.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Рожден ден ? съвет за подарък ?

Добър ден.
    Канят ме на .. Рожден ден - момиче което става сега на 14 ( ноо доста развито .. и в мозък и в други работи .. сещате се... ) и искам да питам може ли да ме посъветвате какъв подарък горе/долу да и купя?
    Като кажете и цеи горе/долу . благодаря

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Мисля,4е вси4ки моми4ета се радват на плюшени игра4ки
    Или пък някакъв сувенир...аз за именния ден на приятелката ми и подарих едно много сладко магаренце и тя много го хареса...не е 4ак толкова важно колко е скъпо...важен е жеста

Guest

Re: Рожден ден ? съвет за подарък ?

Цитирай Първоначално написано от s0c00l
    Добър ден.
    Канят ме на .. Рожден ден - момиче което става сега на 14 ( ноо доста развито .. и в мозък и в други работи .. сещате се... ) и искам да питам може ли да ме посъветвате какъв подарък горе/долу да и купя?
    Исках да кажа ЦЕНИ не цеи ама айде.

Супер фен Аватара на maybelline
    Да,харесват плюшени играчки(3-6лв),може някое потниче(6-10лв),някоя книга на тема,която й харесва(10-15лв),хамстер(ако й позволяват,2-3лв,а с принадлежностите 15-20лв),някоя принадлежност за компютър(камера,микрофон,с ущалки и т.н.,30лв някъде),комплект дезодорант и парфюм(5-15лв),таен дневник(8-10лв)...все ще измислиш нещо

Guest
    Още някакви предложения ?

Guest

Добър ден.
    Дюнер и два литра бира. Незабравимия подарък.

Guest

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Добър ден.
    Дюнер и два литра бира. Незабравимия подарък.
    АХАХА
    Аз си мислих да купя 1 шише Уиски в хубава опаковка , да изпия уискито и да и оставя шишето ХАхахаХах :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си