.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    {SwEeT_g1rL}
    Guest

Какво да правя...?

Миии....значи проблема ми е едно момче...с него преди излизахме,но тогава нищо не се получи...И с времето ние си станахме много добри приятели...Сега той като се върна от морето и беше се променил доста...държеше се по много различен начин и аз му казах,че е станал по-груб..И той от тогава започна да се опитва да си се държи с мен както преди...той флиртува с мен,по всичко си личи че ме харесва...но аз просто незнам какво да правя!В смисъл знам де...ама имах предвид че малко ме е страх,че ако тръгна с него после може и да си развалим всякакви отношения и дори приятели да не можем да си бъдем...А аз не искам това...
    Моля ви кажете ми какво да правя?Харесвам го...

Уф...знам че темата е тъпа ама какво да се прави...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Щом и двамата се харесвате няма смисъл да се правите че нищо не се е случило и че гледате еидн на друг само като на приятеля.Няма защо да прикривате чувствата си.Не може да знаеш какво ще се случи ако не се опиташ.Освен това е хубаво че сте били приятели,защото се предполага че го познаваш много добре,знаеш от какво се дразни,какво му харесва...ще ви е по-лесно!Колкото до това дали ще си запазите приятелството...зависи си само и единствено от вас

според мен трябва първо да решиш дали искаш да сте приятели или нещо повече. рядко след "нещо повече" можеш да останеш приятел с човека. трябва той да е много свестен, или да се примири че никога няма да има нищо с теб и тези чувства да ги обърне в приятелска насока.

винаги е хубаво когато с приятел стане нещо повече, защото малко или много вече го познаваш а и той теб. така че подхвърли на майтап нещичко и виж как ще реагира той. успех!

Мега фен Аватара на iiirish
    когато двама души се харесват не виждам нищо лошо да направят всичко възможно за да бъдат заедно. всеки трябва да търси пътя към щастието си, а когато го намери да не се отказва от него

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    когато двама души се харесват не виждам нищо лошо да направят всичко възможно за да бъдат заедно. всеки трябва да търси пътя към щастието си, а когато го намери да не се отказва от него
    =D>

Супер фен
    Тръгни с него.

Abe opitaite pyk shtom vednyj ste skysali i ste stanali dobri priateli znachi moje da stane pak...
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Супер фен Аватара на maybelline
    Тръгни с него ако искаш.Няма да си развалите отношенията,ако сте разумни и двамата.А ако момчето позволи да си развалите отношенията след евентуално скъсване,значи приятелството му толкова е струвало...

Повече от фен
    Град
    Луната
    Няма нищо лошо ако опитате отново да бъдете заедно може този път нещата да се получат и да бъдете щастливи заедно.Това че сте били приятели ще бъде само плюс към връзката ви.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Щом само го харесваш по-добре запази приятелството си. Ако чувствата ти те салеят много ама много повече тогава предприемай нещо. Ти сама знаеш какво чувстваш. Късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: Какво да правя...?

Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_g1rL}
    Миии....значи проблема ми е едно момче...с него преди излизахме,но тогава нищо не се получи...И с времето ние си станахме много добри приятели...Сега той като се върна от морето и беше се променил доста...държеше се по много различен начин и аз му казах,че е станал по-груб..И той от тогава започна да се опитва да си се държи с мен както преди...той флиртува с мен,по всичко си личи че ме харесва...но аз просто незнам какво да правя!В смисъл знам де...ама имах предвид че малко ме е страх,че ако тръгна с него после може и да си развалим всякакви отношения и дори приятели да не можем да си бъдем...А аз не искам това...
    Моля ви кажете ми какво да правя?Харесвам го...

Уф...знам че темата е тъпа ама какво да се прави...
    Tragvash s nego ,ako se polu4i super -> ako ne se polu4i kasate i tva e...
    kvo tolkova...

направи му свирка
    094 lindeman_
    бан по ип и профил. 11 и 2 точка системни нарушения.
    84.252.51.238

Мега фен Аватара на koalka
    Не може даси приятел с човек към който имаш чувства,а и той те харесва ...абсурд.Ами какво да ти кажа...прецени дали си заслужава да тръгнете.Ти решаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си