Оффф, мила, той наистина мн тъпо се е държал... Това е поведение на някой седмокласник, ебаси. Нз може би се срамува, неловко му е, неудобно... Но не смятам, че щом сте ходили 5 месеца и вчера сте скъсали, на другия ден изобщо да не се поздравите. Това е мн глупаво от негова страна. Нз и аз на какво е признак това нещо. Аз ако бях зарязала някой и нямах чувства към него, тогава нямаше да се държа по този начин, а бих го поздравила. Ако някой мен ме беше зарязал, тогава може би бих се държала дръпнато... Ох нз нз мн е странно поведението му. Защо не пробваш да му пишеш по скайп, да си полафите, да речем. Оттам да започнеш. Ако той иска да поддържа контакти с теб, ще ти пише веднага. Нз така предполагам. Ако не ти обръща особено внимание като му пишеш, тогава по-добре да не излизаш с него. Нз, малко детинско звучи, но по-добре така лека полека да си поговорите, да опипаш почвата един вид... Защото ако изведнъж му сервираш да ходите на кафе, той може да се постресне. Нз има ги и такива хора, щом избягва да те поздравява, при положение, че 5 месеца сте имали връзка...