.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Orgazam

pare89
    Guest

Orgazam

az sam s edno momi4e ot 1g no tq vse o6te ne e izpitala orgazam neznam dali vinata e v men za6toto sam bil s drugi momi4eta i te sa izpitvali orgazam s men a dosega ne e bila s drugo mom4e pomognete hora vinata v men li e ili v neq

Фен
    Град
    У Нас!
    Еми явно по трудно достига до оргазъм,съответно трябва да си по енергичен може би!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Все пак се изисква и желание от нейна страна. Ако тя не опита и к'вото и да направиш едва ли ще успееш

Фен
    Град
    Пловдив
    От орален изпитвала ли е?Ако не поработи върху оралната любов \/

budi p0 aktiwen i deen..pr0bwai razlichni p0zi i nachini..a da ne ispuskai i 0ralnata liub0w kakt0 kazaha p0-g0re
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз започнах да изпитвам оргазъм едва след 2-3 месеца секс.Така,че й дай време да посвикне.При жената е нужно да си търпелив,за де бързъш и да отделяш повече внимание.И не приемай липсата на оргазъм като кръвна обида-с времето ще се получи-споко!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    axa

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    frenska lubov... probvai trqq da se polu4i
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Град
    Pleven
    Probvaite da govorite po vreme na sex, pitai q: tuk dobre li? Kude iskash da te dokosna? Taka haresva li ti? Ili puk sledi vnimatelno reakciite i, i shtom vidish che neshto mnogo q vuzbujda se suredotochi nad nego. Osven tova procheti malko literatura otnosno erogennite zoni na jenite i nai-vajnoto: pozite, pri koito po-lesno se stimulirat opredeleni tochki. No sum sigurna, che ako q nakarash da se otpusne predi tova i da e spokoina napulno shte i e po-lesno. Pone taka mislq.
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Умния

Скъпа искаш ли да измия чиниите?
    нещо ти тече от устата
    искаш ли да ти избръсна котенцето
    2 думи ДЪХ НА МЕНТАА

Какво говорене по време на секс? има си срещи за тая работа. Все едно да пееш на масата. Да се смееш докато ядеш и такияа
    Mnogo umno! Ne si govorete, mulchete si i gadaite drugiq kakvo iska! Suvetvam vi i zvuci da ne izdavate daje,... kvo sa tva krqsuci, vikove, pushkaniq. Apeliram sichki da zapazim tishina. Tva e sex se pak! xaxa
    Blame the sin, not the sinner.

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Orgazam

Цитирай Първоначално написано от pare89
    az sam s edno momi4e ot 1g no tq vse o6te ne e izpitala orgazam neznam dali vinata e v men za6toto sam bil s drugi momi4eta i te sa izpitvali orgazam s men a dosega ne e bila s drugo mom4e pomognete hora vinata v men li e ili v neq
    mi vuzmojno e vinata da e i v dvamata ili samo edin ot vas dvamata, no 6tom kazva6 4e drugi momi4eta sa izpitvali orgazum zna4i ima6 opit i moje bi ne e vteb vinata. ili puk probvaite ne6to razli4no pri vsqko momi4e e individualno -kakvo i haresva i kakvo ne (tq na kolko e?). nadqvam se ne e frigidna... USPEH!!!

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост

=D> =D> =D> =D> =D> =D>

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз започнах да изпитвам оргазъм едва след 2-3 месеца секс.Така,че й дай време да посвикне.При жената е нужно да си търпелив,за де бързъш и да отделяш повече внимание.И не приемай липсата на оргазъм като кръвна обида-с времето ще се получи-споко!
    =D> =D> =D> =D> =D> \/ \/ =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от Умния

Скъпа искаш ли да измия чиниите?
    нещо ти тече от устата
    искаш ли да ти избръсна котенцето
    2 думи ДЪХ НА МЕНТАА

Какво говорене по време на секс? има си срещи за тая работа. Все едно да пееш на масата. Да се смееш докато ядеш и такияа
    Mnogo umno! Ne si govorete, mulchete si i gadaite drugiq kakvo iska! Suvetvam vi i zvuci da ne izdavate daje,... kvo sa tva krqsuci, vikove, pushkaniq. Apeliram sichki da zapazim tishina. Tva e sex se pak! xaxa
    umniq ama trqbva da e: "umniq"

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Guest
    spoko,mnogo momi4eta ne izpitvat orgazum,nqkoi ot 10 godini vodqt polov jivot i ne sa izpitvali.s te4enie na vremeto,kogato opoznae6 perfektno partniorkata ti ,6te znae6 kak maksimalno da e vuzbudi6 i tq su6to da izpita orgazum.uspeh!

mi pitai neq kak i haresva i koe i e po priqtno...dali obi4a byrzo ili bavno i taka natatyk...ama nedei da i go iztyrsva6 direktno 6toto nai mn da se stresne ne6to vypreki 4e ste ot edna godina zaedno bi trqbvalo dobre da se poznavate
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Orgazam

Цитирай Първоначално написано от pare89
    в нея ,в нея ...

sdw
    Guest
    G-точката помага супер много ... и се намира лесно стига да знаеш горе долу каде се намира

mnogo vajno amaa moje bi naj vajnoto da q nakara6 da e otpusnata maximalno da e sigurna v sebe si i v tebe...... zapo4ni frenskata nablegi v na4aloto pove4e naaa frenskoto iiii 6te ima rezultat... garanciq :P noo mn qsno poneeeeee gledai da izkara6 gore dolu edno poluvreme (45 min. ) i da znae6 liubovnata igra e mn vajna...
    I`m gonna make you crazy...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си