Цитирай Първоначално написано от Sophie
Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Оставям настрана граматиката ти, въпреки, че и от там се разбират доста неща. Разбрах го и по това, че логиката ти е овча. Толкова харесваш футбола, че ако приятелят ти е футболист е достатъчно да си щастлива. Пък и знам с какви момичета ходят футболистчетата.
ako o6te malko se pozagleda6 v "ov4ata" mi logika moje da razbere6 4e tova koeto kazvam e, 4e 6tom priqtelqt mi e futbolist toi bi spodelql strastta koqto imam az kum tozi sport, za6toto e ne prosto zritel a e vutre v igrata, a po temata za nai-4estite gajeta na futbolistite - tuka nqma kakvo da se opravdavam za6toto az nai-prekrasno znam 4e ne sum ni nai-malko ot tozi tip momi4eta

i kude mi e problema na gramatikata su6to 6te sum ti blagodarna ako mi razqsnai6
1. Научи се на да пишеш на кирилица...ако можеш въобще.
2. Ако не си запозната с правилата за изграждане на изреченията в нашия мил роден език ще се радвам да ти ги разясня.
-Началото на изречението започва с главна буква на първата дума.
-След края на всяко изречение се поставя точка.
В някакви по-сложни пунктоационни правила не виждам смисъл въобще да се впускам в разяснения, надали ще ги разбереш.
По твоята овча логика аз като харесвам вдигане на тежести трябва да си хвана за приятелка щангистка? Общите интереси са хубаво нещо, но при теб явно те са първо място, а характерът на човека до теб не е от особено значение.