.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК

Няма да каже на никой ОБИЧАМ ТЕ!

Хора,много ми е тъжно.Най-сетне съм с момчето което искам от мнооого време (половин година),преди това сме били за по една вечер,но както и да е...Та стоим си ние и започнахме да си говорим "казвал ли е на някой ОБИЧАМ ТЕ?"За мен това са силни думи!Не съм го казвала на никой и мисля че това е първия човек на който искам да ги кажа!До тук добре,НО...той ми каза че винаги на него са казвали "Обичам те" и той не го е казвал и НЯМА и да го каже на никой,може да ви звучи странно че ми е такъв проблема,но да знаете че любимият човек никога няма да ви каже тези толкова хубави думички,а най-вероятно не ги и изпитва...не знам какво да мисля
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ako toi naistina gi pochuvstva.. she izpita nesymneno i nujdata da gi kaje.. taka che nishto ne se znae.. Pyk i ne e nujno nqkoi da ti kaje "Obicham te" po vajnoto e da go dokaje.. Uspeh!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Зависи от колко време ходите. Ако ходите от половин година примерно -еми, тогава вече е кофти. А ако е от 1-2 месеца - споко, има време. Пък и не се знае нищо... Ако продължава да не ти казва след време, го провокирай да речем с въпроса "Какви са ти чувствата към мене?" "Ти изобщо обичаш ли ме?", защото ако не те обича, няма смисъл да сте заедно.
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Е да след време може би ще го питам,но до тогава всеки ден в ума ми ще са думите му...
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Мега фен
    Град
    Ne biva da se izmachvash.. ako mislish che she stradash ot tuk natataka zashtoto shte se strahuvash ot fakta che toi ne te obicha.. oshte sega govori s nego.. i mu spodeli pritesneniqta si..

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Е не мога да му кажа "Мило страх ме е че никога няма да ми кажеш обичам те защото мисля че това означава че не ме 'бичкаш..."
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ми явно не те обича още...
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Мега фен
    Град
    Ne mojesh da mu kajesh "Strah me e che nqma da mi kajesh obicham te i oshte poveche me e strah che moje bi ne me obichash".. No mojesh da go pitash kakvo izpitva.. kolko sa mu silni chuvstvata .. ne e nujno da si tolkova direktna.. Prosto mojete da pogovorite.. za da si sigurna.. i po spokoina posle..

Супер фен
    Просто може би момчето си е патило,за това не иска да ги каже.А защо не го накараш да ги каже,смисЪл се някоЙ ден ще стане нещо и ще поиска да ти ги каже...незнам дали ме разбра не се изразих достатъчно добре.

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ako toi naistina gi pochuvstva.. she izpita nesymneno i nujdata da gi kaje.. taka che nishto ne se znae.. Pyk i ne e nujno nqkoi da ti kaje "Obicham te" po vajnoto e da go dokaje.. Uspeh!
    napulno um suglasna!kogato go po4uvstva toi 6te ti go kaje a po deistviqta mu ti 6te razbere6 4e naistina e taka!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

kakto kaza priti_kiti moje bi toi oshte ne te obi4a no tova ne zna4i 4e ne te haresva i ne iska da e s teb puk i imash vreme da spe4elish liubovta mu a kogato toi naistina se vliubi sam shte izpita nujda da ti pokaje 4uvstvata si puk zashto ne i da kaje 'OBI4AM TE' uspeh!

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    О боже...вие ходите отскоро...какво очакваш от това момче...за да твърди че наистина те обича трябва и да го чувства..много по-лошо е само де те лъже.Прекалено е рано, за да очакваш дори да те обича.Той те харесва,може би даже много те харесва, но за да те обича трябва да те опознае, да се привърже към теб...връзката ви да стане по-сериозна.наистина все още е рано за тези думички и не го притискай като го питаш колко те харесва и други такива.едно че е тъпо и друго че щом е тръгнал с теб значи те харесва достатъчно.изчакай малко това обичам те 6те дойде споко \/

li nujdata da gi kaje shte gi kaje
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

И аз си мислех, че няма да го кажа.., но сега на седмица по един два пъти държа да си го казвам понеже обичам страшно много човека до себе си. Приеми това, че думите не се всичко! Та той може да е объркан, ако до сега не е обичал истински и привилегията е твоя... На мен например когато приятеля ми .. ми каза :"Обичам те!" аз му отговорих : "Нали знаеш, че и аз те обичам?" Просто ми беше трудно да го изрека макар да знаех, че го обичам. Споко.. Аз лично се опраих от към романтичността. Надявам се и с приятеля ти да стане така.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Не е важно да ти го каже, важното е да го доказва с постъпките си. Думите не заначат нищо.

