- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли станали гадже с по-тъмно момче
Притеснява ме фактът че съм малко по черен от другите. Може би имам 5-10 бани по рождение и незнам дали момичетата биха ме харесали. Имал съм 2-3 гаджета , но на последък от около година си нямам приятелка и се чудя дали не се дължи на този факт. Вие как мислите? Харесват ли ви Малко по-тъмните момчета![]()
само едно ще ти кажа - е двамата ми най-добри приятли са по-чернички. единия си е баш негър, даже.![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ako ne si ciganini i vs znaqt tova, problema ti ne e v tva.Iskam da kaja 4e li4noo az ne ponasqm ciganite, o6te pove4e da stava vupros za lubov m/u men i ciganin.Zamisli se dali nqma6 drug defekt.Kato naprimer:da si nadut, da se durji6 tupo kum momi4etata...
Хах нищо общо нямам със циганите и всички го знаят. Иначе просто аз не съм опитвал да предложа на момичето. И се опасявам че това ми става нещо като комплекс . Докато говоря с момиче и си мисля дали тя ще ме хареса. Дали няма да и допадна защото съм малко по-тъмен от другите и така![]()
Vsi4ki mom4eta koito sym haresvala do sega sa 4erni4ki.Mnogo gi haresvam 4erni4kite mnogo sa mi sladki i simpati4ni...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ne si li ciganin tursi problema drugade :P est,4e e qko se hodi s mom4eta leko po.... tumni4ki :P,no i drugite ne sa za izhvurlqne...see 1
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Е значи няма от какво да се притеснявам . Исках да чуя отговорите на Няколко непознати момичета и виждам че нямат нищо против по черничките момчетаБлагодаря ви на всички
![]()
Nqma problemi : ) : ) : )Sega znaesh,4e nqmame nishto protiv :PПървоначално написано от Анонимко
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Оо разбира се че не е проблем.Те хората цяло лято се трепят за да имат шоколадов тен,пък ти си го имаш![]()
tenut e poslednoto ne6to koeto bi ti popre4ilo da si ima6 priqtelka spored men taka 4e ne ixpadai v kompleksi ami deistvai![]()
Няма място за притеснение. Трябва да си се радваш и дори да имаш самочувствие. Всички момичета си падаме по по-шоколадови момчета.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
az li4no ne za6toto mnogo gi mrazq 4ao a i sa dosta gnusni
mi da hodila sum s takova mom4e i mnogo be6e sladko
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Спокойно, аз си падам по мургавичките, много са сладки![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe ako ne e ciganin ili negar ( ne 4e imam ne6to protiv negrite, no da si bql kato snqg i da se hvane6 s negar... malko 6te e sme6no) moje da se hvane6 s nego, ni6to4e E MURGAV, golqma rabota.
Negrite Rulzzz !!!!( ne sam edin ot tqh prosto me kefat )
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
NE zavisi ot cveta NA KOJATA , no ako mqzah na mangal... tagava ima i veroqtnost da izliza6 samo s mangalki..., no ne vqrvam. Ne se pritesnqvai ne e zaradi cveta na kojata - ima si duga prichina
повярвай ми,не е това че нямаш гадже защото си по черен.Момчето което харесвах също беше по тъмничко но това не ми попречи.Явно е нещо в държанието ти...нз.Аз бих тръгнала с по-мургаво момче![]()
Еми като бях по-малка.. Преди много лета имах връзка с такъв човек. Мислех си, че съм влюбена. Не знам дали е било така, но така или иначе баща ми ме разобеди на бързоСега си имам приятел.. И си казвам, че ми е първия приятел, понеже за мене онова преди 3 години някъде не беше нищожничко харесване в сравнение с това.
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
az bih tragnala s takaf s golqm kef![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Спокс!Ходила съм с момче,което беше с по-тъмна кожа(не беше циганин) ама характера му се оказа тъп,но това е др въпрос...Първоначално написано от Анонимко
xaxax ne haresvam tymnite ...a pyk ako sa cigani ...![]()
![]()
![]()