- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Няма да каже на никой ОБИЧАМ ТЕ!
Може би преди е бил много наранен и сега се старува да каже "обичам те".Но все пак щом не сте от много време заедно не виждам защо се притесняваш.По-странно според мен е да почне още от първия ден да ти повтаря колко те обича.Това все пак са много силни думи и е по-добре да не избързва,а да ти ги каже чак когато е сигурен какво изпитва кам теб.
Това значи,че това момче или няма сърце и НЕ трябва да бъдеш с него,или че го е страх да ги каже.Според мен.Първоначално написано от AnN_G
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Според мен ще го каже когато е сигорен в любовта си към тебспоред мен е така..
/SignedПървоначално написано от dream_live
~
emi ne mu misli tolkovaNaistina nqkoi den moje da mu doidat otvatre i togava ti 6te se po4ustva6 tolkova prekrasno;....adski e priqtno kato ne ti gi povtarqt 4esto,za6toto za men stavat navik...
Kakvo e po vajno za teb dumite ili 4ustvata?????
S te4enie na vremeto 6te ustanovi6 nali toi zaslujava da 4ue tiq dumi ili ne.... aide USPEH![]()
И аз съм така с моето гадже-2 години сме заедно,казвал ми е супер много неща,че е щастлив с мен,че съм най-важният му човек,че държи на мен,че животът му е почнал,когато съм се появила и още и още и още,ама това прослувуто Обичам те-не го е казвал и ме боли.Знам,че е важно да се гледа поведението,а то е прекрасно спрямо мен,знам че действията са по-важни,но ми се ще да го чуя.Е примирих се-занм,че от неговите уста няма да го чуя и толкова-боли ме,даже като пиша това ми се доплака,но той е такъв.А аз ако го обичам трябва да го приема,но ми е адски трудно!
gluposti! est 4e nqkoga 6te go kaje. kato se vlubi v nqkoe momi4e (dano da e v teb) 6te zabravi kakvo se e zari4al spoko
![]()
"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше
Ами като ти чета поста най-добре мисли,че си едно ниво над едната вечер,но едва ли той има желание за сериозна връзка.Моето лично мнение за него е че едва ли можеш да му имаш доверие(човек,който не вярва в любовта трудно ще бъде сериозен във връзката).
moje da ne ti go kazva,no da ti go dokazva,kakto nqkoi moje da ti go kazva,ama samo za da otbie nomera...pomisli- toi e bil iskren s teb,ne ti e dal nqkva prazna nadejda,spodelil e s teb,taka4e tva moe samo da te radva...
Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..