.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен

Хайдук Кула - ЦСКА

Довечера е мачът Хайдук Кула - ЦСКА от 21:30 ще го дават пряко по Нова Телевизия!Да им пожелаем успех и дано този път не се получат фалове като 0:0

Guest
    abe.....kakvoto i da im pojelava6...ima otbori koito sa obre4eni da sa veliki.takyv e LEVSKI!!!! neka ne govorim za jalki kartinki ot sorta na cska ili tam kakto se kazva tova mijavo nepristoino za selskite grupi otbor4e.neka se radvame za VELIKIQT SIN OTBOR!!!POKLON PRED U4ASTNIKA V 6AMPIONSKATA LIGA, POKLON PRED LEVSKI!!!!! a za haiduk....te 6te otstranqt onova otbor4e deto mu zabravih imeto. USPEH SINI 6AMPIONI!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe.....kakvoto i da im pojelava6...ima otbori koito sa obre4eni da sa veliki.takyv e LEVSKI!!!! neka ne govorim za jalki kartinki ot sorta na cska ili tam kakto se kazva tova mijavo nepristoino za selskite grupi otbor4e.neka se radvame za VELIKIQT SIN OTBOR!!!POKLON PRED U4ASTNIKA V 6AMPIONSKATA LIGA, POKLON PRED LEVSKI!!!!! a za haiduk....te 6te otstranqt onova otbor4e deto mu zabravih imeto. USPEH SINI 6AMPIONI!!!!!
    Ще се въздържа от мнение.

Guest
    to...takak e.kogato faktite govorqt.....nqma kakvo da kajat 4orbarite.hubavo e 4e mal4ite.tova e znak 4e zapo4vate nai-setne da si priemate sadbata.ti si dobro 4orbar4e.trqikai si.taka e redno.glupavite 4orbari biha opliuli SINQTA LAVINA. no...radvam se 4e ti ne si ot tqh.o6te pove4e 6te se radvam ako vidi6 istinata i doide6 v sektor "b". SAMO LEVSKI!!!

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Изобщо не ме грее тоя мач, да става квото ще.Важното е че ЛЕВСКИ е в Лигата и България е синя.Навсякъде са празненства а чорбарите са 2 метра под земята

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    ех и говедата се изказаха велики отбори отстранихте вие Киево,Сиони,а на нас ни се паднаха тогавашните шампиони Ливърпул.Пак сте много велики бре

Цитирай Първоначално написано от maldini
    ех и говедата се изказаха велики отбори отстранихте вие Киево,Сиони,а на нас ни се паднаха тогавашните шампиони Ливърпул.Пак сте много велики бре
    Мда,бе мани Иначе тая вечер и аз ще стискам палци за ЦСКА \/

Голям фен
    E не мога да повярвам как се излагаме.Вече испуснахме минимум 5 шанса.Ебати.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от adi_crazy
    Изобщо не ме грее тоя мач, да става квото ще.Важното е че ЛЕВСКИ е в Лигата и България е синя.Навсякъде са празненства а чорбарите са 2 метра под земята
    Оооох как чакам мача ЛЕВСКИ-ЧЕЛСИИИИ !Да видим тогава как АНГЛИЙСКАТА синя лавина ше отнесе шушоните на Левски...Ама хубава групичка уцели Левски,а? =D> =D> =D>

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Ууууууууууу Ега Паднетееееееееее чоеби скапанииии колко сте гзлееее колко сте злее ебаси смешния гол ахахахаха тпааци ще им пожелая успеха да паднат ууууууууууууу!!!!!!!!!!!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    \/
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    Цитирай Първоначално написано от midian
    Оооох как чакам мача ЛЕВСКИ-ЧЕЛСИИИИ !Да видим тогава как АНГЛИЙСКАТА синя лавина ше отнесе шушоните на Левски...Ама хубава групичка уцели Левски,а? =D> =D> =D>
    шшшшшт тихо
    за мене групата е перфектна, вие даже като и в УЕФА няма да играете си замълчи

Голям фен
    Олеее олееее олееее олееееееее!1:1!!!

Фен Аватара на adi_crazy
    Град
    само ЛЕВСКИ обичаме те
    УаУ не съм очаквала такъв поход от чорбата, 1:1 с Хайдук-не може да бъде!Класират се за 3-ти предварителен кръг на УЕФА

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Малееее.. как отървахме резила.. просто не мога да повярвам...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Ууууууууууу Ега Паднетееееееееее чоеби скапанииии колко сте гзлееее колко сте злее ебаси смешния гол ахахахаха тпааци ще им пожелая успеха да паднат ууууууууууууу!!!!!!!!!!!
    Ти явно толкова си гледала мача... гола си беше много красив и неспасяем

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cS_LaMeRkA
    Умри бе

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    ЦСКА играха много слабо. Ако продължават така не ги чака нищо добро.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Е вярно,че играхме много слабо,нос е надявам че ще се стегнем и ще покажем какво наистина можем,защото това вчера не беше ЦСКА...но поне вкарахме гОл...поне това можехме да направим.Занапред се надявам да няма повече такива излагации.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Стига си се радвал на чуждото нещастие.
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен Аватара на Ziezi
    Пфууу,толкова бяхме зле,че ме беше срам да гледам....Дано тоя капут Марков да го изгонят...А колкото до Левски-браво,класираха се заслужено,ама късметът свърши...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Фен
    Град
    blagoevgrad
    sq ne se obijdaite ama igrata be6e palna tragediq ii kolkoto da ne sam za cska se iskefih 4e im vkarahte gol na tez selqci 6te6e da e sramota cska da padnat.....ama dano si opravqt igrata 4e she e stra6nooooo
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от FiSoLiNka
    sq ne se obijdaite ama igrata be6e palna tragediq ii kolkoto da ne sam za cska se iskefih 4e im vkarahte gol na tez selqci 6te6e da e sramota cska da padnat.....ama dano si opravqt igrata 4e she e stra6nooooo
    Ще се оправим..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си