.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Може би преди е бил много наранен и сега се старува да каже "обичам те".Но все пак щом не сте от много време заедно не виждам защо се притесняваш.По-странно според мен е да почне още от първия ден да ти повтаря колко те обича. Това все пак са много силни думи и е по-добре да не избързва,а да ти ги каже чак когато е сигурен какво изпитва кам теб.

Re: Няма да каже на никой ОБИЧАМ ТЕ!

Цитирай Първоначално написано от AnN_G
    Хора,много ми е тъжно.Най-сетне съм с момчето което искам от мнооого време (половин година),преди това сме били за по една вечер,но както и да е...Та стоим си ние и започнахме да си говорим "казвал ли е на някой ОБИЧАМ ТЕ?"За мен това са силни думи!Не съм го казвала на никой и мисля че това е първия човек на който искам да ги кажа!До тук добре,НО...той ми каза че винаги на него са казвали "Обичам те" и той не го е казвал и НЯМА и да го каже на никой,може да ви звучи странно че ми е такъв проблема,но да знаете че любимият човек никога няма да ви каже тези толкова хубави думички,а най-вероятно не ги и изпитва...не знам какво да мисля
    Това значи,че това момче или няма сърце и НЕ трябва да бъдеш с него,или че го е страх да ги каже.Според мен.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Според мен ще го каже когато е сигорен в любовта си към теб според мен е така..

Цитирай Първоначално написано от dream_live
    Не е важно да ти го каже, важното е да го доказва с постъпките си. Думите не заначат нищо.
    /Signed ~

emi ne mu misli tolkovaNaistina nqkoi den moje da mu doidat otvatre i togava ti 6te se po4ustva6 tolkova prekrasno;....adski e priqtno kato ne ti gi povtarqt 4esto,za6toto za men stavat navik...

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    Kakvo e po vajno za teb dumite ili 4ustvata?????
    S te4enie na vremeto 6te ustanovi6 nali toi zaslujava da 4ue tiq dumi ili ne.... aide USPEH

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм така с моето гадже-2 години сме заедно,казвал ми е супер много неща,че е щастлив с мен,че съм най-важният му човек,че държи на мен,че животът му е почнал,когато съм се появила и още и още и още,ама това прослувуто Обичам те-не го е казвал и ме боли.Знам,че е важно да се гледа поведението,а то е прекрасно спрямо мен,знам че действията са по-важни,но ми се ще да го чуя.Е примирих се-занм,че от неговите уста няма да го чуя и толкова-боли ме,даже като пиша това ми се доплака,но той е такъв.А аз ако го обичам трябва да го приема,но ми е адски трудно!

gluposti! est 4e nqkoga 6te go kaje. kato se vlubi v nqkoe momi4e (dano da e v teb ) 6te zabravi kakvo se e zari4al spoko

"Какво? Човекът ли е божия грешка? Или бог е грешка на човека?" Ф.Ницше

Повече от фен
    Ами като ти чета поста най-добре мисли,че си едно ниво над едната вечер,но едва ли той има желание за сериозна връзка.Моето лично мнение за него е че едва ли можеш да му имаш доверие(човек,който не вярва в любовта трудно ще бъде сериозен във връзката).

Град
    In The Middle Of Nowhere
    moje da ne ti go kazva,no da ti go dokazva,kakto nqkoi moje da ti go kazva,ama samo za da otbie nomera...pomisli- toi e bil iskren s teb,ne ti e dal nqkva prazna nadejda,spodelil e s teb,taka4e tva moe samo da te radva...
    Ходя без да спирам, никъде не стигам,нищо не намирам,никого не искам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си