- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканция съм! и днес ми се случи...
Разкажете какво правите всеки ден през ваканцията, тъкмо някой може да намери добра идея за по-добро прекарване![]()
Worship the BEST, We are NOT everywhere!
obshto vzeto t1peq
днеска..бях с приятели до зоогическатапосле с други приятели на кафе, помотахме се и..после в кв-то излезнах с най-добрият си приятел...ето така мина днешният ми ден
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Днес се мотах по центъра с една приятелка, а утре ще ходим с още няколко приятелки на Витоша. Общо взето винаги имам какво да правя и никога не ми е скучно.
Мтака.....днес станах в добро време 10ч хахах....после се мотах пред компа...ала-бала....и реших да извикам фр от класа..ходих на кафенце...после с гаджето ми бяхме заедно до преди малко...попаднахме на някъф луд и такааа))
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Днеска се скапах от работаУтре ще се отдам на бездействие,нещо кафенца,разходки и такива нещица
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
I az tova pravihПървоначално написано от just_a_kid
A su6to taka i nie mislim da hodim na Vitosha :P
Може да се засечемПървоначално написано от ckeuT4eTo_f
Ако видите три откачалки, които се въртят като мухи без глави и имат вид на 'изгубили се в планината', може и ние да сме
![]()
хм...
днеска спах до 12-13 чЪсЪ
после се мотах
после излязох да се кикеря
после се кикерих
върнах се в нас
вечерях
седнах на компа и тъй
ама не ми беше скучно![]()
Уф... от 1 седмица съм във ваканция и още не съм излязъл от нас. Стоя по цял ден на компютъра и в почивките гледам ТВ, обаче вече почна да ми писва... пък и очите почнаха да ме болят...![]()
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
аз май от луната падам..... я преведи, интересно ми стана какво си правил...това нещо плаж ли е или...Първоначално написано от forrzi
Сутрринта до поликлиниката, после с един приятел да се запише в едно даскало и след това в гаджето. Наспах се и цяла вечер баскет.
Спах до към 11 сутринта, после учих, че ходя на уроци сега, после излизах, пак спах на обед и после пак излизах и така![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами днес станах рано-11:45...излязох...правихме дебилни обиколки на квартала с тайфата,побъзикахме се с хлапенцата...прибрах се,киснах в нета,после пак излязох и общо взето днес цял ден на вън
И смятам така да си остана до края на ваканцията
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ставане към 10:30, размотаване по фланелка за спане, малко лаф с един приятел, комп, комп,комп.
Към обяд отидох да ритам малко в 107мо със същия приятел, после в нас, ядене, комп....оххх, омръзна ми да пиша. Днеска не беше кой знае какъв ден.
![]()
пу вие сте си екстра аз ставам в 6ч пия едно кафе отивам на работа врьщам се в 7ч излизам навунка пия по 1-2 бири в някои бар и така секи ден ...
Ух и аз сьм така само без последното ... за бара пребирам се и лягам и абсолутно само работя сьбота и неделя малко початвам и глупости ... сеПървоначално написано от nekaf lud
това е едно действие,не е плаж...Първоначално написано от IvicHkA
![]()
така де...ама мислех, че е ДЕЙСТВИЕТО ходене на плажПървоначално написано от forrzi
и ти все пак не ми обясни......чакам
![]()
Общо взето дните ми не минават много зле интересно е винаги има какво да се прави с best фрндката ми познаваме целия квартал и затова все си намираме с кой да се занимаваме пиеме кафе много обикаляме по 7 8 пъти целия квартал говориме си седиме пред компа само вечер и така абе яко минават сните ми всеки е хубав за себе си всеки минава с нещо по хубаво от другия не мога да се оплача от скука защото много рядко я чувствам
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
действието е бутане на дърво...Първоначално написано от IvicHkA
![]()
Еми.....аз спя секи ден до към 12.После хапвам,сядам на компа,после следобед пак спя,после се мотая,вечерта се прибирам -пак на компа и после лягам да спя.Като цяло тва,не е нищо особенно.На даскало ми беше по весело,щот ставаше простотията ,а и не се презорвах много много да уча.Сега повечето best friends са си на село.а след няколко дена почвам работа и тогава хептен никакво време няма да имам.По цял ден бачкане.ама поне ша си събера парички и да имам за през училишно време за кафенца и цигарки
dneska beshe nai sduhvashtiqt den v jivota mi....zashtot utre zaminavam za 1 mesec inaprao shte se poburkam bez mom4eto koeto obi4am...sboguvah se snego sboguvah se snai dobrata mi friendka tva beshe sa za 15min..v momnta oshte pla4a..a ina4e denqt beshe super qk kakto seki..bqh si s edna friendka razhojdahme se motahme se kvo li ne pravihme..posle na ndk se metnah na edno mom4e..deto go pomislih za tva deto sum vliubena v nego..ama pa se okaza edin priqtel i taka![]()
Днес бях на зъболекар...![]()
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."