- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хайдук Кула - ЦСКА
Довечера е мачът Хайдук Кула - ЦСКА от 21:30 ще го дават пряко по Нова Телевизия!Да им пожелаем успех и дано този път не се получат фалове като 0:0![]()
abe.....kakvoto i da im pojelava6...ima otbori koito sa obre4eni da sa veliki.takyv e LEVSKI!!!! neka ne govorim za jalki kartinki ot sorta na cska ili tam kakto se kazva tova mijavo nepristoino za selskite grupi otbor4e.neka se radvame za VELIKIQT SIN OTBOR!!!POKLON PRED U4ASTNIKA V 6AMPIONSKATA LIGA, POKLON PRED LEVSKI!!!!! a za haiduk....te 6te otstranqt onova otbor4e deto mu zabravih imeto. USPEH SINI 6AMPIONI!!!!!
Ще се въздържа от мнение.Първоначално написано от Анонимко
to...takak e.kogato faktite govorqt.....nqma kakvo da kajat 4orbarite.hubavo e 4e mal4ite.tova e znak 4e zapo4vate nai-setne da si priemate sadbata.ti si dobro 4orbar4e.trqikai si.taka e redno.glupavite 4orbari biha opliuli SINQTA LAVINA. no...radvam se 4e ti ne si ot tqh.o6te pove4e 6te se radvam ako vidi6 istinata i doide6 v sektor "b". SAMO LEVSKI!!!
Изобщо не ме грее тоя мач, да става квото ще.Важното е че ЛЕВСКИ е в Лигата и България е синя.Навсякъде са празненства а чорбарите са 2 метра под земята
ех и говедата се изказаха велики отбори отстранихте вие Киево,Сиони,а на нас ни се паднаха тогавашните шампиони Ливърпул.Пак сте много велики бре
Мда,бе маниПървоначално написано от maldini
Иначе тая вечер и аз ще стискам палци за ЦСКА \
/
![]()
E не мога да повярвам как се излагаме.Вече испуснахме минимум 5 шанса.Ебати.
Оооох как чакам мача ЛЕВСКИ-ЧЕЛСИИИИПървоначално написано от adi_crazy
!Да видим тогава как АНГЛИЙСКАТА синя лавина ше отнесе шушоните на Левски...Ама хубава групичка уцели Левски,а? =D> =D> =D>
![]()
![]()
УууууууууууЕга Паднетееееееееее чоеби скапанииии колко сте гзлееее колко сте злее ебаси смешния гол ахахахаха тпааци ще им пожелая успеха да паднат ууууууууууууу!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Първоначално написано от adi_crazy
\
/
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
шшшшшт тихоПървоначално написано от midian
за мене групата е перфектна, вие даже като и в УЕФА няма да играете си замълчи
Олеее олееее олееее олееееееее!1:1!!!
УаУ не съм очаквала такъв поход от чорбата, 1:1 с Хайдук-не може да бъде!Класират се за 3-ти предварителен кръг на УЕФА![]()
Малееее.. как отървахме резила.. просто не мога да повярвам...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ти явно толкова си гледала мача... гола си беше много красив и неспасяемПървоначално написано от cS_LaMeRkA
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Умри беПървоначално написано от cS_LaMeRkA
![]()
ЦСКА играха много слабо. Ако продължават така не ги чака нищо добро.![]()
Е вярно,че играхме много слабо,нос е надявам че ще се стегнем и ще покажем какво наистина можем,защото това вчера не беше ЦСКА...но поне вкарахме гОл...поне това можехме да направим.Занапред се надявам да няма повече такива излагации.Първоначално написано от p4elata_brumze
Стига си се радвал на чуждото нещастие.Първоначално написано от p4elata_brumze
11 tochka deaktiven profil.
Пфууу,толкова бяхме зле,че ме беше срам да гледам....Дано тоя капут Марков да го изгонят...А колкото до Левски-браво,класираха се заслужено,ама късметът свърши...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
sq ne se obijdaite ama igrata be6e palna tragediq ii kolkoto da ne sam za cska se iskefih 4e im vkarahte gol na tez selqci 6te6e da e sramota cska da padnat.....ama dano si opravqt igrata 4e she e![]()
![]()
![]()
stra6nooooo
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Ще се оправим..Първоначално написано от FiSoLiNka