- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mn mi e krivo zaradi pr.mi nz kakvo da pravq
am mersi na vs,koito pisaha po temata..no ne6tata mujdu nas mai priklu4ihatoi mi se obadi onq den(tu4no kogato i az se 4udeh da zvunq li)...ta mi kaza 4e iska da se vidim i az ami dobre i izlqzohme ve4erta nali..o6te kato se vidqhme ima6e spor i maluk skandal(ot moq strana kak se e napravil za koncerta i za6to ne mi e zvunql 3dni i v otgovor mi kaza a za6to trqbva da ti zvunna kakvo tolkova 4e ne sme se vidqli i 4uli )...
posle puk go pitam kvo pravi v4era i toi mi bqh na plaj ...s ba6ta mu i s nai-dobriq mu priqtel i az vika ooo na4i si po4ival i ne mi se obadi...a otgovora be6e a za6to trqbva da ti se obadq...prekalqva6 postoqnno iska6 da se vijdame nz si kvo...ta posle sednahme v edno kafe i toi zapo4na....mn me qdosa6 naposleduk..mn po4na da mi proqvqva6 harakter..nqkvi takiva...zadu6ava6 me i na men mi stana qsno kak stoqt ne6tata i samo sedq gledam v 1 to4ka i si mislq....i toi sedi sedi i vika ni6to ne kazva6..i az emi kakvo da kaja..posle puk zapo4na da mi govori kak ima mnogo vuzmojnosti da mi izneveri,no ne go e napravail...dokato e bil na po4ivka se e zasqkal s edno biv6e gadje i kak tq iskala da spi s nego i t.n....i taka sled malko mi kaza ''smqtam 4e perioda,v koito bqhme zaedno trqbva da priklu4i'' i az popitah iska6 da skusame ? i toi da i az dobre!vbesih se stanah i izlqzoh navun!posledqh malko..pouspokoih se i razmislih i si kazah neka se vurna da popitam za6to se polu4ava taka...i vurnah se nali popitah go i toi kazva nz prosto e taka..i az dobre obi4al li si me vob6te za tezi meseca dokato bqhme zaedno i toi da...a sega obi4a6 li me..no ne polu4ih otgovor a samo leko izkrivqvane na usnite v znak na nesuglasie...posle mu kazah 4e pri men vse o6te ima silni 4uvstva..no toi kaza sujalqvam i stanahme i si trugnahme....
iskam si go pakkkk
JiVeeSh a SlEd GoDiNi nQmA Da Te Ima,SveTut sLeD tEb ShTe E Vse tAkuv,ShTe Se sMeNq EsEnTa s ChUdna ZiMa,ShTe gAsNaT ZaLeZiTe kAto KrUv,a TeBe NqMa Da Te Ima.ChaSoVnIkat Za TeB e SpRql,JiVoTat ViNagi ShTe VzIma ToVa KoeTo Ti e Dal!