- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mn mi e krivo zaradi pr.mi nz kakvo da pravq
am mersi na vs,koito pisaha po temata..no ne6tata mujdu nas mai priklu4ihatoi mi se obadi onq den(tu4no kogato i az se 4udeh da zvunq li)...ta mi kaza 4e iska da se vidim i az ami dobre i izlqzohme ve4erta nali..o6te kato se vidqhme ima6e spor i maluk skandal(ot moq strana kak se e napravil za koncerta i za6to ne mi e zvunql 3dni i v otgovor mi kaza a za6to trqbva da ti zvunna kakvo tolkova 4e ne sme se vidqli i 4uli )...
posle puk go pitam kvo pravi v4era i toi mi bqh na plaj ...s ba6ta mu i s nai-dobriq mu priqtel i az vika ooo na4i si po4ival i ne mi se obadi...a otgovora be6e a za6to trqbva da ti se obadq...prekalqva6 postoqnno iska6 da se vijdame nz si kvo...ta posle sednahme v edno kafe i toi zapo4na....mn me qdosa6 naposleduk..mn po4na da mi proqvqva6 harakter..nqkvi takiva...zadu6ava6 me i na men mi stana qsno kak stoqt ne6tata i samo sedq gledam v 1 to4ka i si mislq....i toi sedi sedi i vika ni6to ne kazva6..i az emi kakvo da kaja..posle puk zapo4na da mi govori kak ima mnogo vuzmojnosti da mi izneveri,no ne go e napravail...dokato e bil na po4ivka se e zasqkal s edno biv6e gadje i kak tq iskala da spi s nego i t.n....i taka sled malko mi kaza ''smqtam 4e perioda,v koito bqhme zaedno trqbva da priklu4i'' i az popitah iska6 da skusame ? i toi da i az dobre!vbesih se stanah i izlqzoh navun!posledqh malko..pouspokoih se i razmislih i si kazah neka se vurna da popitam za6to se polu4ava taka...i vurnah se nali popitah go i toi kazva nz prosto e taka..i az dobre obi4al li si me vob6te za tezi meseca dokato bqhme zaedno i toi da...a sega obi4a6 li me..no ne polu4ih otgovor a samo leko izkrivqvane na usnite v znak na nesuglasie...posle mu kazah 4e pri men vse o6te ima silni 4uvstva..no toi kaza sujalqvam i stanahme i si trugnahme....
iskam si go pakkkk
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
ima i o6te ne6to,koeto zabravih da spomena..toi popita dobre a ti za6to ne mi zvunna v tiq 3dni i az kazah ami qdosah se..be6e mi krivo..v na4aloto ne iskah da ti zvunq..posle me ubejdavaha da ti vzunna..i taka..i toi popita i dobre ako az ne bqh zvunnal 6tete li da ostavi6 ne6tata taka bez da mi zvunne6 i v pristup na qrost mu otgovorih da ..nqma6e da te potursq ...sega sujalqvam za tova,koeto sum kazala no e kusno ve4emolq vi kajete dali da govorq s nego pak dali imame 6ans ili da ne probvam vob6te
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!
Ех, миличка, не се отчайвай... Мн съжалявам, че е станало така..Просто са му изчезнали чувствата явно... Не си ти виновната. Ако имаше наистина силни чувства към теб, нямаше да се чувства притиснат и задушен. Съжалявам, мила. Не се отчайвай, има мн свестни мъже. Горе главата, мацка!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
znae6 li za6to e tozi podpis....za6toto vinagi sum bila naranqvana t.e 2 puti..no be6e dostatu4no....predniq put 1vata mi istinska lubov me zarqza,zaradi drugo momi4e..s koeto si prili4ahme ujasno mnogo na vun6en vid,no razlikata be6e v tova 4e tq be6e bezharakterna i kurventiq...a az po inatata...a sega tozi e vtoriq put..v ostanalite mi vruski e nqmalo silni 4uvstva ot moq strana i ne sum bila naranqvanaПървоначално написано от Freelander
Относно това да говориш с него - не те съветвам. Виж, може да си поприказвате уж като приятели и ако той подхване темата - тогава. А пък може неговото да е моментно състояние. И като осъзнае, че те е загубил, да иска да се върне при теб. Но остави инициативата в негови ръце. Ако все пак те обича, то той сам ще те потърси.
![]()
a ako moq priqtelka ..koqto vsu6nost e i negova dobra poznata(taka da se kaje) otide da pogovori s nego..ne za tova da se opravim..a prosto da go porazpita za 4uvstvata mu,koga e ohladnql taka kum men...za6toto tova ne e ot skoro...bqh go zabelqzala predi 2-3 sedmici pomu4ih se da govorq s nego i toi kazva6e ne gluposti ne si nabivai filmi....
