- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mn mi e krivo zaradi pr.mi nz kakvo da pravq
Zdraveite!Vinagi mi se e struvalo glupavo da pi6a v razdela lubov za6toto si mi se e struvalo glupavo da iskam suveti ot hora,koito ne poznavat nito men nito pr.mi...no sega sum mn ot4aqna i re6ih da vi popitam vas za ne6to...i se nadqvam da me posuvetvate
![]()
S priqtelq mi sme zaedno 5 meseca i ne6to....predi tova ne se poznavahme i t.n no uspqh da razbera 4e e to4en,svqsten i t.n tova na stranaza sega...do sega mai ne se e slu4valo taka 4e da ne se 4uem 3dni..a da vi obqsnq za6to..na4i predi nqkolko dni az iskah da hodim na edin koncert s nego..govorihme 2-3 predi tva i toi kaza ako si namerq pokana 6te doida s vas (demek koqta kompaniq)az mu namerih pokana i 3h predi koncerta otidoh kudeto rabote6e toi i mu dadoh pokanata...a toi kaza ami sorry ama nqma da moga da doida kanen sum na imen den (makar 4e na imen den ne se kani..no kakto i da e) i az izhvur4ah bqsna navun i priqtelkite mi kazaha 4e se proviknal da si zema pokanata...i tui do sega ne mi e zvunnal...v 4ata 4aka da mu pi6a,no razbira se sled takova otno6enie kak da mu pi6ai taaka ve4e 3dni.ve4e zapo4nah da se zamislqm dali az da mu se obadq za6toto naistina go obi4am...ili da 4akam toi da zvunne a ako ne zvunne da zabrqvqm vs...vie kakvo 6te me posuvetvate
![]()
![]()
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!