.Ама няма да умре.мила сега се сетих пий Циклонорм на доктор Тошков.3 пъти на ден по 2 хапчета.това са билки и не вредят.но на лекар отиди задължително!

Супер фен Аватара на maybelline
    Веднъж ми траеше 2 седмици,но капеше по толкова малко,че дори не ми трябваха обикновени превръзки,само ежедневните ми стигаха.Оттогава не съм имала никакъв проблем с цикъла.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Idi na genekolg vednaga kfo o6te 4aka6.....
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ама ти акъл имаш ли бе момиче,как ше чакаш 1 месец,я да тичаш при гинеколог !
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    hemoglobinut ti 6te spadne, 6te se po4uvstva6 otpadnala i ako ne vzema6 merki natam e star6o. sigurno 6te ti dadat lekarstva i vitamin c. spokoino 6te se opravi6,ne se pritesnqvai prosto otidi na lekar vuzmojno nai-burzo.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

touch it
    Guest

:(

не на мен най много 14 дни ми е било и то мнооого обилно
    по добре отивай на лекар..че така губиш много кръв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си