.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Ima li veroqtnost....?

Sega mnogo hora 6te me nahokat,znam go no vse pak mai stana leko fal,s priqteliq mi pravihme sex bez prezarvativ(mnogo puti e bilo taka,ne e za 1vi put ,a i sme otdavna zaedno),ta kogato toi trugna da svur6va stana fal vsi4ko se razte4e kum vlagali5teto mi tozi put,e da vzeh si du6 mih se i tn,no se pritesnqvam,ne znam spored vas ima li nqkakuv 6ans,da stane fal!?Molq bez mnoigo uprezi prosto iskam suvet!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mhm.. ima

Guest
    abe to 6tom e bez prezervativ 6ans za fal po4ti vinagi ima.ami...kakvo da ti kaja....ili idi na genekolog ili....postinor duo.dano nqma ni6to.

Guest
    Dobre ,a kakvo 6te kajete za tova 4e spermata stava neaktivna,ako poizvetree taka da se kaje??(tupo,no sum 4uvala za tova)

Град
    In Your Dreams...
    слухове... тест за бременност, постинор дуо (ако не е твърде късно де) или гинеколог! Тва е! Недей да чакаш, за да не стане твърде късно..

Guest
    mxm sigyrny sq v teb se razviva edno malko 4ove4e po dobre si napravi test za bremennost.kvo 6a kaze6?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Da .. spermatozoidite umirat byrzo no ako sa izvan vlagalishteto.. a pri teb sa vlezli i v nego.. i dori da si se izmila pak ima veroqtnost..

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    STIGA STE PUSKALI EDNI I SA6TI TAPI TEMI !!!!!!! PO DQVOLITE TOLKOZ LI E TRUDNO DA SI KUPITE PREZERVATIVI ???
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    STIGA STE PUSKALI EDNI I SA6TI TAPI TEMI !!!!!!! PO DQVOLITE TOLKOZ LI E TRUDNO DA SI KUPITE PREZERVATIVI ???
    Ти пък стига си се заяждал със всички от форума.Някои просто предпочитат да го правят без презерватив и това,че се пускат еднакви теми е вярно,но не всеки има време да седне и да прегледа целия форум дали има същата тема!
    По въпроса:Миличка,ако още не са минали 72 часа пий ПостинорДуо за всеки случай,колкото и да не е полезно все пак е по-добре.

Guest
    Има некав там шанс ама е минимален, мн трудно ще стигне до яйцеклетките... Не мисля, че си бременна все пак един тест няма да навреди btw и на мен ми се случи веднъж подобно нещо и не забременях така че easy but мен на другия ден ми дойде така че нз

Ти незнаеш ли че хората са измисли ли тия кондоми за употреба бе драга,и първото което се прави е да изпиеш хапчета против забременяване
    Shall we dance???

Мега фен
    Шансът изобщо не е минимален! Сперматозоидите имат опашчици!

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Цитирай Първоначално написано от DuDuHka
    слухове... тест за бременност, постинор дуо (ако не е твърде късно де) или гинеколог! Тва е! Недей да чакаш, за да не стане твърде късно..
    и аз съм на това мнение!!!
    така 4е не се мотай сега в сайта ами действай!

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    ами да,за съжаление има голяма вероятност да си бременна ако не е твърде късно пий постинор,а ако е-направи си тест,макар 4е това с нищо не ти помага,но поне да си сигурна...

Abe za6to vaob6te pita6 pii hap4e i si kupi prezervativi.Iaz pravq s pr si seks bez prezervativ no si piq protivoza4ata4ni nemoje6 da raz4ita6 vinagi na kasmeta si i na tapisluhove.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Има, но за пръв път и аз ще кажа, че няма нужда да се притесняваш толкова много Все пак биди по-предпазлива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си