В случея май само гаджето ти е умен,и незнам защо трябва да му се сърдиш,защото навярно той иска ти да му докажеш че го обичаш истински,а не е само харесване.
    Shall we dance???

Много често като кажеш на едно момиче че го обичаш, то губи интереса си към теб. Мисли си че вече те притежава.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Знам че е рано,няма да го карам да ми го казва,никой не би казал ОБИЧАМ ТЕ,толкова рано!Тва е лудост,не се казва толкова лесно,но самите му думи-"Никога няма да го кажа!"направо...пък и не си личи колко държи на мен,от доста време все нещо става и не може да сме заедно,но накрая тръгнахме,знам че ме харесва,но сега бяхме цялата компания и той не ми обърна и капка внимание,бях между него и едно момче и те си говореха ту пред мен,ту зад мен и аз се отказах и взех да си говоря с приятелките ми пред мен.Тогава предложих на момчето до мен да се сменим та да си говорят спокойно,но той отказа,и след около час и половина моето момче чак забеляза че съм убидена и взе да почтаря"не се сърди де не се сърди"!!!А да и през цялото кафе ме държа за ръката,но все едно не сме гаджета!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Явно още не е свикнал с теб, мила. При нас, когато тръгнахме с моя човек, той се държеше дръпнато. И аз по същия начин. Дори една вечер си говорех 2 часа с негов приятел, а той не обели нито дума. А бяхме само тримата. И оттогава той нещо се усети и почна непрекъснато да е с мене, почна да ревнува и да казва: "Сигурна ли си, че не го харесваш?" Първите дни от ходенето е така... Не сте свикнали още заедно, а и той се срамува от други хора. Пробвай да останете насаме повечко време... Така се създава връзка. Когато общувате повече време заедно, само двамата. Пък за "обичам те", да ти кажа и аз като тръгнах с приятеля ми, му приказвах разни простотии от рода, че всички мъже са еднакви, че съм се отчаяла от мъже, че няма да се влюбя.... Ама после се промениха нещата...
    HardC0re and BDSM forever

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Благодаря Chiana и аз по време на кафето си говорих с неговия приятел,защото просто той...ох,няма значение,благодаря за помощта,ако има подобрение или каквото и да било ще ви кажа или ще искам съвет.
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

dai mu vreme !

na nqkoi hora im e trudno da izrekat tezi 2 dumi4ki , osobeno ako vlagat dylbok smisal v tqh , koeto i po hubavoto de ta nedei da go pripira6 i dori da ne ti go kaje skoro moje da ti go pokaje ili ti da go po4uvstva6 dori aide uspeh

Супер фен
    Ам какво да ти кажа има момчета,които дори и да изпитват това просто не го казват един вид за да се предпазят от нараняване!

Хм...и аз не съм казвала Обичам те на никой досега и ме е яд,че едно момче ми каза Обичам те а аз нищо не му отговорих...трябваше,но вече неможе да се върне времето назад...

Супер фен Аватара на maybelline
    Когато усети истинската любов,ще каже тези думи,няма друг начин.

Мега фен Аватара на koalka
    Изчакай малко време да видиш как ще се развият нещата или той трябва да изчака.Ако те обича просто не мога си представя как може да крие това от теб,а и как ще успее.Точно за това не може да каже,че никога няма да стане.Но трябва да помислиш и за това,че можеш и да бъдеш наранена,ако той не изпита такива чувства към теб.

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    Да се надяваме че ще я усети.Лошо е че няма да го каже,но мисля че ако не ми беше казал че няма да го чуя от него щеше да е по-добре!
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си