Zdraveite!Vinagi mi se e struvalo glupavo da pi6a v razdela lubov za6toto si mi se e struvalo glupavo da iskam suveti ot hora,koito ne poznavat nito men nito pr.mi...no sega sum mn ot4aqna i re6ih da vi popitam vas za ne6to... i se nadqvam da me posuvetvate
S priqtelq mi sme zaedno 5 meseca i ne6to....predi tova ne se poznavahme i t.n no uspqh da razbera 4e e to4en,svqsten i t.n tova na stranaza sega...do sega mai ne se e slu4valo taka 4e da ne se 4uem 3dni..a da vi obqsnq za6to..na4i predi nqkolko dni az iskah da hodim na edin koncert s nego..govorihme 2-3 predi tva i toi kaza ako si namerq pokana 6te doida s vas (demek koqta kompaniq)az mu namerih pokana i 3h predi koncerta otidoh kudeto rabote6e toi i mu dadoh pokanata...a toi kaza ami sorry ama nqma da moga da doida kanen sum na imen den (makar 4e na imen den ne se kani..no kakto i da e) i az izhvur4ah bqsna navun i priqtelkite mi kazaha 4e se proviknal da si zema pokanata...i tui do sega ne mi e zvunnal...v 4ata 4aka da mu pi6a,no razbira se sled takova otno6enie kak da mu pi6a i taaka ve4e 3dni.ve4e zapo4nah da se zamislqm dali az da mu se obadq za6toto naistina go obi4am...ili da 4akam toi da zvunne a ako ne zvunne da zabrqvqm vs...vie kakvo 6te me posuvetvate