Първоначално написано от
Анонимко
Та значи отивам си аз на един купон с няколко френда.Единия ми казва че щяло да стане много яко.Аз го питам защо и той ми вика ще видиш.И така като дойдохме ни посрещнаха няколко момичета,които ни поканиха да седнем близо до тях.Едната започна да си спуска ръката към пениса ми (момичетата бяха на около 13-14 год.)и ме подкани да идем в другата стая.Там тя се доближи до мене и бавно започна да разкопчаава панталона мии за почна да ми прави свирки,доста умело при това.Аз и казах че не искам,тя ми вика "а секс искаш ли?'' и аз и викам че нямам нищо против стига да е с гаджето ми но това момиче не се отказваше.Отиде до другата стая и каза на приятелката си че имала проблем и тогава дойдоха двете и ме приковаха на земята.Тогава а реших че няма къде да ходя и си направихме тройка.Аз лижех на едната докато чуках другата а двете се целуваха беше много готино!Та въпороса ми е какви са тия малки к*чки и може ли да са забременяли зашото чуках и двете(аа много беше яко!) без презерватив,ама те ми казаха че са взели мерки.