По принцип не го одобрявам това с приятелите, но и това е вариант... Може да отиде и да поговори с него. Но ако искаш да си го върнеш, по-добре е ти да говориш с него лично, очи в очи. Но недей засега. Засега наистина по-добре приятелката ти да говори с него. Ако той е категоричен в решението си, те съветвам да спреш опитите. Но ако й сподели, че съжалява и т.н., може да си поговорите пак... Нз и аз![]()
![]()
Chiana mersi mn za tova 4e iska6 da mi pomogne6sega si mislq da napravq taka priqtelkata mi da pogovori s nego ei taka...ako kaje 4e nqma nikakvi 4uvstva 6te ostavq ne6tata taka i sled vreme 6te se opitam otnovo da si go vurna...nemoga da zareja vsi4ko..obi4am go
![]()
Не бъди толкова горда,защото може са стане много зле.Поеми инициативата и поговори с него на живо.Той не е прав,но какво чак толкова е станало,че едва ли не да не му се обадиш.Това е тъпо.Нали го обичаш!
awe mlada si bi im maikata na problemite
Излез с него и го попитай дали няма някакъв шанс да останете заедно,не карай никой да говори с него,по-добре го направи ти сама!
oh...v4era govorih s tova momi4e,koeto misleh da govori s nego i tq kaza,4e ne moje taka da se namesi v otno6eniqta ni,za6toto s nego ne sa dostatu4no blizki i re6ihme ne6to drugo.Da mu se obadq tezi dni i da mu kaja,4e iskam da se vidim priqtelski prosto taka...za da zapazim nqkakvi dobri otno6eniq...i za da ni e po spokoino,toi da vzeme negov priqtel,a az moq priqtelka,koito da razvedrqvat obstanovkatano nz dali tova e dobur variqnt..za6toto sno6ti se slu4i ne6to,koeto mn me obidi!Sno6ti az bqh izlqzla s nai-dobrata mi priqtelka i mom4eto,koeto ni zapozna s nego predi vreme i stoqhme v edno kafe.Po edno vreme vleze edin negov priqtel ogleda..vidq me izleze i im kaza i sled malko kolebanie vlqzoha i sednaha...vsi4kite gi poznavah,bqhme hodili zaedno po kafeta mn puti..no nikoi ot tqh ne mi se obadi..a toi samo pogledna..sre6naha ni se pogledite i sedna...(dori ne se obadi na mom4eto,koeto be6e s men..s koeto se poznavat ot malki i uj sa priqteli)po pogre6ka qvno sedna taka 4e da e s lice kum men i posle se smeniha da e strani4no na men...postoqnno poglejda6e uj nezabelejimo kum na6ata masa...a kogato pogledne6e qvno ni se presi4aha pak pogledite..za6toto az use6ath koga me gleda i instinktivno poglejdah i az(kolkoto i da se mu4eh da ne go pravq)negovite priqteli postoqnno gledaha kum nas...nz kakvo da si mislq ve4e..ima li smisul da mu se obajdam i da go tursq pri polojenie 4e se durji tolkova studeno
A kato izlizahme ot kafeto..te bqha sednali to4no na masata do stulbite..ot kkudeto nie minahme i mom4eto,koeto be6e s nas mu podade ruka i mu se obadi...i posle mi vika mn izmu4eno mi q podade taq ruka vse edno sum mu vrag...nz kakvo da pravq
![]()
kajete kak da razbiram tova 4e ne mi se obadi plsss![]()
Оффф, мила, той наистина мн тъпо се е държал... Това е поведение на някой седмокласник, ебаси. Нз може би се срамува, неловко му е, неудобно... Но не смятам, че щом сте ходили 5 месеца и вчера сте скъсали, на другия ден изобщо да не се поздравите. Това е мн глупаво от негова страна. Нз и аз на какво е признак това нещо. Аз ако бях зарязала някой и нямах чувства към него, тогава нямаше да се държа по този начин, а бих го поздравила. Ако някой мен ме беше зарязал, тогава може би бих се държала дръпнато... Ох нз нз мн е странно поведението му. Защо не пробваш да му пишеш по скайп, да си полафите, да речем. Оттам да започнеш. Ако той иска да поддържа контакти с теб, ще ти пише веднага. Нз така предполагам. Ако не ти обръща особено внимание като му пишеш, тогава по-добре да не излизаш с него. Нз, малко детинско звучи, но по-добре така лека полека да си поговорите, да опипаш почвата един вид... Защото ако изведнъж му сервираш да ходите на кафе, той може да се постресне. Нз има ги и такива хора, щом избягва да те поздравява, при положение, че 5 месеца сте имали връзка...![]()
![]()
Ако с мен се беше държал така нямаше да го потърса повече.
ohhhh hi4 ne e 7 klas...na 18 e mamka musq mu pisah....zdr..zdr ko prai6..mi ni6to opravqm se za rabota
i tva be6e
Май ще трябва да приемеш,че всичко е свършило между вас и да продължиш напред,без да се унижаваш така пред него,никой не го заслужава,той ще се прави че не те познава,а ти ще му тичаш след гъза да се сдобрявате!Първоначално написано от la_sabrosita
{P}MoHuKa{P} права сиПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Тоя е много умен...Ама хайде по темата:ами според мен той би трябвало да ти се извини,доста гадно е постъпил.Пък и да не ти се обажда вече 3 дни все едно ТОЙ има за какво да ти се сърди...Земи го з***и и ако не ти се обади въобще не си прави труда да го търсиш-не го заслужава.